推介:| 汽車配件 | 汽車維修 | 汽車雜誌 | 汽車保安 | 汽車音響 | 汽車代理 | 駕駛學院 | 汽車維修 | 洗車服務 | 電單車 | 二手車 |

發新話題

唔知堅定流呢

唔知堅定流呢

copy from other forum.............

http://www5.discuss.com.hk/viewt ... &extra=page%3D1

今朝返公司途中.....  
今朝係清水灣行車途中,突然從後聽到一股強勁渦輪增壓聲
望一望倒後鏡見到有架黑色瑪莎拉蒂3200GT緊貼着我車尾, 心諗大家都係意大利車,但我架係430
都唔同級數 無心同佢砌之擠,後車突然在雙白線加速爬頭 .我亦不感怠慢地一下地台油
坐駕反應靈勵澎快動力源源不絕扯住去 當兩車平水相蓬時.我怒望一眼那位司機,載住副黑超...細心再望.原來係Leon Lai 黎明...........

黎天皇既行為我無懷疑...........
最懷疑係當時人既陳述.......真係渣拉利430
    百變BB淑女  

引用:
原帖由 Japan 於 2007-2-6 11:38 發表
copy from other forum.............

http://www5.discuss.com.hk/viewt ... &extra=page%3D1

望 ...
都唔洗深究喇... d人上網吹水都唔洗抹咀既...

in love with the nature...

乜黎明有架咩~~hehe

引用:
原帖由 yooyootown 於 2007-2-6 12:05 發表
乜黎明有架咩~~hehe
佢 之 前 真 係 有 架 黑 色
我 果 時 去 跑 馬 地 飲 野 成 日 見 佢 楂 架 3200GT
不 過 係 佢 同 x 琪 年 代 既 事

引用:
突然從後聽到一股強勁渦輪增壓聲
3200GT唔係NA 架咩?

引用:
原帖由 Japan 於 2007-2-6 11:38 發表

望 ...
絕對係堅......................................吹﹗

引用:
原帖由 jkjkelvin 於 2007-2-6 16:51 發表

3200GT唔係NA 架咩?
Turbo 來 架 3200cc Turbo FR 車 .....

吹水唔抹嘴,
身體健康

果 個 其 實 係 我 ,不 過 而 家 換 左 架 “ 林 寶 ”

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2007-2-6 17:28 發表

Turbo 來 架 3200cc Turbo FR 車 .....
oh...我一直以為係na tim..

渣緊430  :- 可以係指瑪莎拉蒂 430 biturbo. (1987-90) V6 2790cc  225匹.

引用:
原帖由 WURTH 於 2007-2-7 12:22 發表
渣緊430  :- 可以係指瑪莎拉蒂 430 biturbo. (1987-90) V6 2790cc  225匹.
唔 係 我 覺 得 係 430 穿 梭 機

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2007-2-7 14:12 發表

唔 係 我 覺 得 係 430 穿 梭 機
c430, e430, s430...

SC 430????LS 430?

引用:
原帖由 roederer 於 2007-2-7 16:18 發表
SC 430????LS 430?
但唔係歐洲喎... 佢好似講話係意大利車喎...

in love with the nature...

踩得切地板油咩?

幻想係完美,現實係殘酷, 如果我係黎生,會拎返架 hummer 先做以上行為, 話之你430定眼頸蛇,夠彊阻我先算

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2007-2-13 16:20 發表
踩得切地板油咩?

幻想係完美,現實係殘酷, 如果我係黎生,會拎返架 hummer 先做以上行為, 話之你430定眼頸蛇,夠彊阻我先算
咁 我 出 M-1 啦

係430就唔會咁易比 leon "兩車平水相蓬時"

條友o既430可能係自己貼上去炸, 記得top gear主持講過 100 個話自己有法拉利o既人 99個都係吹牛.

I'll be back!

引用:
原帖由 keibeast 於 2007-2-14 22:28 發表
係430就唔會咁易比 leon "兩車平水相蓬時"

條友o既430可能係自己貼上去炸, 記得top gear主持講過 100 個話自己有法拉利o既人 99個都係吹牛.
係 ~~~~

我 都 有 法 拉 利 o既 T 恤, Jacket, 頭 盔, 車 仔.......etc.

女人街有法 拉 利 T 恤, Jacket,車 仔, 鴨記有買法 拉 利 錶板, 可以用黎自己呃自己渣緊法 拉 利.

引用:
原帖由 allure 於 2007-2-7 08:51 PM 發表

但唔係歐洲喎... 佢好似講話係意大利車喎...
更正:  sc430 ls430 都唔係歐洲車, 係日本車至O岩.  

side 9氣啦...........

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。