推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[原創] 遙遠的東方有條咁既河 !!!

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-6-18 13:32 發表
我和老四也分手了三年,现在才覆合!
分手了三年也能覆合, 那真的是缘分.  好好珍惜哦.

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-6-18 16:11 發表
"我身ㄓ@直有一議爱我的人,而我到现在才Y现,我在也不要失去他了."---这是她在她的空V写下的心\!
睇左幾個月post
我對七公越來越敬佩
有機會,一定要見一見真人

引用:
原帖由 NaughtyJuan 於 2012-6-18 22:20 發表

睇左幾個月post
我對七公越來越敬佩
有機會,一定要見一見真人
憡鴔A就吊一\的了!

引用:
原帖由 AINY 於 2012-6-18 13:01 發表

时V过得真快。。记得几年前大韙H去大朗玩。。JACK哥带KIMCHI过来。。我是阿娇。。转眼啊娇已回家结婚了。。算算也五年。。
藻董ㄙ控o几开心。。。在k 房那张大沙Y上都跟臚k女{抱。。。
人是可以快乐地生活的,只是我们自己选择了复杂,选择了叹息!

引用:
原帖由 AINY 於 2012-6-18 13:01 發表

时V过得真快。。记得几年前大韙H去大朗玩。。JACK哥带KIMCHI过来。。我是阿娇。。转眼啊娇已回家结婚了。。算算也五年。。
啊,啊娇回家了?是否以前在CM那纂H我仲想有一天过去CM玩添。。讲左半年。

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-6-19 13:53 發表

憡鴔A就吊一\的了!
我怕我口未開就已經有人「護駕」啦......

引用:
原帖由 NaughtyJuan 於 2012-6-19 22:53 發表

我怕我口未開就已經有人「護駕」啦......
师兄,你误N了。我的意思是说,当你憡鴔瓻寣A你就心中N说:"吊!繨悀C仔是这帚漱@蠕僣屆H!"

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-6-20 12:19 發表

师兄,你误N了。我的意思是说,当你憡鴔瓻寣A你就心中N说:"吊!繨悀C仔是这帚漱@蠕僣屆H!"
七公,小弟出黎玩都無兩年,「師兄」實在受之有愧啦.....
再者,我諗我無誤會啦
當我心中想「吊」之際
你d一、二、三、四(可能仲有五、六、七、八或更多)
唔知邊到走左出黎對你左擁右抱
盡享齊人之福之時
我都只能目定「口」呆
心中想講「吊」都不可能啦.....

其實, 安排好些, 交通也很方便!
預定一架七座位位, 在福田口岸等,
五十分鐘便到酒店, Door to Door Sevvice
才250人仔,  重平過搭大巴!

寶哥哥, 下次預埋你!

相關搜索目錄: 酒店
我無壓力;我無洐n解決!

引用:
原帖由 巴士茂李 於 2012-6-21 17:11 發表
其實, 安排好些, 交通也很方便!
預定一架七座位位, 在福田口岸等,
五十分鐘便到酒店, Door to Door Sevvice
才250人仔,  重平過搭大巴!

寶哥哥, 下次預埋你!

咪迫住十上十落0羅.........仲要附近無野食......

無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 kenny01 於 2012-6-21 17:45 發表

咪迫住十上十落0羅.........仲要附近無野食......
咁又唔洗既kenny哥,七上八落 或 八上七落都得 !!
不過,講到方便同食野,唉 。。。真係同常仔係無得比。食野唔係酒店樓下湘菜就係隔離don"t味個間。
交通,我自己由黃崗口岸坐七人車 (以前有大巴,依家可能少人搭,得架七人車)都要45蚊,再轉的士又40幾先到個條河。齌大陸個程都差唔多90蚊人仔。
呢個世界永遠係give & take,常仔 - 方便 ,但女態度質素每況愈下 。長安 - 唔方便 ,但仲有d家教。

引用:
原帖由 markLee 於 2012-6-22 09:57 發表

不過,講到方便同食野,唉 。。。真係同常仔係無得比。食野唔係酒店樓下湘菜就係隔離don"t味個間。
交通,我自己由黃崗口岸坐七人車 (以前有大巴,依 ...
咁我都有兩三個老相好響長安既,

引用:
原帖由 markLee 於 2012-6-22 09:57 發表

有时候,洃k女在不同地方工作的态度和收费,真体N到`气和上天安排。。

差不多质素的女女, 在常仔和在记和蝒e,生活和收入真的不能比较,坐成晚又要付出多很多都系3癒C。。如果再去上海X硅眱堙A化靓ヾA穿件靓制服,坐一覺艉W,什么也不用(抽水也不多),有可以赚5/6癒C

引用:
原帖由 denny2000 於 2012-6-22 10:37 發表

有时候,洃k女在不同地方工作的态度和收费,真体N到`气和上天安排。。

差不多质素的女女, 在常仔和在记和蝒e,生活和收入真的不能比较,坐成晚又要付出多很多都系 ...
Denny兄,同人唔同命,無計啦。
不過,有樣既,基本上好少去長安 (唔係無,少d姐)。可能接受唔到個種玩法卦。同ca,cp廠出黎比較多。
上海,北京個d,氣質係真係高班d既。好多都係城市長大,兼北方姑娘(東北)比較多,九頭身比例既真係唔少。同白領或化妝小姐夜晚兼職都幾多(1個月返5晚,好過佢地日頭返足1個月)。坐坐同你飲兩杯 (大場個d有時真係兩杯起,三杯止,劈 ? 佢采你都傻,抽水唔洗講,比隻手仔你當恩賜啦。嘴 ?慳d都得啦! 心情好既咪比左 或 右邊面珠你囉!!)

相關搜索目錄: 化妝 兼職

引用:
原帖由 denny2000 於 2012-6-22 10:37 發表

差不多质素的女女, 在常仔和在记和蝒e,生活和收入真的不能比较,坐成晚又要付出多很多都系 ...
無得咁比架喎, 如果要咁心就要同香港比架啦喎

引用:
原帖由 kenny01 於 2012-6-22 11:55 發表

無得咁比架喎, 如果要咁心就要同香港比架啦喎
我系话d女啊。。。

还记得啊台謔漸爸t 啊 coco 身上。。看到照片,应该都30,还有机N到HK 大场,左下都收1千(好似系)。

引用:
原帖由 markLee 於 2012-6-22 11:43 發表

Denny兄,同人唔同命,無計啦。
不過,有樣既,基本上好少去長安 (唔係無,少d姐)。可能接受唔到個種玩法卦。同ca,cp廠出黎比較多。
上海,北京個d,氣質係真係高班d既。好多都係城市長大,兼北方姑娘(東北)比 ...
系啊,上海,北京,系化妆好d,制服靓d。  多口问埋qq,多手去埋她们的qq空V,唔觉意看埋d照片。 哇。。系同一臚H吗? 化妆的魔力,还有喝酒后影鄑P断, 議Z左靓女。。。  不过,好多时候,都系唔好甘清醒比较好。。。

引用:
原帖由 denny2000 於 2012-6-19 22:43 發表 啊,啊娇回家了?是否以前在CM那纂H我仲想有一天过去CM玩添。。讲左半年。
是啊。。过年前她已说要回家结婚的。。

引用:
原帖由 AINY 於 2012-6-27 22:34 發表

重想话去CM 岛玩下添。。而家唔使想啦。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2012-6-27 22:34 發表

唔怕...你仲有ms. small...有排唔N结...除非同你结......

引用:
原帖由 denny2000 於 2012-6-27 20:30 發表

我系话d女啊。。。

还记得啊台謔漸爸t 啊 coco 身上。。看到照片,应该都30,还有机N到HK 大场,左下都收1千(好似系)。
我諗師兄好少在香港玩, 你要十幾歲都有, 夠唔夠膽先係問題

台長果間係"must卡啦", 係北記場,  自遊行而家一般係600兩個半鐘....

陀地個feel係唔同, 當然陀地更揀客.....

引用:
原帖由 denny2000 於 2012-6-27 22:58 發表

重想话去CM 岛玩下添。。而家唔使想啦。。。
也不必舟车劳顿过去。。SH地方也多。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2012-6-28 09:55 發表
唔怕...你仲有ms. small...有排唔N结...除非同你结...http://forum.timway.com/f/images/smilies/default/lol.gif" border="0">...
吉就得。。结就吴好啦。。。

引用:
原帖由 markLee 於 2012-6-22 01:57 發表

的士6pm由長安大巴總站去東河或東味都系30元!一般屎機都開我系25-30元,你搭40?打錶23元左近

東味落去怡東訓覺都系15元taxi

引用:
原帖由 kenny01 於 2012-6-28 10:17 發表

我諗師兄好少在香港玩, 你要十幾歲都有, 夠唔夠膽先係問題

台長果間係"must卡啦", 係北記場,  自遊行而家一般係600兩個半鐘....

陀地個feel係唔同, 當然陀地更揀客.....
陀地年轻场当然去过玩啦。。。不过现在的真系好小有好的(又肯出去)。  晚舞的女女高质一穧一来贵,而且格手比茶舞还励害。不过有时候,系想跟陀地唱下な硅q,曦eel系唔同D

最记得几年前,在茶舞时段,跟一臚k女玩了三砥A想茬ㄗt蚝N。繴N问下,簹齒o有ok喔。那时还是加400(现在加500/600)。本来都是一般,但最后临走时加了很多分,因为。。。。。

相關搜索目錄:

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。