推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

飯堂 畢載受賞鳥

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-3-19 10:05 發表

你一納佢埋黎..我就巳經心中一震,佢不祇艷光四射,仲好斯文,原來系內裹Open ...

都唔明你搞到人地出晒水..緊係拖佢返房啦..

條女有7,8成high high地.....你就斷片...

歺ē ...

呢排又回歸飯堂喔

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-3-19 13:00 發表
收到料,TT兄和公公星期四会从珠海送薯片(老三)和TT的女友(薯片的朋友),即是本帖的女主角,回常仔。

即是有运行喇!

七爺,第三街點開車行,最好有圖

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-3-19 16:34 發表

點解會去左珠海既?  
師傅,約了公公和他女伴,我女友(和好了),星期三去御溫泉玩!

珠海吃海鮮有什麼介紹?

引用:
原帖由 TenderTrap 於 2012-3-19 01:04 AM 發表

我飲啤酒都可以頂得下,飲紅酒就死得!
你下次飲啤酒...紅酒我大把酒咭...

睇你有無斷片..定系酒不醉人自醉!!

相關搜索目錄: 紅酒 啤酒

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-3-19 16:49 發表

你下次飲啤酒...紅酒我大把酒咭...

睇你有無斷片..定系酒不醉人自醉!!
我上次已經飲少左,但還是有點斷!

謝謝大哥!

相關搜索目錄: 紅酒 啤酒

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-3-19 01:40 AM 發表

呢排又回歸飯堂喔   
飯堂次次有驚喜,揀女我要跟TT學習!!

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-3-19 16:53 發表

飯堂次次有驚喜,揀女我要跟TT學習!!
我上次都見到個令人心動

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-3-19 17:09 發表

我上次都見到個令人心動  
你是說後來帶給七少看的那位白衣少女嗎?

引用:
原帖由 TenderTrap 於 2012-3-19 17:21 發表

你是說後來帶給七少看的那位白衣少女嗎?
什麽时候带白衣少女给我看过啊!

最後有個媽咪帶了一個入K房給你看,白白大大的,你想了好耐,說你是給小費的,不想她拿不到大費。那個不是穿白色裙子的嗎?

回復 35# 的帖子

啊!知道了。那个真的是不错。我也真的想要她的!只是那时太晚了,我以经发了信息call plan B, 所以才不要。也不想她浪费了星期六的黄金赚钱时间!

回復 36# 的帖子

我不肯定師傅說的是否那個,如果是,我可以說,上星期三我只看了幾組,但已經看到很多比她好好很多的!!

我就太晚到了。。。。都偷偷係薯片去洗手间期间出去走左转,好似都重有唔错既係度。。。

薯片唔会做老三好耐。老二真係好快返。。。
师傅,到时候要麻烦你了。
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

引用:
原帖由 TenderTrap 於 2012-3-19 17:48 發表
我不肯定師傅說的是否那個,如果是,我可以說,上星期三我只看了幾組,但已經看到很多比她好好很多的!!

呵呵,如果有那麼多好好很多的,那為什麼你又那麼在乎一個半個呢?

引用:
原帖由 TenderTrap 於 2012-3-19 16:47 發表 師傅,約了公公和他女伴,我女友(和好了),星期三去御溫泉玩!珠海吃海鮮有什麼介紹?
常平珠海怎么走呢。呢个周末天又会冷温泉好播。。。,

如果星期四五那我可以參加 我也想泡

引用:
原帖由 AINY 於 2012-3-19 05:50 AM 發表

常平珠海怎么走呢。呢个周末天又会冷温泉好播。。。,
師傅都話去,你問佢架車有無位啦...

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-3-19 21:38 發表

師傅都話去,你問佢架車有無位啦...

歡迎 ...

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-3-19 21:54 發表 歡迎 ...   
谢谢先, 但我礼拜六才能走啊。。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-3-19 19:45 發表

呵呵,如果有那麼多好好很多的,那為什麼你又那麼在乎一個半個呢?  
所以,除了我女友外,已不會在乎任何一個了!

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-3-19 21:21 發表
如果星期四五那我可以參加 我也想泡
可惜我們已訂了星期三!

引用:
原帖由 AINY 於 2012-3-19 07:07 AM 發表

谢谢先, 但我礼拜六才能走啊。。。。
我試過係常平坐車去珠海海泉灣...6個鐘头...

香港去近好多...

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-3-19 23:23 發表 我試過係常平坐車去珠海海泉灣...6個鐘头... 香港去近好多...
来回就十二个钟。。。。。清远近好多。。。

引用:
原帖由 TenderTrap 於 2012-3-19 08:20 AM 發表

所以,除了我女友外,已不會在乎任何一個了!
你是表面不在乎...但你是比較認真的對囡囡...看你對囡囡的態度就看得出來...

正如你自己所講.."我依d玩"灰"既..你唔明架la"...o甘樣有D危险...

但要你"郎心如鐵"..你又做唔出...我有D担心你...再做受賞鳥....

引用:
原帖由 AINY 於 2012-3-19 08:33 AM 發表

来回就十二个钟。。。。。清远近好多。。。
唔係常平出發...或者唔去珠海..就近好多!!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。