推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[原創] 這些年,我去過的桑拿及遇過的技師 【整合版】

引用:
原帖由 ohbabe3328 於 2012-9-23 14:40 發表 回想很久以前,我都在灣仔一間同舞廳同名既桑拿場,遇到一件難忘既事。當時同兩個老友,晚飯後一同去果間桑拿沖涼吹水,三個囡囡都係孰既,我地三條友講開尖沙咀有 d 桑拿開始有鬼鼠機,講講 d 囡棬R,同我做 ...
一個囡囡幫你打出來,還是三個接力?

引用:
原帖由 一支槍 於 2012-9-25 11:33 發表

過譽了,其實【東莞的森林】寫得很好,風趣幽默,可惜電影拍得很差,女主角更差
本來打算去戲院睇,宜家就等個
friend 上開深圳泵骨,買隻 cd 睇就算啦!

相關搜索目錄: 幽默

引用:
原帖由 一支槍 於 2012-9-25 11:34 發表

一個囡囡幫你打出來,還是三個接力?
一個出手,兩個出口(唔好美麗的誤會,淨係用把口沿途講解唧!)

good! update also keep high standard! support!

回復 67# 的帖子

【這些年,我去過的桑拿及遇過的技師 之 最爆笑 】

有一回,我去一個正骨場按摩,這次要拍房,臨走前,八掛望下隔離正在踩背的OSIM技師,視線由下而上,一個正宗OSIM,沒什特別,在向上望到她以手抓住的鐵架 阿嬸嬸你帶住呢對咪係「勞工手套」 ,我登時比佢嚇一嚇,又好想爆笑出來,佢呢一身造形,真係好似倒緊垃圾囉 雖然正骨場以骨技為先,但係冇人想有個清潔工人幫你踩背掛!我服左佢了!

師兄,突然間諗到,如果師兄呢位 OSIM 第日去到起機場,重係帶住您講既「勞工手套」幫 D 客起機,唔知會係乜野情景呢?

相關搜索目錄: 清潔

Good Story, Thanks for sharing

帶住您講既「勞工手套」幫 D 客起機,唔知會係乜野情景呢?

應該可以拍 "3D陰陽路十四之猛鬼飛機場"..........

女主角: 羅蘭, 大姐MING

引用:
原帖由 一支槍 於 2012-10-3 11:29 發表
帶住您講既「勞工手套」幫 D 客起機,唔知會係乜野情景呢?

應該可以拍 "3D陰陽路十四之猛鬼飛機場"..........

女主角: 羅蘭, 大姐MING
咪話喎,先兩日無無聊聊,真係試過搵對新既勞工手套幫自己起機。
嘩!都幾過癮下架喎!感覺粗粗地,極敏感,有少少被 SM 既 feel。
hehe,唔知會唔會上癮潻喎!
諗諗下,下次加埋您提意果兩位女角既相相(緊係要當年後生既噴血三點式相啦!)
我估一定爽,唔,搵搵先!

引用:
原帖由 ohbabe3328 於 2012-10-3 14:58 發表 咪話喎,先兩日無無聊聊,真係試過搵對新既勞工手套幫自己起機。嘩!都幾過癮下架喎!感覺粗粗地,極敏感,有少少被 SM 既 feel。hehe,唔知會唔會上癮潻喎!諗諗下,下次加埋您提意果兩位女角既相相(緊係 ...
師兄都幾重口味..........

【這些年,我去過的桑拿及遇過的技師 之 最鬼憎 】
1)個骨囡口臭,重煙味

2)條囡口水多過浪花,言不及義,一味同你講股票財經,偉論滔滔

3)R貼士,全程「有意地」說那個那個客給了很多貼士,很好人;或那個那個客的貼士不是1:1,正衰人等等

4)「正在」起機時和別人講電話或重覆(2)的內容

5)提供環保吹時,為小弟弟穿上雨衣後,很用力的抹去雨衣上的潤滑劑,我寧願不吹算了。(聲明:我不是環保份子,出來玩最緊要安全)但,小弟弟較敏感,請溫柔的抹或囡囡自行準備自己喜歡的朱古力味或果香味雨衣。

引用:
原帖由 一支槍 於 2012-10-3 15:38 發表
【這些年,我去過的桑拿及遇過的技師 之 最鬼憎 】
1)個骨囡口臭,重煙味

2)條囡口水多過浪花,言不及義,一味同你講股票財經,偉論滔滔

3)R貼士,全程「有意地」說那個那個客給了很多貼士,很好人;或那 ...
我贊同師兄所舉五項難頂項目,我既最討厭項目係 1)
因為口臭同重煙味冇得避,由其做頭既時侯,
諗起都想嘔.

thanks for the details introduction!!!!!!

回復 85# 的帖子

係啦! 基於呢 d 原因, 我都好少去大場, 都係去樓上骨試試吓,
Dup 得好態度又好既就番單, 唔好既就 bb.

回復 85# 的帖子
我想信哩鱞貌k都係大家一致認同,
少去大場, 都係去樓上骨dup鴷X下火算, 男人心野 但屋企始終有大有細

【這些年,我去過的桑拿及遇過的技師 之 最快閃 】

有一回,光顧了一間足浴店,以足浴店計,其規模算可以,4間房,8張椅,裝修亦算係咁。

坐收銀的後生,有點姿色,我第一次去,任其安排,誰知安排了一個恐龍樣,豬扒身的怪物給我。我本著一顆善心,加上好很ョA諗住佢可以於這行謀生,樣唔掂手骨多數掂,就冇彈佢比佢試試。

恐龍豬扒開背有板有眼,頭8﹣10分鐘是幾OK的,可是之後,就不停撫弄我支槍,我已明言多次:「咪郁,我很ョA不抹槍,不開槍。」企圖禮貌地婉拒並引導恐龍豬扒專心K骨,豈料她停不到1,2分鐘又再把我性騷擾,又說會令我怎樣怎樣舒服,如是者前前後後3,4次!

我忍不住繼續受辱,決定貼錢為自己救贖,面都黑N埋坐起身道:「停!唔K,我要走了。」出去埋1粒鐘錢,黑住面急腳離開,看看錶,前後不到20分鐘,心中不禁傷感,身心受創!

到呢一刻,我都唔明點解,恐龍不是明明已絕種了麼?

相關搜索目錄: 裝修

回復 90# 的帖子

未絕種,豬羅紀公園仲有很多恐龍.....

回復 90# 的帖子

樓主真慘情, 貼錢喂恐龍,
同情! 同情.

回復 41# 的帖子

成年人。和平分开。 I like it.

C Hing, 写得非常之好。  

各路C Hing, 港岛仲有边D场可以推介啊?

Great report Ching! Bone service is not MCOT  but I do enjoy massage sometimes just like u. Really wish to go with u n experience sometime in future!!

樓主好耐冇番黎,唯有睇番之前既野,
我覺得再令人欣賞都係 E 小姐既服務態度,
通常最殺死人就係呢種囡囡,溫柔體貼,
一般係屋企多數搵唔到,男人就最受既.
我這三十多年 dup 骨生涯,都係遇過兩三個.
樓主有空,請繼續分享.

我的爛文竟然有捧場客,真喜出望外!

最近私務較忙加上心情差劣,無閒無心寫作,請見諒!

不過,此討論區的氣氛跟以前比較真是差了很多,說真的,這亦是沒有繼續寫作的動力之一呢

C兄風流而不下流! Like!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。