推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

28 12
發新話題

[疑難] 全裸SPA?

全裸SPA?

請教ching, 有冇邊間SPA係我可以全裸
連個d一次性底褲都唔洗著個d..
酒店咁高級個d又得唔得

相關搜索目錄: SPA 酒店

引用:
原帖由 men4skin 於 2012-7-24 14:45 發表
酒店咁高級個d又得唔得
其實都有,第一次可能唔得。

嚇得我魽A以為你問邊間的囡囡會全祼幫你做SPA添!?

相關搜索目錄: SPA

個標題又真係幾搞笑.....
我會講條紙條褲太窄, 著唔落, 可唔可以唔著囉....

你係想全程都唔著褲吊吊fing個隻?圍條毛巾都唔想?

引用:
原帖由 men4skin 於 2012-7-24 14:45 發表
酒店咁高級個d又得唔得
做Spa僅係fully naked,有冇人穿紙底褲浸落水,落水個下圍住毛巾,入水後才取走毛巾,唔會係吊吊fing

引用:
原帖由 yywwkk 於 2012-7-24 14:22 發表

其實都有,第一次可能唔得。
咁即係邊度有呀

做SPA基本上唔使著褲,技師會用毛巾遮住重要部位, 間間都一樣

如果師兄係堅持全程露鳥,我唸冇人會俾到答案

引用:
原帖由 Terrorism 於 2012-7-27 13:28 發表
做SPA基本上唔使著褲,技師會用毛巾遮住重要部位, 間間都一樣

如果師兄係堅持全程露鳥,我唸冇人會俾到答案
Ching,  有很多人鍾意裸體,特別俾異性睇特別有快感,D spa女做慣見慣見熟各式各樣之鳥,不會有太大反應,

你上到去只要有$俾的話,我估你四處周fing fing 冇人會話你呱。

引用:
原帖由 ckr1234 於 2012-7-27 14:32 發表
你上到去只要有$俾的話,我估你四處周fing fing 冇人會話你呱。
有M都唔係大哂,如果你隻鳥係又細有黑之乾鴣,都幾厭惡性

又真係如場內紙褲仔, 尺寸不合身, 就真的要做全裸鳥。

咁即係邊度有呀 (我都想知)

引用:
原帖由 Salute 於 2012-7-24 11:34 PM 發表
嚇得我魽A以為你問邊間的囡囡會全祼幫你做SPA添!?
Actually, it is not impossible. If you are regular customers and the bg trust you, you can do what you want

Haaaaaaaaaaahaaaaaa

多謝各位ching既comments... 我估細場既樓上spa 應該得既 (以我既massage經驗)... 唔知酒店個d得唔得?

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 八十後 於 2012-7-26 17:48 發表

做Spa僅係fully naked,有冇人穿紙底褲浸落水,落水個下圍住毛巾,入水後才取走毛巾,唔會係吊吊fing
世事無絕對...我係大陸就真係見到有人穿紙底褲游水...仲係女性...比佢吹脹!!!

who knows

引用:
原帖由 men4skin 於 24-7-2012 14:45 發表 請教ching, 有冇邊間SPA係我可以全裸連個d一次性底褲都唔洗著個d.. 酒店咁高級個d又得唔得
Of course Naked !
我在泰國酒店做全身Spa都係一絲不掛全裸的 (一客人對一技師); 就算是court yard, swimming pool side都無問題, 回歸大自然.
有乜問題 ?

HK 有冇?
引用:
原帖由 Sweetheart2012 於 2012-8-5 16:31 發表

Of course Naked !
我在泰國酒店做全身Spa都係一絲不掛全裸的 (一客人對一技師); 就算是court yard, swimming pool side都無問題, 回歸大自然.
有乜問題 ?

C hing,   why not make a telephone cal to Hongkong 5 to 6 Star hotel, enquiry for this ?I think naked is acceptable in their Spa .

樓主不如親身去試,再講番俾我]知

28 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。