推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

香港緊存的機場推介

今日經過...想幫襯既 新寶都執埋..

買少見少..

i think there's too many upstairs spa that keeps the entire airport sauna

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 feeling88 於 2012-8-17 10:24 發表
佐敦金碧,砌埋都仲得

其實大家支吾支持香港應該忡要有呢種集體回憶?  可能我老餅d都係鐘意機場....你們呢?

引用:
原帖由 stefan 於 2012-9-15 17:46 發表
所以我耐唔耐都去龍濤閣,整體都算Ok。
等我又去試下先

引用:
原帖由 大靠估 於 2012-9-3 16:10 發表
請問金多寶係邊附近?乜消費?
佐敦道廟街世華商業大廈三樓,星期一至六連貼士$400,星期日好似平$50,環境舊,無mud裝修但咁平唔好諗有十八二二,我覺得大概40咁上下,但我覺得好多都dup得唔錯

相關搜索目錄: 裝修

回復 29# 的帖子

Agree!

睇來大家都只係能夠分享咁多, 吾通真係香港機場沒落的時候了??? 還有其他仲生存的嗎?

引用:
原帖由 ahyan 於 2012-9-1 11:28 發表

富士是不是在廟街附近的那間? 謝謝
But 富士 is not airport, there is big meal.

引用:
原帖由 Salute 於 2012-9-28 08:06 發表

But 富士 is not airport, there is big meal.
really? then what else place for plane meal?

引用:
原帖由 Salute 於 2012-9-28 08:06 發表 But 富士 is not airport, there is big meal.
以我所知  富士大部份女做細の都無乜黑面
尤其是日更
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2012-10-2 19:35 發表

以我所知  富士大部份女做細の都無乜黑面
尤其是日更
亦試過摸一下就即叫你加鐘先可以繼續....

引用:
原帖由 carloars 於 2012-10-4 01:16 發表

引用:
原帖由 carloars 於 2012-10-4 01:16 發表

唔係好明你講咩,以我所知富士一定係雙鐘,重有得食大餐,我就唔信摸下都唔得囉!

引用:
原帖由 mikepig 於 2012-10-5 00:30 發表

唔係好明你講咩,以我所知富士一定係雙鐘,重有得食大餐,我就唔信摸下都唔得囉!
ching , 抱歉 我並沒有試過大餐 ....

但這個post 標題講既係飛機場 , 食飛機餐....我個人經歷就試過俾人托手爭啦...

引用:
原帖由 carloars 於 2012-10-8 04:12 發表

ching , 抱歉 我並沒有試過大餐 ....

但這個post 標題講既係飛機場 , 食飛機餐....我個人經歷就試過俾人托手爭啦...
嘩咁都得真係要列黑名單

依家個個都去141!

機場點解沒有人講全灣楊生大廈的全溢? 好似都唔錯喔。樓上果間海薩,就勁唔掂。前些時去過,想壞舊一翻,點知十分失望。連D女都話聽D客講,都系樓下好D.
同買去尼坐大廈,重有一間同全溢同老板的正骨場“滿天X”。

全灣路德圍果邊果間全灣,好似系雙鐘後再加一粒鐘就有起機。好似系床尾機。
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +15 多謝分享 2012-10-31 06:10
  • 白貓兒 威望 +15 多謝分享 2012-10-31 06:10
  • 白貓兒 金錢 +15 多謝分享 2012-10-31 06:10

引用:
原帖由 andy1965 於 2012-10-30 23:21 發表
機場點解沒有人講全灣楊生大廈的全溢? 好似都唔錯喔。樓上果間海薩,就勁唔掂。前些時去過,想壞舊一翻,點知十分失望。連D女都話聽D客講,都系樓下好D.
同買去尼坐大廈,重有一間同全溢同老板的正骨場“滿天X”。 ...
其實全日都有討論過了, 不過個人經驗係好能吾掂, 吾知我黑定什麼......

最近去過金多寶. 地方細細的機場但服務相當滿意.

回復 32# 的帖子

佐敦道廟街世華商業大廈三樓,星期一至六連貼士$400,星期日好似平$50,環境舊,無mud裝修但咁平唔好諗有十八二二,我覺得大概40咁上下,但我覺得好多都dup得唔錯

thank  you   真是$400  落樓   ....

相關搜索目錄: 裝修
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +15 多謝分享 2012-11-2 01:23
  • 白貓兒 威望 +15 多謝分享 2012-11-2 01:23
  • 白貓兒 金錢 +15 多謝分享 2012-11-2 01:23

回復 45# 的帖子

我以前都鰣輕銗h過唔少骨場,但而家好的場真的買少見少,小弟都唯有轉去搵USB

不過最近因為朋友關係去了荃X,果度有細池同乾濕蒸,另外在大堂睇波食炩洁A坐在成粒幾兩粒鐘先入房∼呢幾樣係去USB一定比唔到你的。

入房後都按得幾好,PART2就SOSO啦,但都算用HEART諢A個人感覺都算唔錯
咁你就唔好預會有十八廿二比你啦,個人黎講都算可接受(我接受能力都幾高架)

比較其他好的USB,其實差唔多價錢,如果真係要揀,我諗我近排都會再返去荃X玩多幾次先再諗下去唔去USB好

CHING我唔知你唔好彩定我好彩喇,講完而家都有禶Q出發添

引用:
原帖由 Glife8 於 2012-11-16 01:35 發表
我以前都鰣輕銗h過唔少骨場,但而家好的場真的買少見少,小弟都唯有轉去搵USB

不過最近因為朋友關係去了荃X,果度有細池同乾濕蒸,另外在大堂睇波食炩洁A坐在成粒幾兩粒鐘先入房∼呢幾樣係去USB一定比唔到你的 ...
師兄多謝你分享, 咁肯定係我吾好彩多d, 我都好認同你的感受和睇法, 去骨場同usb係兩種吾同的享受, 講真價錢真係分別不大, 同埋有一點就係其實係usb同骨場的女以家都係無咩分別, 吾好期望有18/22, 有28/32你都走運....或者等我下次再去全x睇睇....但係最吾好就係得一條電梯上....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。