推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

47 12
發新話題

[原創] 葉問 (前傳)

引用:
原帖由 AINY 於 2012-4-17 04:47 發表

其实我都吴应该话饭堂吾好。。最起码现SP是在饭堂识既。。
so do I ...................

引用:
原帖由 AINY 於 2012-4-17 12:45 發表

你既缺点咪就系让太多女中意你咯。。。
有咩??!!
你幾時見過啊?

引用:
原帖由 AINY 於 2012-4-17 12:47 發表

其实我都吴应该话饭堂吾好。。最起码现SP是在饭堂识既。。
饭堂的好女都被你食晒和收埋哪,所以剩下的 "盛女爱作战"。。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2012-4-17 15:02 發表

有咩??!!
你幾時見過啊?
数不清甘多啦。。。

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2012-4-17 15:42 發表

饭堂的好女都被你食晒和收埋哪,所以剩下的 "盛女爱作战"。。。。
盛女好玩啊。。。。靓女麻烦。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2012-4-17 15:51 發表

盛女好玩啊。。。。靓女麻烦。。。
你的盛女 definition = >23岁

因为你只吃 94年的!

大根哥,你这篇是前传。正传呢?後传呢?

引用:
原帖由 simonkok 於 2012-4-16 21:50 發表
點解叫葉問(前傳),因為葉師父係成大器之前還未能一打十,最多祗能一打七,八.

哩個報告正正係描述一打七,八之過程…

我好耐無寫報告,一來,文筆比七少差太多,文化水平低,二來,我一向都唔係點寫返客房之後發生 ...
星期五, 我都響cp
無論是愛與被愛,也是串步難行

厲害!欽敬!

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-4-18 11:13 發表

你的盛女 definition = >23岁

因为你只吃 94年的!
甘我而家咪系吃紧盛女。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-4-18 11:14 發表
大根哥,你这篇是前传。正传呢?後传呢?
無啦....因為葉問,過左十一點後...開始玩3,6,9
由詠春變左打醉拳.......仲邊有正傳呢

相關搜索目錄: 詠春

引用:
原帖由 drm 於 2012-4-17 14:01 發表

so do I ...................
x3

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-4-18 17:54 發表

x3   
所以我係果度揀囡都要小心d.....
免得食左d...前亞嫂,現任亞嫂或未來亞嫂......

引用:
原帖由 simonkok 於 2012-4-18 14:12 發表

所以我係果度揀囡都要小心d.....
免得食左d...前亞嫂,現任亞嫂或未來亞嫂......
大根哥,前度阿嫂,隨便起筷啦;未來阿嫂,無主名花o即;

呵呵,叫得現任阿嫂,就唔會比你系個場食到啦!

引用:
原帖由 drm 於 2012-4-19 13:46 發表

大根哥,前度阿嫂,隨便起筷啦;未來阿嫂,無主名花o即;

呵呵,叫得現任阿嫂,就唔會比你系個場食到啦!
係 lor ... 現任亞嫂都食,唔係叫大根哥,叫大膽哥

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-4-19 21:50 發表

係 lor ... 現任亞嫂都食,唔係叫大根哥,叫大膽哥   
甘d兄弟要將...d現任亞嫂玉照放上FACEBOOK..可以容易d辨認嘛....

引用:
原帖由 simonkok 於 2012-4-20 09:44 發表

甘d兄弟要將...d現任亞嫂玉照放上FACEBOOK..可以容易d辨認嘛....
比人食到既阿嫂就吴系啊嫂啦。。大根哥吴误食其他人都会明食啦。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2012-4-20 09:44 發表

1號 火雞嫂
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-4-20 11:16 發表

1號 火雞嫂   
我只有老婆,沒有嫂的物體

引用:
原帖由 simonkok 於 2012-4-18 16:10 發表

無啦....因為葉問,過左十一點後...開始玩3,6,9
由詠春變左打醉拳.......仲邊有正傳呢
大根,你就是没1打7, 都系甘上下时间断片啊。。哈哈。。。

相關搜索目錄: 詠春
人是可以快乐地生活的,只是我们自己选择了复杂,选择了叹息!

引用:
原帖由 denny2000 於 2012-4-21 07:06 發表

大根,你就是没1打7, 都系甘上下时间断片啊。。哈哈。。。
如果有你係度.一定唔會斷片....
因為d囡一定會圍住你玩啦....

47 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。