推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

咪當自已系大爺

大家好
新人報到

引用:
原帖由 NaughtyJuan 於 2012-5-31 18:20 發表 我好彩,留意到唔對路亦如SAFE_SEX師兄所言經常提醒自己:「在下一不英俊,二並非富豪,三不是情聖,不過一介普通嫖客而已!消遣歸消遣,千萬不要太過自我陶醉!」後來知道佢爭幾皮賭債街數而我,只係 ...
甘就arm啦。。想放我地d血。。好难啦。。放精就得。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2012-5-31 20:39 發表
我睇你係兩樣都被放 血又要、精又要 ...

引用:
原帖由 血魔 於 2012-5-31 20:26 發表
还有没有靓D猪

費事又賴我

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-5-31 17:52 發表 哈哈!是赚了你们的台费贴我!添威肥狼!
添威肥狼醒。。劲。。无得顶。。。。。定系个妈咪蠢呢。。

引用:
原帖由 NaughtyJuan 於 2012-5-31 18:20 發表

我好彩,留意到唔對路
亦如SAFE_SEX師兄所言
經常提醒自己:「在下一不英俊,二並非富豪,三不是情聖,不過一介普通嫖客而已!消遣歸消遣,千萬不要太過自我陶醉!」

後來知道佢爭幾皮賭債街數
而我,只係 ...
我都係果個答案, 幾皮野街數唔係重點

重點係你覺得拿到的更勝幾皮野, 同埋比得起果幾皮野0羅
邊有邊有呃邊個架...
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 AINY 於 2012-5-31 20:39 發表
但我又走TT師亨既路線:講「灰」喎.....所以,放精都唔係咁易!

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-5-31 20:17 發表 TT, 所謂假,是冒牌,哈記賣的是劣酒,不是假   
那天我也在。。真系假的。。是刺鼻啦喉酒精。。叫婷姐拿出去。。个经理入黎赔不是。。换一瓶再送一瓶。。那些酒才是劣酒。。

引用:
原帖由 NaughtyJuan 於 2012-5-31 20:56 發表 但我又走TT師亨既路線:講「灰」喎.....所以,放精都唔係咁易!
讲灰就真系可遇不可求。。真系叫Ji都要讲缘分。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-5-31 20:41 發表 我睇你係兩樣都被放 血又要、精又要 ...  
血少精多。。七公就剩系精。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2012-5-31 21:05 發表

血少精多。。七公就剩系精。。。

血魔就剩係血

回復 31# 的帖子

哦!明白!受教!
等我改改佢先:

佢D戲又交唔足,攪到我入唔到戲
同時我又唔覺得值幾皮野囉.....

咁好唔好D?

引用:
原帖由 AINY 於 2012-5-31 21:01 發表

讲灰就真系可遇不可求。。真系叫Ji都要讲缘分。。
係嫁!所以,勉強無幸福!

回復 32# 的帖子

所以我已經好耐無出街啦!最近四、五次都係俾面d師兄,怕佢地悶,如果唔係,坐檯都慳番!

回復 26# 的帖子

你好

心慾展翅 慾念成魔 百轉千回 南柯一夢
------------------------------------------------
善修難,為魔易,千年修行,難敵一夜成魔

引用:
原帖由 kenny01 於 2012-5-31 14:35 發表

都古惑架啦, 過得自己過得人咪ok 0羅

呢句十分中肯
獨來獨往闖四方,無拘無束到處蕩,全心全意為理想.一生一世有願望。
今時今日朝庭上,奪權奪利有奸黨,害國害民的奸黨,一分一秒要對抗,
作威作福欺良民,奪財奪色像豺狼。
無法無天滿罪狀,一心一意來對抗,出錢出力想辦法,救國救民殺豺狼。

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-5-31 15:46 發表

唔怪得上次和长毛玩,他请我们饮 XO 喇!
长毛,你支XO还有0.2支剩。等紧你一起饮埋佢!
够你定够我?
獨來獨往闖四方,無拘無束到處蕩,全心全意為理想.一生一世有願望。
今時今日朝庭上,奪權奪利有奸黨,害國害民的奸黨,一分一秒要對抗,
無法無天滿罪狀,一心一意來對抗,出錢出力想辦法,救國救民殺豺狼。

引用:
原帖由 AINY 於 2012-5-31 16:09 發表

有罐装的选罐装好点。。健力士更好。。假的机会低些。。
有单新闻,拉到间用大支青岛包装至小支青岛旧樽,但只灌9成,酒是坚的,算有良心

引用:
原帖由 血魔 於 2012-5-31 19:44 發表
师傅,中国假酒,

事还不多,白酒,五粮液D空樽,回收都有50块,
回收来做什麽,........好的假酒就是用别的酒代替,坏的假酒可是用工业酒精呢.....
市 ...
这是公开的Secret

相關搜索目錄: 白酒

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-5-31 19:50 發表

,但我不相信半記賣流野   
我刀信系坚野
但系班马骝搞野嘛

百鸟归巢我来过不少,识分的

引用:
原帖由 TenderTrap 於 2012-5-31 22:16 發表
所以我已經好耐無出街啦!最近四、五次都係俾面d師兄,怕佢地悶,如果唔係,坐檯都慳番!
無出街定系飞机呀?

我理得佢地飛唔飛機,從叫佢地坐檯的一刻起,我都無諗過帶佢地出街!

引用:
原帖由 TenderTrap 於 2012-5-31 23:27 發表
我理得佢地飛唔飛機,從叫佢地坐檯的一刻起,我都無諗過帶佢地出街!

呵呵 ... 污泥中的純情嗎?公子

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-5-31 19:50 發表

我當然知道市集食店多假酒,我車尾箱常放幾支酒晚飯飲的,但我不相信半記賣流野   
飯堂是賣假酒的,真酒只會賣給少數常客!

引用:
原帖由 NaughtyJuan 於 2012-5-31 21:28 發表 係嫁!所以,勉強無幸福!
好多时都系求其出一出。。求其拣条女。。所以我一般都系最先拣到女果个!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。