推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

與福僑郭碧珊的一段對話

與福僑郭碧珊的一段對話

臨走時的一段對話:

我: 唉,要番工添

囡: 我代你番,你就喺呢度番啦

我: 如果我喺度開工,唔知會唔會有生意呢?

囡: 梗係有啦,我一定會日日嚟幫襯呀!

=======

佢真係幾幽默,突然諗起以前一個廣告有句說話: "放鬆D啦,香港人!"

相關搜索目錄: 廣告 幽默

好一個心靈雞湯的郭碧珊
請問有冇佢資料

好似冇出廣告喎!

Anyway,我覺得佢都幾樂天

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 charm_smash 於 2007-2-1 04:18 發表
好似冇出廣告喎!

Anyway,我覺得佢都幾樂天
請 問 幾 摟 幾 室 ?

相關搜索目錄: 廣告

佢個樣似郭碧珊,Cooler兄實搵倒嘅,去4/f兜個round啦 :=)

幾樂天 ~  香港人!!!

引用:
原帖由 herry2046 於 2007-2-1 16:10 發表
幾樂天 ~  香港人!!!
佢唔係香港人喎

囡囡答得好好。
暗暗地讚你好掂。

引用:
原帖由 charm_smash 於 2007-2-1 15:40 發表
佢個樣似郭碧珊,Cooler兄實搵倒鵅A去4/f兜個round啦 :=)
really? i love 郭碧珊 very much. Let me visit her.

引用:
原帖由 Lee+Dick 於 2007-2-2 09:22 發表
囡囡答得好好。
暗暗地讚你好掂。
都唔知佢係咪對個個客都咁講啫,不過真係俾佢冧得好開心....如果我有日唔掂,我諗我會搵佢傾吓點樣入行

引用:
原帖由 charm_smash 於 2007-2-5 16:22 發表

都唔知佢係咪對個個客都咁講隉A不過真係俾佢U得好開心....如果我有日唔掂,我諗我會搵佢傾屩I樣入行
搵囡囡都係尋開心,所以囡囡與客人之間的溝通是非常重要的,

我雖然未幫襯過「福僑郭碧珊」,但我相信她會是一個不錯的囡囡。

小弟不才, 請問郭碧是誰?

引用:
原帖由 Narissus 於 2007-2-19 12:29 發表
小弟不才, 請問郭碧是誰?
你去youtube打"郭碧珊", 就可以睇到佢上電視的幾條片.

引用:
原帖由 Cooler88 於 2007-2-1 06:29 發表

請 問 幾 摟 幾 室 ?
我 都 想 知 那 單 位?

引用:
原帖由 Lee+Dick 於 2007-2-2 09:22 發表
囡囡答得好好。
暗暗地讚你好掂。
師兄你想得太多了。真係易tum
汎用人形決戦兵器人造人間エヴァンゲリオン

引用:
原帖由 中式食肆有座位 於 2007-3-20 16:11 發表

師兄你想得太多了。真係易tum
哈哈哈。

就咁簡單???????冇其他啦?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。