推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

甜姐兒編輯--黃章翹

thank you very much

祝大家新年快乐!!身体健康,新年进步!!

//新主持好似叫許建星 //
我寻日睇财经透视个男主持都系許建星啊。唔会以后都唔再系家麟兄主持吖嘛?我系距FANS
吖~~~~

謝謝你分享.............

今個月甜姐兒報六日午間

甜姐兒來了
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Lisa 於 2007-4-7 15:22 發表
甜姐兒來了

幫你改良個畫面
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 lovelyrics 於 2007-4-7 16:15 發表

幫你改良個畫面
請問用什麼方法改的,可否教我萬分感激

引用:
原帖由 Lisa 於 2007-4-7 17:04 發表

use paint shop pro7 to adjust very easy ga!!!

引用:
原帖由 Lisa 於 2007-4-7 17:04 發表

use paint shop pro7 to adjust very easy ga!!!

引用:
原帖由 lovelyrics 於 2007-4-7 16:15 發表

幫你改良個畫面
你係咪delete左條邊同埋改翻個ratio啊?

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-4-7 21:41 發表

你係咪delete左條邊同埋改翻個ratio啊?
先cut左條邊,然後resize,再較返光暗就ok啦!!!

我觉得黄章翘个样都几小巧玲珑~~~~

引用:
原帖由 lovelyrics 於 2007-4-7 23:04 發表

先cut左條邊,然後resize,再較返光暗就ok啦!!!
我問你係咪o者,我識整架…

麻煩你啦小妹子~

引用:
原帖由 山茶花 於 07UTC2007-04-07T23:18:35+00:00UTC4bUTCSat, 07 Apr 2007 23:18:35 +0000 3 11:18 PM 發表
我觉得黄章翘个样都几小巧玲珑~~~~
ALOHA OLÉ

相關搜索目錄:
longhair is my idol
cheguevara is my idol of the idol

引用:
原帖由 lovelyrics 於 2007-4-7 21:15 發表

Thank you very much

我想请教下D表情是怎样添加嘎?

引用:

幫你改良個畫面
新人黎架??

................
Bye Bye.......

引用:
原帖由 siuyipchi1 於 2007-4-8 12:54 發表
................
今日殘左d....

佢某d角度都幾似林依晨。

今日o既黃章翹.......
我都希望各位兄弟姊妹多d提佢,因為佢亦都係一個很好的記者.......

...............

.............

引用:
原帖由 siuyipchi1 於 2007-4-15 13:09 發表
.............

佢今日幾靚!

Thank you siuyipchi1

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。