推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

祝 紅豆沙、Kenny01 & 肥七公 生日快樂 2012

祝 紅豆沙、Kenny01 & 肥七公 生日快樂 2012

呢個月係佢地生日啦

當然要請紅豆沙食飯,Cafe de Coral ,我喜歡用外語名稱,好似會高貴一點
紅豆沙 會想係 松板、Alfafa、Louie steak house  ...
最後當然仍係去 Cafe de Coral, 因為係由我埋單
最多請埋食源記糖水
然後去 Red Mr. 埋三個鐘單 俾個 Mic 佢慢慢唱
紅豆沙唔返中環,實在應該去做DJ.

有機會 你地應該坐在紅豆沙後面睇下佢打麻雀
我每次都見到其他三家個樣好好笑
一種混合了屈辱、虐待而無力反抗的神態
你會更明白 TEASE 這個字的意思

肥七公上星期大壽 party 請左佢好多姨仔
全部係盛女愛作戰
短裙膝上五吋、條條事業線 刻骨銘心
令人心跳加速、頭暈目眩
成晚流鼻血
搞到呢幾日貧血

係咪姐夫都會對小姨有瑕想?
我睇的 AV 都是這樣說的

Kenny 繼續噓寒問暖、有情有義
呢次 A版張敏 怕且無甩拖了吧 ?
近月問了我很多 household 的問題    
我想,到他問到 邊隻絲苗米好食D呢 ?
就要準備賀禮了
In fact, 我地都入左冊咁耐
入黎陪下我地唱下 友誼之光 啦

希望 今年紅豆沙 會出席我地既聚會
可以一齊食飯一齊唱歌
最多我地都陪你唱一首哥哥

祝三位 生日快樂

附上 肥七公的姨仔相

相關搜索目錄: 外語
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

靚豆與兩位壽公

IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

生日快樂生日快樂生日快樂

哇....咁快又過了一年.
上年和KMY在大陸用電話和紅豆沙祝生日快樂,
今年在這裡祝福今個月生日的網友:

身體健康
事事順利
生意興隆
幸福滿載

我都祝各位生日快樂!身體健康!

引用:
原帖由 Lighter 於 2012-4-23 14:58 發表
哇....咁快又過了一年.
上年和KMY在大陸用電話和紅豆沙祝生日快樂,
今年在這裡祝福今個月生日的網友:

身體健康
事事順利
生意興隆
幸福滿載
http://webboard.sanook.com/forum/?Old_Topic=1&action=dlattac ...
恭祝壽星女及兩位壽公生日快樂                              .
lighter 同 kmy 係唔係這星期六替靚豆賀慶呀,我湊巧有期喎

引用:
原帖由 redhorse 於 2012-4-24 21:15 發表

恭祝壽星女及兩位壽公生日快樂                              .
lighter 同 kmy 係唔係這星期六替靚豆賀慶呀,我湊巧有期喎

星期五、六係肥七公在常平既壽宴,好多小姨

引用:
原帖由 redhorse 於 2012-4-24 21:15 發表

Friday a CP

引用:
原帖由 Lighter 於 2012-4-24 22:53 發表

Friday a CP

老師做完眼睛手術傍晚由長春飛深圳,如果你可以開車去接他就好了。

引用:
原帖由 Lighter 於 2012-4-24 14:53 發表

Friday a CP
Friday唔掂喎 ,sat or sun就有計

引用:
原帖由 redhorse 於 2012-4-25 03:49 發表

Friday唔掂喎h:" /> ,sat or sun就有計

星期六都有 Birthday party. 呢個肥七公好似賭王,生日要搞幾次

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-4-24 23:11 發表

老師做完眼睛手術傍晚由長春飛深圳,如果你可以開車去接他就好了。  
對不起....我那天身不由己要睇老板走勢,幫不了你.
一年來一次歡迎

紅豆沙、Kenny01 & 肥七公 三位 生日快樂

引用:
原帖由 唔易做 於 2012-4-25 10:17 PM 發表
紅豆沙、Kenny01 & 肥七公 三位 生日快樂
還有2012呢?

誰能代替哥哥地位

多謝各位

誰能代替哥哥地位

各位生日快樂!

I've learned that no matter how thin you slice it,there are always two sides.

豆豆

祝生日快樂,希望不久將來,再聚會談舊話今天!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。