推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] 多倫多, 士嘉堡 - 揼骨 加試茶

多倫多, 士嘉堡 - 揼骨 加試茶

(1)Judy 骨場 (近士嘉堡Town Centre的新柏文, 地方清潔) xx柒-狗狗陸-壹陸柒柒
Judy 有appointment, 由佢Partner 揼, 叫 Jackie, 睇落廿歲尾, 幾大件, 樣都OK, 揼就好夠力, 足鐘, 揼到我骨都散, 有d痛,  冇全套, $50一粒鐘, 可以加HJ, (不知她收多少).
雖然揼到骨散, 但晚上瞓得很舒服. 揼之前後都可以冲涼 (自已洗)

(2)Becky Café xx柒-發易狗-狗柒發久 (之前己有巴打出過report)
mama話有五條囡坐陣, 兩個百二, 兩個百四, 一個百五
去到一件百二開緊工, 百四係日本妹, 煲緊煙及講緊电話, 雖然身材唔錯, 但唔惦, 因怕煙味上身&衫, 另一件百四唔知去咗邊, 件百五來自北京, 樣貌加身材都唔值, 所以選剩番果件百二, 通常d女都係高高瘦瘦, Lee件就大大份, 全身比例處處都加大碼, 五呎九,  未試過比我大件的女, 就試吓

茶名: 忘記咗
產地: 南京 (佢話佢全家都係高頭大馬)
茶齢: 廿頭
茶杯: 34C
茶錢: 120
茶樣: 7/10
茶孔: 8/10
服務: 8/10
回沖率: 20% (都係高高瘦瘦合我size)

佢話瞓底揼吓骨, 我話唔洗, 攬吓好過, 成張大被攬住我咁, 好鬼暖, 佢重要汚底身就我,        
有漫游, BBBJ 及 LFK, 轉幾個位置都仍然有笑容, 狗仔式最過癮, 因 pat pat 夠多肉.
完事後出來見到另一件百二女, 身材都唔錯, 可以一試.

P.S. Café 附近係有泳池的Community Center. 以前逢星期六兩點到五點免費入塲, 有幾層樓高的滑水梯, 又有可以坐十多人的水力按摩池., 今年唔知重係唔係, 不過就算收錢都唔慌貴
我以前都去過幾次, 浸完按摩池先去試茶,

相關搜索目錄: 清潔
人生苦短.....一切過眼雲煙...

係咪仲係貳拾號? 定係另一間屋? 聽講曾經搬過

回復 2# 的帖子

#18, a bungalow.  
裡面裝修有d舊

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 rtsang88 於 2012-4-24 20:22 發表
#18, a bungalow.  
裡面裝修有d舊
原來走咗去隔離. 真係搞野.

相關搜索目錄: 裝修

一世一台有人報告話日本妹反應不錯, 可以大車及錫妹妹

另一報告話百五北京妹很正

引用:
原帖由 MSZ 於 2012-4-25 11:08 發表

原來走咗去隔離. 真係搞野.
以前個竇賣盤嘛
我膚淺得來有啲深度,咸濕的來帶點正經

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。