推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[原創] 女仔吧

女仔吧

各位豪飲朋友妳地好
請問老尖有無招待女性飲酒清吧呢

引用:
原帖由 小邪靈子 於 2007-2-1 09:06 發表
各位豪飲朋友妳地好
你所指既, 係邊種招待呢~

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-2-1 17:43 發表

你所指既, 係邊種招待呢~
即係只招待女性飲酒聊天個種無色情
甘有無依類吧呢

爆炸姐姐妳好
妳個把(閱讀權限)好高喎
想問係點樣攪出來呢
謝謝:bird:

引用:
各位豪飲朋友妳地好
只招待單一性別??我諗係私人會所形式先有...

l

引用:
原帖由 alia 於 2007-2-2 12:12 發表

只招待單一性別??我諗係私人會所形式先有...
Les 吧囉 !??

引用:
原帖由 小邪靈子 於 2007-2-2 08:52 發表
爆炸姐姐妳好
妳個把(閱讀權限)好高喎
想問係點樣攪出來呢
謝謝:bird:
可解要:bird:我~~~~

引用:
各位豪飲朋友妳地好
有~my home吧

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-2-2 17:28 發表

可解要:bird:我~~~~
因妳高分羅:bird::bird:

引用:
原帖由 keithnam 於 2007-2-2 18:43 發表

有~my home吧
你又借d 依呃人去你屋企呀??...
--------------------
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 小邪靈子 於 2007-2-3 08:20 發表

因妳高分羅:bird::bird:
高分就要:bird:...咁好高分會點架??
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 billyt1333 於 2007-2-3 10:09 發表

高分就要:bird:...咁好高分會點架??
咁底分又會點架
好驚呀>>~媽媽

引用:
原帖由 billyt1333 於 2007-2-3 10:07 發表

你又借d 依呃人去你屋企呀??...
借就冇可能架啦~~自願啦

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-2-3 12:16 發表

咁底分又會點架
好驚呀>>~媽媽
又叫媽媽...無鬼用架
要學下毒辣丫嘛
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 keithnam 於 2007-2-3 12:32 發表

借就冇可能架啦~~自願啦
梗係啦~
你借親都唔還既...
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 billyt1333 於 2007-2-3 13:07 發表

梗係啦~
你借親都唔還既...
吾好玩踢爆啦

引用:
原帖由 billyt1333 於 2007-2-3 13:06 發表

又叫媽媽...無鬼用架
要學下毒辣丫嘛
唔通叫小李阿爸咩

I got many funs from your chat.

我告诉你地方

现在尖沙嘴有个青云就吧 可以适合女子

有lkhfsdnmhjk.jhgfyt,很好

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。