推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

42 12
發新話題

橫掂都係

橫掂都係

不如攪返個競猜誰是下一位被ban 者選舉, 由呢度八百位資深會員組成選委會, 有意競逐者只要有一百位或以上選委會成員簽名支持即可參選

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-2-6 10:44 發表
不如攪返個競猜請是下一位被ban 者選舉, 由呢度八百位資深會員組成選委會, 有意競逐者只要有一百位或以上選委會成員簽名支持即可參選
大師你又想做trouble maker?

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-2-6 11:37 發表

大師你又想做trouble maker?
我好似由注冊第一日開始已經係呢度o既trouble maker 喇....俾loksiu 截左我糊...真係唔抵

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-2-6 12:29 發表

我好似由注冊第一日開始已經係呢度o既trouble maker 喇....俾loksiu 截左我糊...真係唔抵
老pat pat

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-2-6 10:44 AM 發表
不如攪返個競猜誰是下一位被ban 者選舉, 由呢度八百位資深會員組成選委會, 有意競逐者只要有一百位或以上選委會成員簽名支持即可參選
;P;P;P;P;P;P;P;P;P;P;P;P;P;P;P;P;P;P;P
認真講句.......................
其實xocat都好耐冇大型活動la......舊日xocat有搞最多post比賽(唔太記得?),佢會送汽水.....

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-2-6 10:44 AM 發表
會唔會到我?
砵砵砵

引用:
原帖由 出火仔 於 2007-2-7 16:01 發表

會唔會到我?
你一早俾細摩banned 撚左喇

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-2-7 04:11 PM 發表

你一早俾細摩banned 撚左喇
細摩ban我舊XO個網名之嘛,呢度未…
砵砵砵

引用:
又想搞"小圈子"遊戲呀

引用:
原帖由 出火仔 於 2007-2-7 16:47 發表

細摩ban我舊XO個網名之嘛,呢度未…
衰佬, 叫極都唔出黎, 嬲你呀!!!

My new target!!

引用:
why don't we make a poll on "who is the one you want to ban most?"

it would be very funny.

引用:
原帖由 細摩 於 2007-2-8 09:21 AM 發表

衰佬, 叫極都唔出黎, 嬲你呀!!!
你得閒就私下約我飲野,我一定黎,我果日一早報左名出車團呀細摩…
砵砵砵

引用:
原帖由 出火仔 於 2007-2-8 10:55 發表

你得閒就私下約我飲野,我一定黎,我果日一早報左名出車團呀細摩…
即係我唔o黎得架

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-2-8 11:03 AM 發表

即係我唔o黎得架
即係太大分唇唔黎呀妖你…我都想見見你,好耐無見你地…
砵砵砵

引用:
投乜Q
肯定係我啦
我03年中時已經比人Ban過啦
又如何
咪開個新account在玩過囉
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 出火仔 於 2007-2-8 11:06 發表

即係太大分唇唔黎呀妖你…我都想見見你,好耐無見你地…
咁地點我地定

引用:
原帖由 利記 於 2007-2-8 11:08 發表

投乜Q
肯定係我啦
我03年中時已經比人Ban過啦
又如何
咪開個新account在玩過囉
O個陣你同舊手大版主有一手...大版主驚你爆響口梗係BAN 你啦

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-2-8 11:15 AM 發表

咁地點我地定
砵砵砵

引用:
原帖由 出火仔 於 2007-2-8 11:16 發表

最多時間俾返你定

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-2-8 11:16 發表

O個陣你同舊手大版主有一手...大版主驚你爆響口梗係BAN 你啦
舊鶩茼n似係囡黎
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 出火仔 於 2007-2-8 11:16 發表

火哥早晨      
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-2-8 11:16 發表

有甘既樹?

我只記得有位阿叔暗示大餅主同隻鬼搞野咋.
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 利記 於 2007-2-8 11:19 發表

舊鶩茼n似係囡黎
我知...你地行埋O個陣你做仔佢做女丫嘛

引用:
原帖由 利記 於 2007-2-8 11:20 AM 發表

火哥早晨      
早呀利記,呢排點呀你,事事順利呀…
砵砵砵

引用:
原帖由 出火仔 於 2007-2-8 11:22 發表

早呀利記,呢排點呀你,事事順利呀…
你點知佢呢排就係日日便秘架

42 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。