推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[原創] “冇人性” 人性已經回歸編

“冇人性” 人性已經回歸編

話說剛過的星期五晚上,冇人性約左 Andrew及我去美城玩。 Andrew 臨時有事缺席。事前冇人性和我約定到現場揀女。

到達後,我地先打電話到樓下茶餐廳叫咖哩飯外買。踢著揀女,揀左兩三 rounds都揀唔到。跟著維維媽咪就問我們要什麼類型。我就話:『我個 friend要樣子甜美,高挑,不肥不瘦,有波冇波都無所謂; 而我就要樣子 OK, 大波,皮膚要一定要白淨,不肥不瘦,最後,還要肯俾我咀咀及俾我勁抽水 (我的要求大部份都和魔仔相似,不過魔仔對樣子要求還高一些) 』。

隔左一陣,媽咪就帶左個囡囡入來,除左唔係大波,外貌都符合我的要求。我為求確實,我當面對住囡囡講:『我話我係壞男人,我咀咀你及和勁抽水,係咪得架』,個囡囡就笑笑口同我講,『槿係得啦』。於是我好我快就揀到囡囡了。個囡囡個名叫做勤。

玩左一陣及食完飯,其間媽咪多次帶一件或兩三個囡右都唔 arm冇人性。跟著冇人性就和曉(有時我和DJ加入) 玩骰盅,其間冇人性和曉勤玩得非常之開心,玩左差不多成個鐘,我就有時獨唱或和 DJ 合唱。其間媽咪多次帶囡入來,冇人性都是看一眼就耍手兼擰頭。玩左差不多成個鐘,結果冇人性勉強揀到囡囡了。樣子頗甜美,可惜唔夠高挑,及穿的衣服太普通,唔夠時尚。認真來說,不是冇人性真正的果杯茶。

跟著我和勤的過程就不用說 (參考 7少的作風就可以了) 。玩到勤夠鐘 (美城規矩星期五六,囡囡坐台是 2.5小時,一係加鐘,一係上房。其余日期就 3 小時坐台。我不 like上房,又不想加鐘 (不是孤寒,呵呵,套用魔仔果句話,乜 200玩咁平) 只是不想浪費勤時間去上鐘上房。於是我派彩 300勤讓她走。 (7少,請勿罵我搞壞個市,又咀咀又抽水,還有其它……約定)

冇人性見我同曉勤玩得咁開心,就問我點解放生曉勤,我就講左一番理由跟著大家又玩左一陣,冇人性就準備埋單上房,問我點樣,我話我自已返香港。冇人性叫我 一係即在美城搵個囡囡去馬,一係 call 番曉勤回來,一係就 call 條女去馬。我話今天不想去馬,彊持左一陣,冇人性突然間企左起身,走過來我果便,企在我旁邊,好大聲講:『超哥,你今日唔 X去馬,我都唔X去馬,一係我同你齋齋朴野,一係我同你一齋返香港,我唔會掉底你一個人自已去屌 X』。這個時候,我好感動,冇人性原本的人性返番來了,這樣有義氣的朋友去那裡找,他以的卓號是有女冇朋友、冇人性,是否應從今開始改叫有人性

這時候我說翌天約了老正,可能有機會搞掂,所以留力。有人性就對我講,我今天不去馬都得,要我翌天一定要中出老正,要絕對中出。我話我都想,首先可以去馬,其次就係出中佢。講左一陣,有人性就叫 DJ 去埋單,而佢自已就行番埋佢個囡囡旁邊,點知當有人性一坐底,(果囡囡當時還以為他不會帶她上房,而會和我一起返香港) 囡囡就對有人性講:『我走啦』跟著望著有人性,等他派彩。那時候,有人性立即發脾氣大屌,對我講,『我做錯乜 x 野,條女話唔 x 肯同我上房』我跟著幫忙解釋一倫,話係大家誤會。有人性唸左幾個 second,就話都係唔撚屌,同我返香港算 9數,等星期日約條女去玩。跟著俾200個囡囡走人。

相關搜索目錄:
本帖最近評分記錄
  • Lighter 體力 +59 【贊】是非獎.....哈哈!!! 2012-7-30 19:47
  • Lighter 威望 +59 【贊】是非獎.....哈哈!!! 2012-7-30 19:47
  • Lighter 金錢 +59 【贊】是非獎.....哈哈!!! 2012-7-30 19:47
  • TenderTrap 體力 +30 原創內容 2012-7-29 23:53
  • TenderTrap 威望 +30 原創內容 2012-7-29 23:53
  • TenderTrap 金錢 +30 原創內容 2012-7-29 23:53

回復 1# 的帖子

平时又唔见你唱首( 约定)俾我听!

超哥出帖,一定支持!!

waiting for your part II!

邊果係無人姓? 我估唔到邊個咁偉大?

回復 2# 的帖子

約定首定首歌我就唔識唱,但約定既行動都會實現既。

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-7-29 16:44 發表
邊果係無人姓? 我估唔到邊個咁偉大?
師傅,好多你識既人都係咁樣叫佢,無理由你唔知  

引用:
原帖由 Ah+Chiu 於 2012-7-30 00:57 發表

師傅,好多你識既人都係咁樣叫佢,無理由你唔知  

我最粗鄙個稱呼都係肥七,Most of the time 都叫七哥既,我唔會咁稱呼人"冇人性" ... 通常都係 X 律師、X醫生 ....

超哥發帖, 一定要大力支持...加油..加油..中出老正...哈哈

师傅有所不知。。无人性平时系好有人性既。。只系见到异性时就会将人性转为兽性。。兽性大发时往往会好短时间将D异性搞到死去活来(上天堂)。。比如话两个钟内插女女三五七锅甘。。

引用:
原帖由 AINY 於 2012-7-30 10:32 發表
师傅有所不知。。无人性平时系好有人性既。。只系见到异性时就会将人性转为兽性。。兽性大发时往往会好短时间&# ...
係為民除害既大俠

引用:
原帖由 Ah+Chiu 於 2012-7-29 23:42 發表
話說剛過的星期五晚上,冇人性約左 Andrew及我去美城玩。 Andrew 臨時有事缺席。事前冇人性和我約定到現場揀女。

到達後,我地先打電話到樓下茶餐廳叫咖哩飯外買。踢著揀女,揀左兩三 rounds都揀唔到。跟著維維媽 ...

大風大雨重係沙咀爆房?

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-7-30 11:07 發表

大風大雨重係沙咀爆房?  
外面大风大雨,房内也是天翻地覆!

一時用X代號 .....一時用撚屌

引用:
原帖由 AINY 於 2012-7-30 10:32 發表 师傅有所不知。。は人性平时系好有人性既。。只系见到异性时就会将人性转为兽性。。兽性大发时往往会好短时间&# ...
你地唔係講緊果條粉腸呀嘛?!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 Ah+Chiu 於 2012-7-29 23:42 發表

到達後,我地先打電話到樓下茶餐廳叫咖哩飯外買。踢著揀女,揀左兩三 rounds都揀唔到。跟著維維媽 ...
美城仲系2同3,都几好啊。。还记得他们的女女都不错。。。

相關搜索目錄:
人是可以快乐地生活的,只是我们自己选择了复杂,选择了叹息!

引用:
原帖由 def_lo 於 2012-7-31 00:31 發表
你地唔係講緊果條粉腸呀嘛?!
I think we are talking the same "粉腸呀" !

從來都無想過無人性會有人性
心慾展翅 慾念成魔 百轉千回 南柯一夢
------------------------------------------------
善修難,為魔易,千年修行,難敵一夜成魔

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-7-31 15:15 發表

I think we are talking the same "粉腸呀" !
点解唔见他浦头咖?
人是可以快乐地生活的,只是我们自己选择了复杂,选择了叹息!

引用:
原帖由 denny2000 於 2012-8-25 15:50 發表

点解唔见他浦头咖?
他一直做地下工作。从未停过!

Thanks for the report!

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-8-27 03:42 發表

他一直做地下工作。从未停过!
由於做地下工作出色,而家好多兄弟都尊稱他做 『皇子』,絕對.......皇子

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。