推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[疑難] 投訴會員「極品淫妻rose」發短訊賣一樓一廣告,滋擾會員

投訴會員「極品淫妻rose」發短訊賣一樓一廣告,滋擾會員

#######為免替她宣傳,已將該連結及廣告刪除######

又收到她的短訊,真係好煩此人分身及化名多多,經常發短訊賣一樓一廣告,已多次犯版規,嚴重滋擾其他會員,敬請版主處理。

相關搜索目錄: 廣告

回復 1# 的帖子

此人已多次犯版規,但以乎又奈佢唔何

版主可否考慮 ban 她的 ip?又或者有何良方?
以免其他會員再受滋擾

禁又禁左啦,不過佢識遊戲規則,
次次唔同IP,我地都奈佢唔何。

引用:
原帖由 fighterplane 於 2012-4-1 20:38 發表 禁又禁左啦,不過佢識遊戲規則,次次唔同IP,我地都奈佢唔何。不過夜遊版已經有兄弟話佢係愛滋雞
謝謝版主處理及提醒
免得各位兄弟瀨嘢

我從來冇入夜遊版都收到呢隻「極品淫妻rose」的短訊。

我從無收過。
你係咪幫襯過?

引用:
原帖由 ali 於 2012-4-3 19:18 發表
我從來冇入夜遊版都收到呢隻「極品淫妻rose」的短訊。
呢條「夜明珠」友真係好得閒,
不停SENT短訊騷擾討論區的會員

佢嚮其它討論區個名已經臭晒,
鐘意化身扮恩客來唱好自己,
又鐘意認屎認屁在討論區認叻

查實又老又殘,服務又唔得,
先出埋呢啲哪喳招,
真係低庒!

引用:
原帖由 fighterplane 於 2012-4-3 19:27 發表
我從無收過。
你係咪幫襯過?
我係正經麻甩,點會搞呢D嘢!
仲有我係海外工作。

引用:
原帖由 fighterplane 於 2012-4-3 19:27 發表
我從無收過。
你係咪幫襯過?
站長都收過,Dolly-R 會員 pm 。

正想找版主們做野,後來發覺已被 ban ,你們效率快。 

麻煩大家如果再收到呢隻愛滋雞搔擾,
請第一時間通知版主。

引用:
原帖由 fighterplane 於 2012-4-6 10:10 發表
麻煩大家如果再收到呢隻愛滋雞搔擾,
請第一時間通知版主。
THX 版主!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。