推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

尋........情!探........性!

一路啜住粒的的,一路搓都應該幾舒服

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-7 03:33 發表

你一定暈梗.........
嘻...試過先知~~~~~~~~

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-7 11:28 發表

人頭湧湧.........今年有冇去呀
今年冇去呀 要返工

引用:
原帖由 jackymango 於 2012-6-7 11:36 發表
一路啜住粒的的,一路搓都應該幾舒服
唔好只顧得你自己舒服

引用:
原帖由 decemmeimei 於 2012-6-7 11:38 發表

今年冇去呀 要返工
去長洲游水都ok架

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-7 11:31 發表 托唔托得住架
托到嫁..仲會不停咁震波波

引用:
原帖由 大王club 於 2012-6-7 11:41 發表
托到嫁..仲會不停咁震波波
你唔夠力手震掛

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-7 03:40 發表

唔好只顧得你自己舒服
似乎應該係你舒服D喎......

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-7 11:21 發表

嗯..........聽你咁講!搞到我又
花花, 通常你達到1-2次高潮後會吾會仲想繼續? 我而家呢個知己黎咗1-2次就唔肯比我再黎, 情願手口並用幫我出, 佢話有次我同佢上深圳過夜, 個晚做咗幾次, 佢高潮持續嘅時間太長搞到佢第2日肚痛咗好耐, 而家有陰影, 所以目前2次係佢界線, 有冇咁嘅事?

翠翠, 今朝D相可以貼多次嗎?

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-7 11:43 發表 你唔夠力手震掛
係我摸到大波波..怕醜到手震

引用:
原帖由 Danny1997 於 2012-6-7 11:44 發表

花花, 通常你達到1-2次高潮後會吾會仲想繼續? 我而家呢個知己黎咗1-2次就唔肯比我再黎, 情願手口並用幫我出, 佢話有次我同佢上深圳過夜, 個晚做咗幾次, 佢高潮持續嘅時間太長搞到佢第2日肚痛 ...
刺激時間太長都會令到第二日仲有痛架!
不過我通常黎三次都唔會有咁情況

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-7 11:41 發表

去長洲游水都ok架
都係西貢好玩D

引用:
原帖由 colorman 於 2012-6-7 11:44 發表

似乎應該係你舒服D喎......
睇下對手識唔識調情啦

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-7 11:49 發表 刺激時間太長都會令到第二日仲有痛架! 不過我通常黎三次都唔會有咁情況
三次?有冇試過潮吹噴水呀?

引用:
原帖由 colorman 於 2012-6-7 11:45 發表
翠翠, 今朝D相可以貼多次嗎?
在公司點貼相呀.........唔好玩啦

當然令你舒服先啦!

引用:
原帖由 decemmeimei 於 2012-6-7 11:49 發表

都係西貢好玩D
又方便

引用:
原帖由 ah_b 於 2012-6-7 11:51 發表
三次?有冇試過潮吹噴水呀?
有呀.........試過不少次

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-7 03:52 發表

在公司點貼相呀.........唔好玩啦
你今朝貼果時仲係屋企?

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-7 11:51 發表

睇下對手識唔識調情啦
最近尼幾次我都未做完前戲, 佢已經拉住danny仔入閘, 話時話, 對方咁投入我又點可以令佢失望喎

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-7 11:53 發表 有呀.........試過不少次
個種感覺係咪似去vv??

講講下真係想搵個星期日返西貢游水
食埋海鮮........

翠翠潮吹有咩feel架!?

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-7 11:55 發表 講講下真係想搵個星期日返西貢游水
我地係後面吊住味睇妃妃既游水美姿

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。