推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

比著你, 插定吾插

引用:
原帖由 FXO 於 2007-2-10 02:29 發表
俾著個低B既,  一個唔小心, 果時就唔係出精而係出血.
Agree!! X 2.. exactly!!!!

引用:
原帖由 FXO 於 2007-2-10 10:29 發表
鴨撈腸...
應該係長甲撩腸. 酸麻酥癢, 高手.
俾著個低B既,  一個唔小心, 果時就唔係出精而係出血.
果然識貨!

我只有先以龍抓還擊, 當時大家衣服尚在, 都只係大家試探"性"攻擊. 做男人, 一定要有主權, 所以弟一輪接觸過後, 我不作回氣馬上加強攻勢. 要知道, 同先前個女糾纏時, 條女只係任我舞, 所以完全係我用力, 其實已經有d倦, 吾先使呢條女倦, 我一定頂吾住. 而且, 男人防守力同技術, 唉...

金剛指再度出手, 吾對路, 好硬, 有路障? 吾係咁黑嗎??

黨中央在, 不得放肆!         
小小寰球,有幾個蒼蠅碰壁。
嗡嗡叫,幾聲淒厲,幾聲抽泣。

我唔係版主, 無權亂講野, 講錯分分鐘俾人ban

問: 你m 到? 定係pad 呀?
女: pad 來ga.
我: 等我以為撞到正....
女: 我攪人自己會濕, 一定要用.
果然淫蕩. 可以放心發功. 指力一到, 條女大叫, 仲係幾淫下果隻. 而條女亦出手攻我上路, 攪左一陣, 我都幾倦, 於是轉攻為守. 雖然我都話守係無用, 但都係時候enjoy下比人serve.

佢先用指甲撩我心口幾下. 果然好識用力. 再抽起我t 恤, 今次用口...呀.....想起都.....
另一手已經拉低我條褲. 仲話: 你頭先攪到我出曬水, 我而家就要攪到你都出水.
嘩..好很淫呀.

引用:
原帖由 toplesscat 於 2007-2-10 03:08 發表
我只有先以龍抓還擊, 當時大家衣服尚在, 都只係大家試探"性"攻擊. 做男人, 一定要有主權, 所以弟一輪接觸過後, 我不作回氣馬上加強攻勢. 要知道, 同先前個女糾纏時, 條女只係任我舞, 所以完全係我用力, ...
Bro 仲以為遇到.......哈哈.. please continue!!

假既黨中央, 咁都無咁驚, 呢勻姣婆遇著脂粉客, 一於從心所欲為所欲為啦.

係啦,正如上空貓兄話,條女係唔願自己會出去啦,通常死都唔走都係半推半就,唔搞自己笨嗟。
曾經有個女孩子要與我共赴黃泉--“你再不還我錢,我就和你同歸於盡!”

曾經有個女孩子與我相約到下輩子--“想追求我?下輩子吧!”

曾經有個女孩子肯為我而死--“跟你在一起,我寧願死!”

SUPPORT!!! Please Continue

引用:
原帖由 toplesscat 於 2007-2-10 11:26 發表
問: 你m 到? 定係pad 呀?
女: pad 來ga.
我: 等我以為撞到正....
女: 我攪人自己會濕, 一定要用.
果然淫蕩. 可以放心發功. 指力一到, 條女大叫, 仲係幾淫下果隻. 而條女亦出手攻我上路, 攪左一陣 ...
係唔係麗都呀????你找邊個媽咪呀

love your report....pls go on

好呀豪言壮语 赫赫有名

cann't love you  enough

love you more than more

hahahahahha我来灌水
本帖最近評分記錄
  • dizzc 體力 -2 惡意灌水 2007-2-16 11:34
  • dizzc 威望 -2 惡意灌水 2007-2-16 11:34
  • johncage 體力 -40 惡意灌水 2007-2-15 17:07
  • johncage 威望 -40 惡意灌水 2007-2-15 17:07

因為年尾多野做, 而且仲要北上, 所以今日先有時間寫.  

亞女一手同小兄弟推拿, 一食係我心口啜到嘟嘟sing. 我雖然撻係度由佢舞, enjoy 佢ga 技術, 但依然用一隻手由佢背後進發, 係pat pat剌擊佢後門, 本來想用另一隻手進行"空襲", 但實在吾就手. 所以都係由佢. 不過最大原因係佢已經開始用指甲, 小弟文化有限, 不過大家一定去過 桑拿比人rpp, 又都去過比人洗頭髮. 可以想像一下. 當時, 亞女用指甲好似rpp 咁輕輕同小兄弟個頭好似洗頭咁rr下.  我都有d怕佢比我攪得太high失手, 因為先前弟一輪交戰, 我知道佢反應好強, high 起來會成身抽搐.

而我, 比人咁r下面個頭. 什麼酸麻酥癢, 通通不足以形容, 直頭好似比電電到, 小兄弟就企到直一直係度蹴下蹴下. 直頭好似多左隻腳咁. 個腦就好似比下面傳上來ga電電擊, 連呻吟都叫吾出, 仲有多小休克. 如果吾知咩係慾仙慾死. 可能會以為自己就死. 而我果隻係佢後門進攻ga, 當然都亭左. 但亞女ga攻擊, 就再加強, 由手口並用上下夾攻, 一改而集中進攻小兄弟----個頭, 我當然睇吾到佢做mub, 但跟小兄弟感覺, 佢分別比掌,指, 甲, 咀, 口, 唇, 脷, 牙圍攻, 而我自己, 呀, 講真, 已經開始腦海空白. 除左知道小兄弟"身陷敵口" 幾分鍾. 見亞女個頭郁下郁下. 果幾分鐘你地自己想像喇. 到我回完氣, 已經又到媽咪出場.

媽咪問我ok吾ok. 是旦喇, 以前個前輩話時, 又吾係做人世, 開心完就要比錢, 無拖無欠最好. 不亞媽咪死都吾放我走, 又係果句, 原來未夠兩個鍾. 所以我其實吾大鐘意就地場. 叫埋單都要起碼拖半個鍾. 食兩件扒(尾鍾多數係d扒 or 吾想做ga女). 如是者又一倏女入來. 不過今日好似幾好彩, 隣家女兒feel, 幾清純, 坐低抽水吾小得, 多少有d反抗, 不過抵死在佢係伏係我壞抱內反抗, 完全係好似女朋友feel. 出手摔佢lin頭, 佢用手臂夾, 係夾, 攪到吾出吾入, 隻手指仲篤住佢lin頭. 見佢頭bup dup, 咬住口唇, 好可愛ga表情, 抽反手改攻下路, 佢先無擋, 由得我由大腿撫摸而上, 直致去到摸到小妹妹. 今次出兩隻手捉實我隻手, 又係吾上吾落,我只可以用手指了了下, 不過竟然發覺佢已經出水,

再望下佢, 仲係果個咬住口唇隠住隠住ga樣. 仲同我講"你d手指都幾好力wow" .....實在太可愛, 如果道行差d ga可能沉左. 隠吾住咀佢, 咀左兩野, 佢又出口術"你做mud偷我d 潤唇膏呀? 我d唇膏好貴ge" 到底佢係大智若愚, 定大愚若智呀...."係呀, 天氣干燥ma. 有d 爆折, 仲未夠潤, 比多來先得" ......
happy左一陣, 媽咪問台, 當係休息, 坐多一陣潤下唇. 可惜, 我實在已經好累, 都係下次再來. 三個鍾 連比女一千多d. 但跟住兩日累到幾乎開吾到工...

吾計d扒, 坐左3個女, 玩左三種feel, 都感覺ok喇.

Thanks for your sharing

Good report!!

Thank you brother  -  really make me want to come back to HK and play...

引用:
原帖由 aloharicnsa 於 2007-2-21 10:08 發表
Thank you brother  -  really make me want to come back to HK and play...
算吧喇, 我之所以吾講場名, 其中一個原因係我自己都吾太like個場, 其實我都係報喜不報憂. 各位睇我寫ga野都可能心中有數.

1. 個場呃鍾, 要你食扒.
2. d女大都拖鍾.(d 女有時開到口叫你吾好彈佢, 如果吾係比人媽x. 但出來玩, 絛女索就好, 扒ga要你花幾舊對佢成粒鍾, 真係對吾住江東父老, 但個個好似我咁狠ga, d 女又好慘)  
3. 好貴, 吾夠3個鍾都收我成8舊.
4. 埋單時都係落閘放狗. 車輛上扒呃鍾.

個場要搵食, 我都吾會去唱袞人, 但我更吾想因為有人睇我寫ga野去食貴扒.

出0黎玩既睇怕無邊個未食過扒, 有時一連食幾件添.

fxo兄

幾時帶我去d唔使食咁多扒o既地方呀???

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。