推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[上樓骨] 水之戀

引用:
原帖由 斯坦利 於 2012-10-8 00:45 發表 這也好, 你mark Coffee, 我 mark 小芬, James mark Ruby ,夠尊一水之戀應該差不多Я年
三靓女比你地mark晒添
說笑罷,CHing們多礞W去按個靓骨。
今天上了去mark罏offee 舆 Ruby。
幸福的感觉

同時 MARK 兩個 ?

定係話兩個選擇是但一個呀?

Chris師兄,你真有心,追魖滮廧osts! 好彩我]冇老點你!哈哈哈

Indicator師兄,有Ruby同Coffee一齊服侍你,真幸福!:)

先做Coffee,再做Ruby

哦!都幸福姐。 老實講,我個人同一時間handle唔到兩個技師!:)

我唔駛handle 謘C通常上到去就整臚H交俾Ada
同技師,任她们 handle

各位師兄真不愧係師兄來 已經熟哂~~~

我呢d 師弟真係見識少~~

呢排唔見左ADA 上來呢度討論既? 我追post果時經常見到ADA會係post內現身

引用:
原帖由 indicator 於 2012-10-8 16:54 發表

三靓女比你地mark晒添webkit-fake-url://AD9510DE-546C-4782-8CC3-335EB4EDB234/imagegif
說笑罷,CHing們多礞W去按個靓骨。
今天上了去mark罏offee 舆 Ruby。
幸福的感觉:applaus ...
說笑了吧 ^_^ 人人平等, 有錢個個可mark

引用:
原帖由 斯坦利 於 2012-10-8 22:58 發表

說笑了吧 ^_^ 人人平等, 有錢個個可mark
TO : 斯坦利師兄

咁我要努力d搵錢先得了~~ 感覺全身d筋骨又開始緊緊地 so sad~~~

引用:
原帖由 Chris_W 於 2012-10-8 23:51 發表 TO : 斯坦利師兄咁我要努力d搵錢先得了~~ 感覺全身d筋骨又開始緊緊地 so sad~~~
好呀,你努力讚錢,我相信Ada同技師也會好开心等你。

引用:
原帖由 Chris_W 於 2012-10-8 22:56 發表
各位師兄真不愧係師兄來 已經熟哂~~~

我呢d 師弟真係見識少~~

呢排唔見左ADA 上來呢度討論既? 我追post果時經常見到ADA會係post內現身
您好 chris_W,我來共應Tea給你],再送水晶……哈哈

相關搜索目錄: 水晶

Hello~ ADA

終於可以同ADA打聲招呼啦~ 星期日唔該哂你回電返比我~ 如果唔係真係白走

Good Customers Services 呀~

難怪咁多人讚好啦~~ 希望下次有機會到貴店見一見ADA打聲招呼啦  咁好人

Chris 兄,怏D上去拉。
小Coffee話你好好人,想再見你

引用:
原帖由 indicator 於 2012-10-9 17:33 發表
Chris 兄,怏D上去拉。
小Coffee話你好好人,想再見你
TO : indicator 兄

唔好引我啦  小弟而家岩岩創業冇耐,收入少呀 ~~

暫時只容許我一個月探佢一次啦~~  

不過Coffee既出現, 我相信可以令我有新既動力

引用:
原帖由 Ada2011 於 2012-10-9 15:58 發表 您好 chris_W,我來共應Tea給你],再送水晶……哈哈
Ada 偏心,唔送水晶给我

咩野送水晶呀 ??

論壇入面既積分定獎品呀?

小弟的最後小報告

令人一試難忘的 Coffee 小妹妹, 俗語有話人不可以貌相,今次我真的又跌哂眼镜了

今天有幸試到小妹妹,一個字,正! 正到冇朋友

她真是一個十年難得一見的好妹子,一絲不苟的按摩

她的手法,真的剛柔並重、手法纯熟, 位準洽到好處,  

小妮子在水之戀工作差不多二個月了, 我還是第一次mark她

她那份尊業精神, 真是令人敬佩, 從一入房沖涼开始, 她便會侍候你,

為你pass毛巾, 為你擦乾淨身上每一滴水珠,

哈哈, 便開始九十分鐘奇妙旅程, 喜歡她的開背, 剛中帶柔, 柔中帶剛, 在樓上骨少見,

她那幼细白滑的小手 (令我想起當年銀泉四川的#12) 也是小手, 正如Suki話齋, 找她揼骨, 好似蚊咬甘

她比我有這種感覺, 她也非常温柔體貼, 非常靜的她, 令到整體環境更宁静, 真的放鬆自己, 好好享受一下,

i am extremely enjoy every single moment to be massage with her soft hand. With special technique in

her hand i feel so exciting & excellent feeling such as in heaven feelings.

就算揼完, 她也會為妳放下毛巾, 給你踏脚, 也會悉心為你扣裇衫樓, 哈哈, 真像自己老婆

再給你一個抱抱, 完成整個揼骨, 再端上一杯温水, 和送你離開 。

本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 威望 +25 多謝分享 2012-10-10 06:55
  • 白貓兒 金錢 +25 多謝分享 2012-10-10 06:55

回復 517# 的帖子

excellent report, great way to kick off the day
may i asked why this is your last report? are u retiring from rpp industry?

回復 518# 的帖子

Summer Holiday-!

Take a  break!

Relax, go out for round trip-travel

引用:
原帖由 斯坦利 於 2012-10-10 12:22 發表
Summer Holiday-!

Take a  break!

Relax, go out for round trip-travel
斯坦利 兄

去旅行玩幾耐呀?

回復 519# 的帖子

enjoy the trip ching, pls explore the foreign rpp industries and report back to us

引用:
原帖由 Chris_W 於 2012-10-10 12:57 發表 斯坦利 兄去旅行玩幾耐呀?
半個月左近,走去尋找自己的真我,生命中的真諦,哈哈

引用:
原帖由 indicator 於 2012-10-9 18:57 發表 Ada 偏心,唔送水晶给我

重申场主不可在版面向個别會員招攬到访埸
請用私人途徑包括pm
向整體會員說歡迎光臨指教之W就無访.
各會員自可彼此鼓勵到場交誼及探場主
但請合作勿令場主違規.

頭先找完Ruby,見到有新人上{,剛改名叫Sandy.

斯兄,Summer過哂啦! Anyway,快D返呀,班靚女掛住你架!:)

引用:
原帖由 James.Ko 於 2012-10-10 22:57 發表
頭先找完Ruby,見到有新人上{,剛改名叫Sandy.

斯兄,Summer過哂啦! Anyway,快D返呀,班靚女掛住你架!:)
  又有新人

James 師兄~ 有冇見到 Coffee 呀

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。