推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

再訪金雅軒

引用:
原帖由 斯坦利 於 2012-8-23 10:20 發表 那麼長情呀師兄,我就等月中再重聚可兒先,呢段期間也可去試下幫襯Ada, 試下其他技師, 唔知有冇師兄試過貝貝?覺得怎樣?
She has good dress sense.
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2012-8-23 11:23 發表 She has good dress sense.
呵呵,原來是潮妹,有機會要慢慢欣賞下她的時裝觸覺,正!

也要試一試小妹妹的溫柔

很久無見過老闆娘 Ada, 她最近好嗎 ?

想問下可兒和貝兒是否都沒做了?

引用:
原帖由 lolusb 於 2012-8-29 21:31 發表 想問下可兒和貝兒是否都沒做了?
可兒話九月才知幾時返
上次去我也不見貝貝
但見一位新的叫Apple
God's mill grinds slow but sure.

回復 55# 的帖子

可以形容一下APPLE 是怎樣的嗎 ?

引用:
原帖由 lolusb 於 2012-8-30 20:21 發表 可以形容一下APPLE
是怎樣的嗎 ?
眼大流海 後生樣ok

昨晚上去  貝貝 Lily 文文在
做了貝貝  原文在房內那玳曊K
讚!  
去開此场的會員  可留意到ada 有腳患
昨晚也有提起  希望她和W生早些定好
治理方案  ada 精神奕弈

另外有個新技師  甜甜

Wishing Ada will recover very soon.

可兒星期一回歸,請早預約,

期待中......

文文、coco 、可兒、小貝、lily
開心欢樂组合 Ada 的驕傲

可兒, 你太可愛, 無人可取代

可人兒回來瘦了少少

回復 63# 的帖子

豬豬瘦到made me very worry

引用:
原帖由 SCWT 於 2012-9-13 12:58 發表 [img]http://forum.timway.com/f/images/common/back.gif[/im

g]
豬豬瘦到made
me very worry
少少 你買翻少少野食曹翻佢咯!

回復 65# 的帖子

人家怕羞草呀,動鰳u感情

看過可兒,休息完之後,真的消瘦了不少,

好彩買左野比佢食,希望佢慢慢肥番,

因為太痩真係冇甘靚女的。

等我下星期再約她reunion 重聚一下

引用:
原帖由 斯坦利 於 2012-9-16 19:27 發表 看過可兒,休息完之後,真的消瘦了不少,好彩買左野比佢食,希望佢慢慢肥番,因為太痩真係冇甘靚女的。等我下星期再約她reunion 重聚一下
她未放大假前我買過野俾佢及其他女食
想不到而家佢稍瘦了

I want to know part 2 放

引用:
原帖由 白貓兒 於 2012-9-8 22:33 發表
文文、coco 、可兒、小貝、lily
開心欢樂组合 Ada 的驕傲
咁多個差唔多齊人囉

引用:
原帖由 e-zone 於 2012-9-17 00:42 發表
咁多個差唔多齊人囉
现在有新GB 山山,琪琪,小琴。希望各Ching多多支持!

引用:
原帖由 ADAFUN 於 2012-10-2 18:55 發表 现在有新GB 山山,琪琪,小琴。希望各Ching多多支持!
琪琪見過 身型幾好。

引用:
原帖由 ADAFUN 於 2012-10-2 18:55 發表

现在有新GB 山山,琪琪,小琴。希望各Ching多多支持!
可兒呢? 放假啦

引用:
原帖由 斯坦利 於 2012-10-3 01:24 發表

可兒呢? 放假啦
可儿放完假今天回来了,

引用:
原帖由 ADAFUN 於 2012-10-3 12:46 發表

可儿放完假今天回来了,
唔該 等我有空再去探佢

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。