推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[疑難] 點解要ban loksiu?

引用:
原帖由 brasco 於 2007-2-6 18:38 發表

....咁我咪好危!??........
唔危, 危咪一齊囉

引用:
原帖由 goldenbaby 於 2007-2-6 10:33 AM 發表

一定係有d7頭麟羊二五仔鼴薔J加打兩支毒針篤背脊,咁就玩完
老實講句,我都有做過

引用:
原帖由 mtr613 於 2007-2-6 05:05 PM 發表

哦~~

咁就不如藉住loksiu離開我地....
一齊懷念下以前被他抽水嫁日子啦 ...
我都算係惹火尤物,但我從未同佢埋牙過....向我果敵人list...佢都一直未上過榜.............
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
其實我一直都好欣賞佢,夠guts...好aggressive....如果日後向現實世界可以同佢做partner,甚至係對手..都係唔錯的體驗

引用:
原帖由 brasco 於 2007-2-6 05:52 PM 發表

我以前200%撐佢, 咪一樣俾佢為轠小事連屌兩鑊...

我都有私竇呀!!....ban得??...
我想請問其實xocat係唔係有兩個至三個人黎ga?我好耐無番黎la....我記得上次我番黎玩(舊版面),就覺得xocat有時好似女仔咁樣...

引用:
原帖由 mtr613 於 2007-2-6 09:46 PM 發表

同佢 dim ?
玩斬頭斬尾改 post?

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-2-6 19:56 發表

我打個8折比佢又有咩所謂丫
我怕到時冷清清喎, 呢挺有無專業蕃薯o架? 要哭墳o個隻喎. 不過睇怕佢都係比唔起, 草蓆唔知賣幾銀呢?!

引用:
原帖由 mtr613 於 2007-2-6 21:45 發表

Thanks !
多咩謝丫, 到時到候怕瘀既咪PM我囉, 呢D鬼鼠野你曉架啦. 記得連埋醫生證明喎, 均真D嘛. 得既咪響下朵囉, 怕張麻雀臺你收唔到會悶呀, 到時晚晚報夢追我數就唔好啦.

引用:
原帖由 mtr613 於 2007-2-6 10:02 PM 發表

高手 !
你高手多d.....已經咁多你的"親切""朋友"向度,你都仲要周圍點火

引用:
原帖由 brasco 於 2007-2-6 10:10 PM 發表

我呢d普通會員, 唔知咁多架!!....
ok.....我問下其他人,順度借個位黎俾我放電鋸相...唔該

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-2-6 22:25 發表

人地真係大哥泥架!呢個科林冇左佢同佢個井真係會game over玩完架......佢自己話
大哥即大哥, 講句野零舍好笑.

引用:
原帖由 crazybb 於 2007-2-6 22:27 發表

你高手多d.....已經咁多你的"親切""朋友"向度,你都仲要周圍點火
可能怕寒啦.     

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。