推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

撤消johncage主播版一職

回復 #26 brasco 的帖子

巴士,uknathan版友真神通廣大,今天註冊竟然可以知道咁多野,連我同abusyman2004 私下解釋都知?高人也!

schalke04fans =villarealfans

same guy也!
巴士你都做過版主,大家都明白啦!

anakin君講哂,論點正確!被佢踢爆
"#66度詢問"no other's anchor blog???"

跟住又講侵人私穏,通唔通先?

你估以前個靚靚大餅主咁廢咩~~~

有咩問題直接pm大版主查詢!

巴士,祝你身體健康!新年快樂!咖哩牛腩飯萬歲!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 #29 brasco 的帖子

明白,如果係我ban就話我運用權力,
依家係蝙蝠俠,佢係有睇我個區架,都試過關閉過一d 有問題post!
個bolg post set左100架!仲有警告字句!

"為免為他們帶來不便,故此此版設閱讀權限! "

一個唔夠權限入去睇,一個仲問有冇其他主播既blog,好怪!

如果佢覺得d post有問題一定會做野!
唔係以前個靚靚啦~~~

你又睇下呢題!
出post個位朋友係女仔黎架!
http://xocat.com/f/thread-52023-1-6.html (標題: 新聞界敗類!!!)

阿妹都表明左佢地係敗類啦!
都話anakin論點正確啦!

我大部份朋友仔都熟,邊個有問題,邊個打邊個著裙定著褲我一定知!
佢地被ban左,有朋友仔pm我話佢地係度開post我先知既!
佢兩個係度講過咩我都唔知!

引用:
原帖由 brasco 於 2007-2-2 17:54 發表

我知係佢ban, 佢亦冇事需要同任何人交待, 係難睇d之嘛....
都好過靚靚既,"禁"極LIN鐘都冇反應,係咪?

請大版主立即解禁abusman2004同埋villarealfans.
因為大版主ban人無理據.
況且只是一場誤會je.

唉!仲何必再去糾纏呢?
俾d心機讀書啦,父母咁辛苦供你去外國。
唔好再咁沉迷女主播啦!
上網只係一種消閒餘樂,仲有其他野好架!
http://forum.timway.com/f/profile-username-xocatII.html

俾埋個名你去同佢糾纏落去,我以後都唔會再番入黎呢個題度!

引用:
原帖由 johncage 於 2007-2-2 22:47 發表
唉!仲何必再去糾纏呢?
俾d心機讀書啦,父母咁辛苦供你去外國。
唔好再咁沉迷女主播啦!

http://forum.timway.com/f/profile-username-xocatII.html

俾埋個名你去同佢糾纏落去,我以後都唔會再番入黎呢個 ...
睇黎蝙蝠俠有排煩,呢頭ban,個頭又注冊入黎玩過,邊到有佢咁得閒?
唔接受webmail注冊,只接受由ISP提供既Email address注冊咪唔駛咁煩.....唉!
人生有幾多個10年,最緊要有態度!

引用:
原帖由 anakin 於 2007-2-2 22:58 發表

睇黎蝙蝠俠有排煩,呢頭ban,個頭又注冊入黎玩過,邊到有佢咁得閒?
唔接受webmail注冊,只接受由ISP提供既Email address注冊咪唔駛咁煩.....唉!
佢喜歡都無計啦

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2007-2-2 23:05 發表

佢喜歡都無計啦
其實一個討論區積埋積埋咁多呢類人,會趕客架,蝙蝠俠真係一D都唔擔心,好野!

引用:
原帖由 anakin 於 2007-2-2 23:21 發表

其實一個討論區積埋積埋咁多呢類人,會趕客架,蝙蝠俠真係一D都唔擔心,好野!
呢樣係傳統黎架

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2007-2-2 23:23 發表

呢樣係傳統黎架
傳統?
唔怪得啦!
蝙蝠俠真係能人所不能。
禁言係唔係過兩個禮拜就自動解禁架?

In this case, I support what's being done by johncage.  

Forum should contain different points of views.  However, trouble makers cannot be avoided.  What you can do is to PM me for the trouble makers and I will ban them at once.  Also, all 版主 have the rights to ban them.  So, this should be a healthy one.

引用:
原帖由 杜拜千禧 於 2007-2-3 13:54 發表
Forum should contain different points of views

可圈可點呀!可惜在這裡,唔會有咁既事情發生,
好多時,有自己觀點,可惜比人鬧就大把人在,唉!
但你有成六萬幾個posts?咁你又留响度?
本帖最近評分記錄
  • SIG 體力 +20 我很贊同!!!!!!! 2007-2-3 15:26
  • SIG 威望 +20 我很贊同!!!!!!! 2007-2-3 15:26

引用:
原帖由 杜拜千禧 於 2007-2-3 14:47 發表

之前留下來既post了,近依一年,都無乜出post,
去左另一d地方,因為依度………都係小說話,費事又比人屌!
咁你去第處有冇好似過街老鼠咁比人屌呀?

相關搜索目錄: 小說

引用:
原帖由 loksiu 於 2007-2-5 11:25 發表

擔心? hit rate呀?
垃圾科林自有垃圾版,垃圾版自有垃圾post,垃圾post自有垃圾會員.

引用:
原帖由 loksiu 於 2007-2-5 11:36 發表

想上來搵料近乎無可能, 想嗌交食垃圾就得....
吹下水咪算囉...咪認真啦

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。