推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

62 123
發新話題

[原創] 第一次CP,第一次莞式

第一次CP,第一次莞式

上星期,終於有休息既機會。朋友話好耐無見,想約埋聚一聚,於是就第一次去一個好多師兄提及/玩,但我從來未去過既地方 – CP

結果,呢個TRIP,令我發生左三個第一次(按發生先後次序排列)
1.
第一次俾女人誘姦 (佢應該好ENJOY,但我完全受罪。因為,佢有高潮,而我無。)
2.
第一次「莞式」;同埋,
3.
第一次有想沉既感覺 (對手係NC既媽咪)

第一件事既發生,令我對國內女性大為改觀!由於內容實在太驚嚇,唔想多講!簡單一句:身心受挫!

發生左第一件事既翌日,由於心內太亂,午餐過後,就盲目咁跟隨友人由cp但有可能「送羊入虎口」,連返轉頭既機會都無),痛痛快快黎一次,以平衡心理。友人異口同聲話:如果唔係,怕你以後抬唔起頭做人。

打開本NETBOOK。事源起,係我出發之前,PM,令我返回CP由於當時時間已晚(上返CP)因為怕太夜DG,就直奔酒店。放低D有個望落都有少少醒目既部長(接待我,我一手拉左佢入房,表明我第一次黎,咩都唔知,佢亦好老實,講清楚價錢,我講明我唔係「運吉」,但我睇唔岩會走,佢都無俾面色我睇,仲即刻安排我由最低價睇起。場內行4.5、6、8,但想佢俾曬我睇。結果睇完全部,有30% OK ,不過感覺都係第一個最好,就叫佢起鐘。

,不過對我黎講,同係澳門、香港好唔同。香港就無咩得你揀,快上快落,床又細又急。澳門好D期間好講佢心情,心情差時真係咩都行貨過行貨。莞式除左兩Q好多。同我沖涼不單止,連鬚都幫我刮埋。呢D SERVICE就有。怪不得咁多師兄上CP囡囡既評分:
無記錯的話)
我PREFER ;唔高,到我心口左右)
起碼我岩FEEL服務態度:5/5 (返啅?!:可能性 60% (既媽咪」的話)

特別鳴謝以下師兄(排名不分先後):
血魔、七少、TT、KMY

相關搜索目錄: 酒店

回復 1# 的帖子

你点样被诱奸?点样又想沉哑! 睇到我一旧云!

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-3-28 15:49 發表
你点样被诱奸?点样又想沉哑! 睇到我一旧云!
诱奸:個晚醉醉地,原本我朋友的女朋友的女性朋友是和我分開兩房訓既.......條女話訓唔到撩我去佢房傾計,不疑有詐就過左佢房。佢又唔係我杯茶,諗住無野。點知傾傾下我訓著左,責醒時正俾人霸王硬上弓

沉:就係我同NC個媽咪發生左感情囉.......

三個唔同既女人黎......唔好攪亂。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 NaughtyJuan 於 2012-3-28 16:08 發表

诱奸:個晚醉醉地,原本我朋友的女朋友的女性朋友是和我分開兩房訓既.......條女話訓唔到撩我去佢房傾計,不疑有詐就過左佢房。佢又唔係我杯茶,諗住無野。點知傾傾下我訓著左,責醒時正俾人霸王硬上弓

...
即是第一个 foc :左你!
第二个是你去心理补偿!
第三个是未吃等下一餐!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-3-28 16:34 發表

即是第一个 foc :左你!
第二个是你去心理补偿!
第三个是未吃等下一餐!
第一個foc左我?係喎!個terms可以咁用喎!

引用:
原帖由 NaughtyJuan 於 2012-3-28 16:08 發表

...
吴系好跟到师兄讲既野。。。详细D讲丫。。。。有得被人FOC都吴错丫。。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 AINY 於 2012-3-28 16:53 發表

吴系好跟到师兄讲既野。。。详细D讲丫。。。。有得被人FOC都吴错丫。。
事原係咁既.......

我岩岩出完差,拎左幾日假休息,朋友甲就係東莞,叫我上去飲野聚舊。我確實好耐無見佢,諗住兩支公吹下水食飯都好,就上左去。

去到,見朋友甲同佢女友(下文簡稱A)出左黎,咁我又無所謂,咪一齊食囉!

之後佢地話去唱k,我都無問題,A就話不如叫D女仔FRIEND出黎,等我唔好咁悶,咁我又無意見。

去到K房,有三四個女仔已到,咁就開始玩。玩左個零鐘,走剩件人妻中女(估佢40左右啦)叫B,已開始大大地,又攬又坐我大脾,又問我對佢感覺點。我又唔多想HURT人,就扮傻算。

玩到兩點幾散場,就返酒店房休息。

之後條女話訓唔到撩我去佢房傾計,不疑有詐就過左佢房。佢又唔係我杯茶,諗住無野。點知傾傾下我訓著左,責醒時正俾人霸王硬上弓。同我講:「我忍唔住啦!我要呀.......」就一野入左........

結果?我估佢黎左兩次,而我,因為對對方完全無FEEL,一次都黎唔到。

相關搜索目錄: 酒店

回復 7# 的帖子

40岁人妻又真系几难有高潮的!

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-3-28 17:34 發表
40岁人妻又真系几难有高潮的!
人妻、40歲都唔係問題
問題在於無feel.......

引用:
原帖由 NaughtyJuan 於 2012-3-28 17:20 發表 事原係咁既.......我岩岩出完差,拎左幾日假休息,朋友甲就係東莞,叫我上去飲野聚舊。我確實好耐無見佢,諗住兩支公吹下水食飯都好,就上左去。去到,見朋友甲同佢女友(下文簡稱A)出左黎,咁我又無所謂 ...
40人妻。。师兄好惨啊。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-3-28 17:34 發表 40岁人妻又真系几难有高潮的!
七公可能食得落。。

原来师兄你没有射到。。。
下次还有FOC或是被FOC。。。可以帮忙
开玩笑啦。。。40岁的。。是不是风韵犹存的呢?
希望不是肥c9啦。。。
引用:
原帖由 NaughtyJuan 於 2012-3-28 09:20 發表

我岩岩出完差,拎左幾日假休息,朋友甲就係東莞,叫我上去飲野聚舊。我確實好耐無見佢,諗住兩支公吹下水食飯都好,就上左去。

去到,見朋友甲同佢女友(下文簡稱A)出左黎,咁我又無所謂 ...
Never look back and no regret

会不会连套也没有戴啊?
好惊慌啊。。。
引用:
原帖由 NaughtyJuan 於 2012-3-28 09:20 發表

去到,見朋友甲同佢女友(下文簡稱A)出左黎,咁我又無所謂 ...
Never look back and no regret

引用:
原帖由 9NgDap8 於 2012-3-28 21:13 發表
会不会连套也没有戴啊?
好惊慌啊。。。

9 成 9
獨來獨往闖四方,無拘無束到處蕩,全心全意為理想.一生一世有願望。
今時今日朝庭上,奪權奪利有奸黨,害國害民的奸黨,一分一秒要對抗,
作威作福欺良民,奪財奪色像豺狼。
無法無天滿罪狀,一心一意來對抗,出錢出力想辦法,救國救民殺豺狼。

引用:
原帖由 AINY 於 2012-3-28 18:34 發表

七公可能食得落。。

佢專揀呢D黎食

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-3-28 07:45 AM 發表

佢專揀呢D黎食   
7公金句"不理好醜..祇要就手"

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

之後條女話訓唔到撩我去佢房傾計,不疑有詐就過左佢房。佢又唔係我杯茶,諗住無野。點知傾傾下我訓著左,責醒時正俾人霸王硬上弓。同我講:「我忍唔住啦!我要呀.......」就一野入左........

結果?我估佢黎左兩次,而我,因為對對方完全無FEEL,一次都黎唔到。
============================================================

訓着左都可以比呀嬋入到...仲知佢黎左兩次...一个字...強...

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 AINY 於 2012-3-28 16:53 發表

咁講就唔arm啦!FOC都要講"灰"的!

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-3-28 22:45 發表

佢專揀呢D黎食   
是的!是的!!

引用:
原帖由 9NgDap8 於 2012-3-28 21:13 發表 会不会连套也没有戴啊?好惊慌啊。。。
真军。。。。。。

引用:
原帖由 TenderTrap 於 2012-3-28 23:37 發表 咁講就唔arm啦!FOC都要講"灰"的!
FOC仲要讲灰。。

引用:
原帖由 AINY 於 2012-3-29 08:02 發表

FOC仲要讲灰。。
有feel嫁....40歳..理加因..或...泥枝....我諗我都食得落.........
p.s. 睇到最近有本雜誌封面..李美鳯...仲係非常正喎..

相關搜索目錄: 雜誌

引用:
原帖由 AINY 於 2012-3-28 05:02 PM 發表

FOC仲要讲灰。。
FOC唔係人嗎??

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-3-28 22:45 發表

佢專揀呢D黎食   
呢D多数都可以FOC。。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2012-3-29 09:41 發表

有feel嫁....40歳..理加因..或...泥枝....我諗我都食得落.........
p.s. 睇到最近有本雜誌封面..李美鳯...仲係非常正喎..
唐赢赢。。。。。。

相關搜索目錄: 雜誌
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

62 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。