推介:| 寵物店 | 寵物美容 | 寵物攝影 | 寵物用品 | 寵物食品 | 寵物酒店 | 寵物配種 | 犬隻訓練 | 寵物善終 |

29 12
發新話題

我家的兔男郎

我家的兔男郎

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
☆ 夢裡明明有六趣,覺後空空無大千。 ☆  

回復 1# 的帖子

呢個男郎又靚仔,又識歎西瓜,醒目仔!          

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2012-7-11 13:36 發表
呢個男郎又靚仔,又識歎西瓜,醒目仔!          
haha~~好開心見到車車呀......
兔男郎養左好耐LU, 好可愛架...
你有無養小動物呢......

兔兔食西瓜,KAWAII

引用:
原帖由 beautiful 於 2012-7-12 00:28 發表

haha~~好開心見到車車呀......
兔男郎養左好耐LU, 好可愛架...
你有無養小動物呢......
見到你咪一樣咁可愛       

我有養 poodle , 屋企人想隻豹......................紋龜

引用:
原帖由 chanpowing 於 2012-7-19 08:54 發表

見到你咪一樣咁可愛       

我有養 poodle , 屋企人想隻豹......................紋龜

haha~唔夠你可愛

我都好鍾意poodle架, 你果隻poodle係點樣架

你屋企人想養隻豹......................女郎
係咪呢種呀

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 6# 的帖子

養隻咁ge 豹, 我仲咁得閒上網咩   

貼條仔比你     下

引用:
原帖由 chanpowing 於 2012-7-20 14:34 發表
回復 6# 的帖子

貼條仔比你     下
你條仔好靚仔喎, 媾死女呀~

我又貼番屋企條女比你睇, 不過係訓著偷影

回復 9# 的帖子

晚晚咁早上線,唔駛唭r!

美麗條女,可遠觀而不可褻玩焉。

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2012-7-23 23:36 發表
晚晚咁早上線,唔駛唭r!

美麗條女可遠觀而不可褻玩焉
係我屋企養既倉鼠女呀........你喜歡可褻玩而不遠觀焉

我依家放緊暑假, 唔駛返學, 放到日夜癲倒 ....慘 !!!

引用:
原帖由 chanpowing 於 2012-7-20 14:34 發表
回復 6# 的帖子

貼條仔比你     下
我都想買一隻你果d  poodle養, 但想請教鴽A, poodle會唔會甩好多毛, 甩到一屋都係毛, 比亞媽鬧

請教就不敢當,大家切磋一下。

Poodle甩毛唔多,唔駛驚呀媽鬧。

反而帶佢返屋企就要有承擔,照顧佢至壽享天年。  

諗過制得過,養左之後,妳想抱佢想多過想抱條仔,哈哈哈!     

(我揀條仔就揀圓眼,短鼻)  

funny~~~

very qq  >_<

我家的美女

雖然短毛,但勁甩毛,日日掃毛。

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2012-7-26 10:58 發表
請教就不敢當,大家切磋一下。

Poodle甩毛唔多,唔駛驚呀媽鬧。

反而帶佢返屋企就要有承擔,照顧佢至壽享天年。  

諗過制得過,養左之後,妳想抱佢想多過想抱條仔,哈哈哈!     

(我 ...
圓眼,短鼻 , 真係精伶好多

亞媽話唔准養狗,

佢話, 非事佢死隻狗都未死喎..............

引用:
原帖由 藍蝶 於 2012-8-12 00:52 發表
我家的美女2075203

雖然短毛,但勁甩毛,日日掃毛。
嘩!! 你家的美女好靚靚呀 ......係咪英國曲架黎架
短毛都勁甩毛, 咁即是連短毛既.... 我都唔養得, 非事比亞媽鬧

依家兔男郎甩好多毛, 一屋都係兔仔毛, 飄......飄......飄......飄......飄.......飄....

引用:
原帖由 beautiful 於 2012-7-24 01:27 發表

我都想買一隻你果d  poodle養, 但想請教鴽A, poodle會唔會甩好多毛, 甩到一屋都係毛, 比亞媽鬧
一般每天用抹地把去抹一次地, 就可以!  

引用:
原帖由 beautiful 於 2012-8-13 00:32 發表

嘩!! 你家的美女好靚靚呀 ......係咪英國曲架黎架 ...
我家的美女是從愛護動物協會收養的,品種註明是巴吉度獵犬 (Basset Hound),但牠的體型和樣貌較像阿帝西亞諾曼獵犬 (Artesian Norman Basset)。

引用:
原帖由 boot_boot 於 2012-9-8 11:43 發表

一般每天用抹地把去抹一次地, 就可以!  
你好...多謝你解答 ,
你家有無養寵物呀.....??  

相關搜索目錄: 寵物

引用:
原帖由 藍蝶 於 2012-9-11 14:04 發表

我家的美女是從愛護動物協會收養的,品種註明是巴吉度獵犬 (Basset Hound),但牠的體型和樣貌較像阿帝西亞諾曼獵犬 (Artesian Norman Basset)。
原來妳的美女是從愛護動物協會收養的, 妳真是愛心爆膨,

妳的美女我都很想養番隻, 但一諗起甩到週屋都係毛, 就咪搞LU.............

我喜愛妳養的美女, 有一對好長好得意的大耳朵

29 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。