推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

尋........情!探........性!

引用:
原帖由 royclub 於 2012-6-6 13:46 發表

裝修佬可以嗎???
可以..........

相關搜索目錄: 裝修

RE:2998
事實唔怕講!
真係值得我

說甚麼工作不分高低貴賤
點解 逢那些 乜乜師物物師......總給人覺得好犀利好高級
相反 逢那些 乜乜佬物物佬.......總給人感覺是努動工作工人
呢d名稱...........是否已區分了高低
等我表明態度先...........我最愛 衰佬

引用:
原帖由 clean2 於 2012-6-6 13:52 發表
RE:2998
事實唔怕講!
真係值得我
嗯.........

me la!

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-6 13:58 發表
說甚麼工作不分高低貴賤
點解 逢那些 乜乜師物物師......總給人覺得好犀利好高級
相反 逢那些 乜乜佬物物佬.......總給人感覺是努動工作工人 :lookarou ...
我今晚比個........衰佬
約左我食飯添

幾時輪到我,可以約你?????????

翠翠午安! 各位午安~~~~

睇唔到翠翠的爸爸相添...

引用:
原帖由 ak526 於 2012-6-6 14:17 發表
幾時輪到我,可以約你?????????
答你唔到添

引用:
原帖由 colorman 於 2012-6-6 14:18 發表
翠翠午安! 各位午安~~~~

睇唔到翠翠的爸爸相添...
其實冇乜好睇咋

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-6 06:23 發表

其實冇乜好睇咋
未睇過自然好奇想睇架啦~

早起的烏兒有蟲吃!

引用:
原帖由 colorman 於 2012-6-6 14:25 發表

未睇過自然好奇想睇架啦~
爸爸.......都未睇過?

引用:
原帖由 clean2 於 2012-6-6 14:27 發表
早起的烏兒有蟲吃!
咁有文采

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-6 06:28 發表

爸爸.......都未睇過?
呵呵, 係未睇過你戴住爸爸的咪咪即.

都唔係好抵死者∼又唔係鮮奶波羅包∼∼啜落去時都冇奶汁出來∼∼不過冇試過又唔知有冇既∼∼ ∼∼又唔似美人你日日都有鮑汁∼

留晚比我約啦!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 chunchun01hk 於 2012-6-6 14:36 發表
都唔係好抵死者∼又唔係鮮奶波羅包∼∼啜落去時都冇奶汁出來∼∼不過冇試過又唔知有冇既∼∼ ∼∼又唔似美人你日日都有鮑汁∼
男人最愛唔係奶就係包
所以我都知有一種包叫......奶皇包
係咪是男人都愛的

引用:
原帖由 ak526 於 2012-6-6 14:38 發表
留晚比我約啦!!!!!!!!!!!!!!!!!
冇得留架.........冇期啦

妳都5留返D比我

其實早幾年前中意玩下影相
那時身材又..........Fit
年紀又沒這麼大,心態覺得唔影唔通老左打哂接先黎影咩
所以咪搏命影........影影埋埋收起,仲買左個硬盤儲存
個衰佬耐不耐就拎出黎欣賞........睇返又真係覺得歲月催人
今非昔比.........黃金時間已經不復返
如果可以時光倒流10年的話........多好

都唔係呀!妳依傢都保餋得好好!

引用:
原帖由 clean2 於 2012-6-6 14:58 發表
都唔係呀!妳依傢都保餋得好好!
打了接的地方.........你見唔到啫

我26都有打了接的地方

引用:
原帖由 clean2 於 2012-6-6 15:03 發表
我26都有打了接的地方
嗯...........男人打接才man

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。