推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

尋........情!探........性!

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-12 09:22 發表 嗯..............好唔好波呀
緊係兩邊都好波啦!
你左右兩邊呀!

引用:
原帖由 ah_b 於 2012-6-12 09:25 發表
緊係兩邊都好波啦!
你左右兩邊呀!
嗯...........晚晚都好波

引用:
原帖由 bigkey 於 2012-6-12 09:49 發表

早,返到 office啦?
在公司啦

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-12 09:28 發表 嗯...........晚晚都好波
要加埋細佬好硬,同埋妹妹好水!

引用:
原帖由 bigkey 於 2012-6-12 10:02 發表

你係咪夜晚唔上彌?怕老公睇你部機呢

收唔收到我PM?
夜晚費事啦

引用:
原帖由 bigkey 於 2012-6-12 10:08 發表

頭像張相好似好巨大喎.你G cup架?
唔話你知........

引用:
原帖由 bigkey 於 2012-6-12 10:11 發表

又唔係你同事,放鬆D,講多D我知,先交到朋友架
好放鬆啦.........仲要講乜

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-12 10:14 發表 好放鬆啦.........仲要講乜
放鬆D先容易入!⋯⋯個話題

引用:
原帖由 bigkey 於 2012-6-12 10:18 發表

尋晚出左去食咩呀
去左佐敦食鷄煲

引用:
原帖由 ah_b 於 2012-6-12 10:19 發表
放鬆D先容易入!⋯⋯個話題
你地唔放鬆啫..........唔係我

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-12 10:24 發表 你地唔放鬆啫..........唔係我
我好鬆軟呀!

re:4090
放鬆唔到!
因為公司壓力大,病了!

引用:
原帖由 bigkey 於 2012-6-12 10:26 發表

而家出面食鷄煲好難有新鮮雞,貴唔貴呀/

好小係屋企食?
好貴.........幾個朋友食

引用:
原帖由 clean2 於 2012-6-12 11:05 發表
re:4090
放鬆唔到!
因為公司壓力大,病了!
香港人........壓力大

斷氣的感覺!

引用:
原帖由 clean2 於 2012-6-12 11:08 發表
斷氣的感覺!
好好休息下啦

引用:
原帖由 bigkey 於 2012-6-12 11:11 發表

而家咪都貴, 生活唔易,先想上彌搵個減壓既空間
大家都係咁.........唔減下壓人都顛

我已經顛咗!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。