推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

62 123
發新話題

QQ雞香港遊蹤

QQ雞香港遊蹤

兩年前認識左個QQ女, 成日叫我去中山找佢, 我就話有時間先啦, 後來佢來過深圳同香港幾次, 每次都有叫我去見佢, 我就問如果去見佢, 有無得搞野先,佢話可以, 不過要比錢。 我一向係玩FOC, 無興趣玩雞, 甘我就同佢講, 我想先看看貨辦,show佢對波比我睇睇先,佢話NO, 我自然有個Excuse嗚金收兵。

上個月佢又來香港, 突然間在QQ度發左張手機相比我, 是一個女人的波, 真係比佢嚇一跳!
QQ 16:40:32
, 我發了相片給你
SL886 16:41:13

為什麽只有一個波? 你再拍啦, 我要看到兩個波的
QQ囡 16:50:34
OK, 再發給你兩個波
SL886 16:51:43
嘻嘻, 我懷疑那個波不是你的, 因為看不見臉
QQ囡 16:57:30

那個咪真是我的, 不信就算
SL886 17:01:31
你想我親你咪嗎?
QQ囡 17:01:36
不是了, 你要親就給我餞
SL886 17:06:22
老闆找我, 有空聊吧

要我比錢, 一於NO。第二日, 佢又在QQ出現:
QQ囡 10:42:35
嗨, 你陪我去深圳看醫生好嗎
SL886 10:42:49
看什麽醫生?
QQ囡 10:43:57
我感冒了, 在香港我唔識睇醫生, 你不如陪我去看醫生嘛
SL886 10:46:35
我陪你去, 我有什麽好處? 你和我做愛, 可以嗎?
QQ囡 10:49:04
你不是吧, 會傳染你
SL88611:14:20
不親咀就不會傳染, 我先帶你去酒店開房, 我們做愛之後再去看醫生
QQ囡 11:18:14
那你給我錢嗎? 500? 我做愛脫光時你給我好嗎
SL886 11:23:10
我會為你付醫藥費, 但沒有其他錢給你了。
QQ囡 11:26:17
500行嗎? 乾脆一點啦
SL886 11:27:12
因為付醫藥費, 還要付酒店房錢, 我沒有其他了。
QQ囡 11:28:08
那給400行嗎?
SL88611:36:11
最多給你300。
QQ囡 11:36:46
做愛前给我吗
缘份巧克力 11:37:14
做愛脱光时给你300
QQ囡 11:37:47
好吧, 要讲信用哦
缘份巧克力 11:45:49
我還有一個條件, 我想做爱时拍相, 可以吗?
QQ囡 11:45:59
不是吧, 不拍可以吗
缘份巧克力 11:47:06
不用怕, 只是玩玩的, 不拍面部, 如果你答应我现在就过来, 如果你不答应,就算了
QQ囡 11:49:00
好, 你快點打的過來XXX吧

我於是拿拿林同佢匯合, 上左附近一間時鐘, 50蚊一個鐘。可能因為佢病緊, 個樣好殘, 加上香港時鐘的環境好差, 我都人無物心情慢慢玩, 快快手手影相, 帶套, 出野, 走人。我為人為到底,  事後帶左作佢去看醫生。
總結一下, 300蚊肉金, 50蚊 Tips, 50蚊時鐘, 雖然吾算好玩, 不過有相影有出野, 都算OK。

相關搜索目錄: 手機 酒店
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

多謝師兄的Report, 但相片閱讀權限高了些吧 , 希望師兄降低閱讀權限

师兄你这样要不得。。乘人之危啊
Never look back and no regret

聽落又好似幾好玩!

m 討論區 » Guide 風月夜遊討論 » QQ大本營 QQ Friendship » 廟細燈籠大 » 發表回復

Good~good~Good~

Thanks for sharing

Still OK ar!!!
How to find such kind of QQ girls for fucking???

need 150, that pictures must be very good

哈哈!!

多謝分享,可惜睇唔到相。。

wa...great, thank you !!!!!

回復 1# 的帖子

thanks report..but cant see photo

多謝師兄的Report

thanks report.

nice ching
thx for sharing

so good
thanks

SUPPORT ar ar

Thanks 4 share

看看吧 现在的女孩子

这不是好女孩啊 呵呵有没有很爽啊

Thanks for sharing

Good thx very much

Thanks C-hing report

62 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。