推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

尋........情!探........性!

引用:
原帖由 ah_b 於 2012-6-8 17:39 發表
但係轉車麻Q煩
唔洗轉.......專線小巴去地鐵站,然後坐一個站就到

今晚有時間,太子又唔係度的話........轉張大胆頭像
雖然唔係新相,反正有人未睇過就是新.......
可能放幾個鍾就轉番走架啦
如果唔轉頭像又或者貼相

引用:
原帖由 bigkey 於 2012-6-8 18:06 發表

太子又唔係度的話... 意思係咩呢?
佢今晚同朋友去飲嘢........
可能有我份,又可能未必有我份囉

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-8 18:16 發表 佢今晚同朋友去飲嘢........ 可能有我份,又可能未必有我份囉
咁鬼靜以以為你放左工tim

引用:
原帖由 大王club 於 2012-6-8 18:18 發表
咁鬼靜以以為你放左工tim
未呀........多一陣啦

可惜我今晚就一個人

引用:
原帖由 大王club 於 2012-6-8 18:22 發表
可惜我今晚就一個人h:" />
咁慘呀...........老友

各位........886

家嫂! Good morning ar!

引用:
原帖由 我愛大肥腳 於 2012-6-9 04:01 發表
家嫂之意思有人未睇過就是新,但系D相都系好幾年前所影落,倒不如貼幾張現時的全身相,好讓我們分享下,亦無須介意現在身形肥胖,肥胖有肥胖FANS,至少還有我一個,支持你   ...
都係等我減減肥先啦.........唔好叫我獻醜

相關搜索目錄: 減肥

尋晚陪隻公在酒吧睇歐國杯開幕戰
睇完都差不多2點

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-9 10:28 發表

又換左喎

男, 26歲, 高175cm, 重65kg,

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-9 10:28 發表

呢D身材至引死男人嘛

引用:
原帖由 clean2 於 2012-6-9 07:22 發表
家嫂! Good morning ar!
早晨呀.........
我一陣要出一出去先
不過應承既野要做,等我貼番張舊照先

不過而家呢度係咪好似唔比貼相

wah nice nipple

引用:
原帖由 我愛大肥腳 於 2012-6-9 10:37 發表
又是舊照一張
新照好快會有........比些耐性

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-9 10:32 發表

早晨呀.........
我一陣要出一出去先
不過應承既野要做,等我貼番張舊照先
早晨翠翠...
早晨各位師兄...

OK! wait you!

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-9 10:32 發表 早晨呀......... 我一陣要出一出去先 不過應承既野要做,等我貼番張舊照先
雖然係舊照但都好吸引

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。