推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

27 12
發新話題

點解唔見左金多港討論區?

點解唔見左金多港討論區?

如題,thanks ching

引用:
原帖由 llaauu9168 於 2012-5-17 23:10 發表
如題,thanks ching
!
俾人剷左 咁就玩完啦!

又要重新開始,從頭來過!

冇曬寶貴資料,可惜可惜。

乜D人咁手多剷咗個金多港討論區

真係大件事,好在我mark低哂d number

呢個區就黎玩完,剷完金鑽post就剷金多港post,咁能樣剷法有能人氣咩..............

我重以為我部電腦有事,原來真係剷咗吖!

相關搜索目錄: 電腦

是大版主親自刪帖,
原因是:
”        please don\'t post 打真軍. thanks. ”

你們不該打真軍 只有我一個打真軍咁就天下太平

引用:
原帖由 fighterplane 於 2012-5-18 13:42 發表
是大版主親自刪帖,
原因是:
”        please don\'t post 打真軍. thanks. ”
4台o個邊d post 咪又係咁係度講真軍,都無事

141那邊老早講緊金多港啦。這個討論區本身已經好靜,唔講指壓保人氣,真係一早摺左啦

我每日都會keep住看師兄留言,大家雖然唔識,但大家都係kam 兄弟

引用:
原帖由 llaauu9168 於 2012-5-18 09:06 發表
冇曬寶貴資料,可惜可惜。
有咩寶貴資料?講嚟講去都係嗰幾個冧把.... 然後就係成班環保佬喺度喊驚....

雖然大部時間都係講幾個號碼,但大家玩家有個地方可以比大家吹下水,講雞經,講事後討論。

剷完    really

回復 14# 的帖子

講黎講去只有20和29的 毫無新意

引用:
原帖由 WongWaiMing 於 2012-5-19 12:03 發表
講黎講去只有20和29的 毫無新意
咁又唔只...重有九仔....

不如重新整個新討論區出來?

介紹下有那些討論區好齊齊過去

咁就剷左個討論區。 沒有了所有資料, 十分可惜呀! 希望大版主 可以 保留返 所有資料

引用:
原帖由 ay_san 於 2012-5-21 21:11 發表 咁就剷左個討論區。 沒有了所有資料, 十分可惜呀! 希望大版主 可以 保留返 所有資料
同意,保留原有討論區,好過重新開一個新

大版主就係基於人道立場.... 費事啲師兄借頭借路上去逼啲妓女打真軍.....

真係功德無量....

引用:
原帖由 WongWaiMing 於 2012-5-21 17:45 發表
介紹下有那些討論區好齊齊過去
齊齊去同同一條女打真軍都仲未夠,仲要齊齊講埋出嚟先過癮....

呢啲係咪叫金多港環保症候群?

頂, 我黎呢個討論區只係睇金多港, 依家唔使再黎啦!!

27 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。