推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[疑難] 聲雅廊多唔多陀地女仔

聲雅廊多唔多陀地女仔

聲雅廊有冇女去馬,未去過,只係知幾高級既場

個場高級主要係因為囡囡們都係「人生經驗豐富」

引用:
原帖由 auriga00 於 2007-2-1 16:46 發表
個場高級主要係因為囡囡們都係「人生經驗豐富」
講經驗一定唔及樓主, 因為佢係馬佚黎架~~~

http://forum.timway.com/f/thread-20115-1-1.html

My new target!!

回復 #3 細摩 的帖子

咁都過人一洞!

引用:
原帖由 細摩 於 2007-2-1 08:54 發表

講經驗一定唔及樓主, 因為佢係馬佚黎架~~~

[url]http://forum.timway.com/f/thread-20115-1-1.html[/url]

引用:
原帖由 johncage 於 2007-2-1 17:04 發表
咁都過人一洞!
唔係喎
佢都有re返人喎
又點算過佢呀??????
可能出厘條thread
跟手問完人話貴,不如幫襯佢咁仲化算之類既野
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 利記 於 2007-2-2 12:55 發表

唔係喎
佢都有re返人喎
又點算過佢呀??????
可能出厘條thread
跟手問完人話貴,不如幫襯佢咁仲化算之類既野
照睇似搵新血入貨多d

樓主小心d啦, 私鐘錢好難搵架
yeah........

大家唔好咁諗我啦,我都係問下者,其實我都係幫個私鍾妹搵客者,唔通幫人有錯,我唔會迫人幫我,我只係想知聲雅廊資料

回復 #8 dennle 的帖子

你唔好收佣之餘,仲贊助下d女仔啦,好唔好?

引用:
原帖由 dennle 於 2007-2-4 19:33 發表
大家唔好咁諗我啦,我都係問下者,其實我都係幫個私鍾妹搵客者,唔通幫人有錯,我唔會迫人幫我,我只係想知聲雅廊資料
個個馬伕俾差佬捉去落charge都係講呢句:

"我都係幫個條囡妹搵客者,唔通幫人有錯咩?"

個個差佬聽完之後都會感動落淚....不過照落charge!

My new target!!

重點係去馬, 其實有冇邊間場係指明冇街鐘, 冇去馬的?????
yeah........

因為聽講呢間埸好高級,所以唔知有冇老俏咁貴,同陀地去唔去馬

引用:
原帖由 dennle 於 2007-2-5 15:11 發表
因為聽講呢間埸好高級,所以唔知有冇老俏咁貴,同陀地去唔去馬

呢個場以前就真係好高檔,十幾年前真係好貴,而家就一般啦!

唔係呀,我聽人講好多陀地女仔

回復 #15 dennle 的帖子

冇啦!d陀地個個去哂做私鐘!你唔知咩?

我講真唔好當我講笑啦,我問得就梗係有原因啦

引用:
原帖由 dennle 於 2007-2-9 18:08 發表
我講真唔好當我講笑啦,我問得就梗係有原因啦
你去一次
或者幾次咪知囉
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 gtc 於 2007-2-6 09:56 發表

I JUST SEE GAL ALL FM CHINA WENT THERE EVERY NIGHT, IT SEEMS NO
LOCAL GAL WOW....
You sure those gals are going there, or just entering the same building...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。