推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[原創] CA 驚見九姑娘

CA 驚見九姑娘

好日唔去玩,前日上CA,到酒店附屬的SPA開間房仔。經理介紹兩件600一件700。件700竟然係少女版既苟姑娘!
得啦唔駛考慮,即要。
樣靚,細心,又善解人意。等我重思前想後究竟出唔出唔玩好,好彩有過去。

相關搜索目錄: SPA 酒店

特登上去為左spa ? ? 問下0者...

相關搜索目錄: SPA
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 tony_cc 於 2012-4-21 14:11 發表
好日唔去玩,前日上CA,到酒店附屬的SPA開間房仔。經理介紹兩件600一件700。件700竟然係少女版既苟姑娘!
得啦唔駛考慮,即要。
樣靚,細心,又善解人意。等我重思前想後究竟出唔出唔玩好,好彩有過去。
麻煩師兄講解,少女版苟姑娘在那裡呀?
謝謝 !

九姑娘都唔係咁靚啫....

各位 C Hing 唔好意思,係"苟"唔係"九"。OK 啩?! 係"苟雲胃"唔係"鄧睡民"。

引用:
原帖由 kenny01 於 2012-4-23 10:44 發表
特登上去為左spa ? ? 問下0者...
唔係特登既,上去做野住正果間 hotel 啫。CA 柏0 酒店。

回復 3# 的帖子

點搵等我 PM 啦,一陣比人以為我賣告白。

引用:
原帖由 tony_cc 於 2012-4-23 22:19 發表
各位 C Hing 唔好意思,係"苟"唔係"九"。OK 啩?! 係"苟雲胃"唔係"鄧睡民"。
九雲慧..唔肥果陣都幾靚嫁...

引用:
原帖由 simonkok 於 2012-4-23 23:10 發表 九雲慧..唔肥果陣都幾靚嫁...
绝对同意,其她的34/35上圍只不過是背脊肉厚,對燈基本不是大cup數

回復 9# 的帖子

同意! 師兄真係英雄所見略同。

而家都唔算差呀.....

大佬,能不能说清楚点?兄弟好想知道啊

引用:
原帖由 tony_cc 於 2012-4-21 22:11 發表
得啦唔駛考慮,即要。
就係咁簡單。作戰經過大部份都差不多架啦。不過係好靚女,又似苟姑娘咁囉。係估唔到果頭都有D咁好質素啫。仲搵到少少"搓掐"的感覺。

引用:
原帖由 tony_cc 於 2012-4-26 19:36 發表

就係咁簡單。作戰經過大部份都差不多架啦。不過係好靚女,又似苟姑娘咁囉。係估唔到果頭都有D咁好質素啫。仲搵到少少"搓掐"的感覺。
其实系好看运气的.  我最近就系一个没什么美女的场遇到个范冰冰同张涵韵的混合体.  没有冰冰的冷艳但是比张涵韵靓好多.  不过一样好瘦. 好鬼可爱, 全身上上下下都好粉红色.  再浅色D就看不见粉红色.  反应好真实.  书上说的反应几乎都有齐.   真系最近难得的对手.

everyone say like a star but turn out only a village girl look

有沒有關於福建地區的夜遊建議!因為廣深是基本上狼友都比較熟悉的地方

回復 16# 的帖子

唔好意思,我都只係路過貴境,其他師兄有無高見?

是否柏林酒店???

相關搜索目錄: 酒店

回復 18# 的帖子

Not "林",是"宁"。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。