推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

87 1234
發新話題

懷念當年北角嘉麗華的日子

懷念當年北角嘉麗華的日子

當年上樓骨SPA等等重未成氣候,我每三兩日唔去嘉麗華真係好似有蟲咬咁,喜歡嘉記其中一個原因係我唔喜歡係呢D場開大,又怕D女狂PUSH你開大,而在嘉記做個BODY,BG已經好開心,第二個原因係果度出入唔太礙眼,第三個又係最主要原因係有兩三個BG熟左,有D感情,當中一個叫Jxxxxx既更加令我神魂顛倒,佢只有CUP手波,細細粒,去過既C HING都知,BODY除剩條UNDER,最初接觸既J亦不例外,服務跟一般BG一樣,用對奶磨下磨下,然後快手打打打,做過三四次之後,J可能感覺到我每次都要求佢企近我頭部,比個籮友近住我,有一次佢好好咁騎在我上面,好似玩69咁,用個籮對實我塊面,我用個鼻隔住佢條底底係咁磨佢只西,好多水,應該係超多水,想多手用手指撩入去佢一定唔準,其實到呢個地步我已經好滿足了。如是者都同J玩左幾個月,有一日,我如常去到嘉記點佢名,經理回復佢有D事要個幾鐘後先返到,我話唔緊要,一於等,佢終於兩個多鐘後至返到來,見我重等緊佢所以有點感動,這次開始左我同J更進一步關係(一定不是ML)

相關搜索目錄: SPA
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2012-7-20 23:29
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2012-7-20 23:29
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2012-7-20 23:29

開始時又係如常一樣,到69位置時,佢問我,其實你用個鼻聞同磨,係咪好想奶呢,嘩,此話一出,我梗係話係啦,佢就講,見你對我咁好,一向又唔過分,今次比你奶啦,但一樣唔可以用手同手指撩,佢重話自己剛沖完涼至上班,可以放心奶,我二話不說開工啦,從此之後,69+奶西已經係指定動作,記憶中J既西多水,除左正常西味之外重有少少似狐味,有時奶完真係唔想洗,可以留住D味,就係呢個原因,三兩日就心思思去嘉記見下J

回復 2# 的帖子

事隔咁耐, 印象仲咁深刻, 描述生動, 令我也有些少嘉記回憶浮現腦海...

引用:
原帖由 yatdug 於 2012-7-20 16:11 發表 事隔咁耐, 印象仲咁深刻, 描述生動, 令我也有些少嘉記回憶浮現腦海...
對我黎講係超正味道,點可能唔深刻

後來因為J離開左嘉麗華,所以開始少左上去,直到佢結業前都重會一兩個月上去一之由於J說從良,所以無聯絡佢,以免影響J生活

回復 5# 的帖子

後來轉了去邊間場玩呀, 師兄?

以前我都有去,果度D女女個個都有質素保證

WOW, so touching and exciting experience at sauna, but I also like this sauna, support ching
I like Linux, FireFox, Suse and Red Hat!!!

嘉記確係令人回味...

同埋去果道好似好高級咁因為成日見倒明星 不過話時話真係幾貴一個鐘都好似要八百仲要唔足鐘.....

回復 2# 的帖子

Yes.  Most girls part 2 is excellent.  u魂鬼爪 and 漫遊世界 special are Carnival Sauna's unique and most girls there did it nicely.  Good Good Good!!
本帖最近評分記錄
  • hungkm 體力 +10 多謝分享 2012-7-21 12:06
  • hungkm 威望 +10 多謝分享 2012-7-21 12:06
  • hungkm 金錢 +10 多謝分享 2012-7-21 12:06

回復 11# 的帖子

衣家有邊間可以同當年嘉記雙提並論呢?

回復 12# 的帖子

呢度係我「斜」骨啟蒙地

回復 13# 的帖子

yes, also the first sauna to have 75 min for 2-session instead of normal 90-minute package

鶾酈O,試過呢世仔唯一一次口爆。麙蒍u係嚇死我,我以為佢只係玩玩鵅A淺嘗幾口就算。點知佢越含越投入,我鶧}年紀細定力無咁好,終於吹爆驉A之後佢靠過薄A張開口,成口都係,緊住仲吞哂落肚。我嚇到呆驉A好驚。足足驚鬫劘妨禲C而家諗番起都覺得好笑!
本帖最近評分記錄
  • hungkm 金錢 +10 多謝分享 2012-7-21 12:05
  • hungkm 威望 +10 多謝分享 2012-7-21 12:05
  • hungkm 體力 +10 多謝分享 2012-7-21 12:05

大約90年代尾開始.....小弟響嘉記都有好多回憶...

引用:
原帖由 yatdug 於 2012-7-20 16:28 發表 後來轉了去邊間場玩呀, 師兄?
之後在荃灣區兩間樓上樓下既{玩左一排,無嘉記果種感覺了

好多師兄對嘉麗華有回憶,寫出來大家分享下吧

2001年至03年,曾在北角返工,公司就在嘉記附近,但由於嘉記個門口太張揚,對正大街電車路,想去試下都唔敢,一陣撞到d同事就麻煩!唉...原來當年呢度咁好玩,錯過了!

引用:
原帖由 simple1226 於 2012-7-21 00:37 發表 2001年至03年,曾在北角返工,公司就在嘉記附近,但由於嘉記個門口太張揚,對正大街電車路,想去試下都唔敢,一陣撞到d同事就麻煩!唉...原來當年呢度咁好玩,錯過了!
C Hing錯失了咁正既好地方,現在好難搵番啦!
其他爸打有幸在嘉記留低過子孫既,分享下經歷啦

引用:
原帖由 garylock 於 2012-7-20 08:44 發表
Yes.  Most girls part 2 is excellent.  u魂鬼爪 and 漫遊世界 special are Carnival Sauna's unique and most girls there did it nicely.  Good Good Good!!
I am feeling exciting too. Remind me of the good old days.  The quality of BG are not bad at all.  You know what you will get once you enter the room.

鶾酈O,差唔多每個師父都好識得RPP。我懷疑有專人特訓!
嘉記執鱈寣A灡v父去哂邊呢?我真係一個都撞唔番,唔知其他師兄撞唔撞到呢??唔通個個都上哂岸?!

那些年,香港有嘉麗華,九龍有德興

我仲記得德興有D技師底褲都唔着,費事除來除去煩
本帖最近評分記錄
  • hungkm 金錢 +10 多謝分享 2012-7-22 03:31
  • hungkm 威望 +10 多謝分享 2012-7-22 03:31
  • hungkm 體力 +10 多謝分享 2012-7-22 03:31

回復 21# 的帖子

I like #66, best body in business.
Dark smooth skin, 6 pack abs, lovely curly long hair, sexy mouth. She would start with nice oil massage, then when part 2 start, she would pour heated oil over your bum and start massaging your bottom and inner thighs, slowly working towards your dick and balls.
After playing for 15 minutes, she will turn you round and ask what service you want. If you want ML, she will take everything off and start kissing then blowing you. The final ML was amazing!

Another nice one was Mabel, she had the wettest cxnt. The ML was amazing and she had the girl next door look.

#23 was Shu Qi look alike with amazing lips and BJ.
本帖最近評分記錄
  • opps 金錢 +15 feel like icered !! 2012-7-25 23:53
  • opps 威望 +15 feel like icered !! 2012-7-25 23:53
  • opps 體力 +15 feel like icered !! 2012-7-25 23:53

本人去過嘉記一次,是1993 年,當時由加拿大回香港,單是 HJ 已經是 700 大元。

87 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。