推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] 尖沙咀新場水X澗???

引用:
原帖由 ken19lam 於 2012-5-29 10:28 發表
貓兄真係昨日有上去恭賀喎!
昨晚上去時見到別處的kk(不是part time的年青的kk)
原來較成熟的kk上去探人。
師兄,昨夜是否事頭婆替您做?

另外 有位shirley 在街頭另一店 亦有間中幫手
yy 只在星期六返 以前識佢是用另一英文字母叠字
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 ericyip1889 於 2012-5-29 11:44 發表 師兄,昨夜是否事頭婆替您做?
做左老闆,都唔會落手囉,唔會同其他技師爭飯食。

回復 23# 的帖子

Can you describe more about Jessica? How do she compare with KK and Lisa in terms of appearance and age?
Mandy mentions another girl called Gigi, any brother try before?
Thanks in advance

引用:
原帖由 hkchan53 於 2012-5-29 22:21 發表 Can you describe more about Jessica? How do she compare with KK and Lisa in terms of appearance and age?Mandy mentions another girl called Gigi, any brother try before?Thanks in advance
Jessica身材凸出,兩part都唔錯。
Lisa同Jessica都有差不多感覺。
KK未試,星期一早走,無緣。下一個目標。
還有Gigi喎,講開又講,Gigi, Jessica, Lisa三個技師,
無論身材,高度,技術,都比我有差不多的感覺!正!

老闆來電,今日返左個靚女,短發靚女,細細粒,叫小辣椒。唉!今日行唔開,師兄們試後回報下。

引用:
原帖由 ken19lam 於 2012-5-30 18:58 發表 老闆來電,今日返左個靚女,短發靚女,細細粒,叫小辣椒。唉!今日行唔開,師兄們
試後回報下。
哈 以前某場也有個这名的女仔。
God's mill grinds slow but sure.

回復 30# 的帖子

Thanks, will be very busy trying....

引用:
原帖由 bb3808 於 2012-5-28 06:17 發表

通常SPA房先有涼冲, 普通按摩房要冲完涼先入房. 這埵2間頗大的SPA房及2間普通按摩房.
多謝ching講解~

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 白貓兒 於 2012-5-30 20:03 發表 哈 以前某場也有個这名的女仔。
我已前都試過越南技師叫,辣椒仔,都幾得,都是很久的事了。

Today tried a bg named ViVi. Fresh and local, part 1 good but have room to improve. Part 2 as usual and will re-try.
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +10 多謝分享 2012-6-5 22:31
  • 白貓兒 威望 +10 多謝分享 2012-6-5 22:31
  • 白貓兒 體力 +10 多謝分享 2012-6-5 22:31

引用:
原帖由 NuGundam 於 2012-6-5 22:27 發表 Today tried a bg named ViVi. Fresh and local, part 1 good but have room to improve. Part 2 as usual and will re-try.
Mandy told me, she is very young!

引用:
原帖由 ken19lam 於 2012-5-31 10:04 發表 我已前都試過越南技師叫,辣椒仔,都幾得,都是很久的事了。
C HING係咪指幾年前荃灣好出名全部越南技師果間,我有段時間都經常去,包PART2,D女最多波地,其他就格手

引用:
原帖由 hungkm 於 2012-6-6 12:25 發表 C HING係咪指幾年前荃灣好出名全部越南技師果間,我有段時間都經常去,包PART2,D女最多波地,其他就格手
Yes。另有個叫亞細,對野一d都唔細。

昨晚終於book定Crystal了,
過程都係個d,有講有笑,要提的是,原來好多師姐過料比佢(骨技)
所以按同推油都幾c服,我對後生女係有扁好
所以下次目標,小辣椒,kk,vivi。
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +15 多謝分享 2012-6-8 12:10
  • 白貓兒 威望 +15 多謝分享 2012-6-8 12:10
  • 白貓兒 體力 +15 多謝分享 2012-6-8 12:10

回復 40# 的帖子

Crystal's Part 1 has plenty room for improvement!

昨晚又去完,番做Lisa。令人回昧!做完同老闆娘吹下水,下個月開始,kk 都會長番,no番part -time;
又有個女仔叫琳琳見工,好靚女,有芯記yuki水準咁話,未知佢番唔番,靚女係大牌d;
聽日(即今日)有個叫Yoyo 既女仔,像鬼妺仔,之前係中南海做既,

嘩,妳唔早响,等我等多日先上黎嘛。
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +15 多謝分享 2012-6-15 16:51
  • 白貓兒 威望 +15 多謝分享 2012-6-15 16:51
  • 白貓兒 體力 +15 多謝分享 2012-6-15 16:51

期望師兄作先頭部隊  唔該!

回復 42# 的帖子

need to try this Spa to see if this Yoyo is the one I know before.  Thanks

相關搜索目錄: SPA

昨晚上去,諗著做琳琳或Yoyo! 唉!
上去時兩個都做緊野,真係衰貪心,齔M兩個都差不多做完,等等睇過邊個靚d
真係邊個靚d,係琳琳靚d,Yoyo都唔差,都係靚女,

咁老闆娘我要琳琳啦!佢老闆魽A原來琳琳比人book左,都係自己衰貪心無booking,
老闆話咁yoyo好唔好,我話好。Yoyo夠鐘出來,咁我咪想入房啦,點知你估發生乜事?
yoyo問老闆娘個客加一鐘要幾錢?我頂,,,九十分鐘都唔夠?要加?邊個師兄咁大癮呀。。。
yoyo之前係中南海同淙泉做過既,唔怪得之啦!!!

琴晚Crystal一身黑色連身短裙,好靚喎。
溫馨提示:Crystal下個月中會放假回鄉,要試親手啦!
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2012-6-19 14:31
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2012-6-19 14:31
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2012-6-19 14:31

回復 45# 的帖子

yup.  Interested to know what an extra hour will cost there too?

前兩晚老尖吃飯,上去吹下水,有個新女仔,長頭髮,瓜子面,
高高瘦瘦既,叫芳芳,有無師兄試過。

引用:
原帖由 ken19lam 於 2012-6-19 13:00 發表 昨晚上去,諗著做琳琳或Yoyo! 唉!上去時兩個都做緊野,真係衰貪心,齔M兩個都差不多做完,等等睇過邊個靚d,真係邊個靚d,係琳琳靚d,Yoyo都唔差,都係靚女,咁老闆娘我要琳琳啦!佢 ...
師兄D骨運同我差吾多,都係。。。。。。。

原來芳芳是知足x鶩荂C

Try  Coffee, her bone skill is quite good, young , would find her again next time!
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +5 多謝分享 2012-6-27 18:45
  • 白貓兒 威望 +5 多謝分享 2012-6-27 18:45
  • 白貓兒 體力 +5 多謝分享 2012-6-27 18:45
SamSam

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。