推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

139 123456
發新話題

灣仔花都SPA水療

Hi guys, I am new comer. May I know what is Part 2? HJ? What kind of service 水療will be provided with? Thanks for explanation.

相關搜索目錄: 水療

師兄想問去到係咪可以簡技師做?

佐敦果間易手後,終於要過海搵一搵主持人。
不過上到去主持人唔喺到。
唔緊要,一向都考驗自己嘅骨運嘅小弟重遇尖咀XX島靚女。
享受90分鐘 spa 後,身心舒暢。
不過出櫃台埋單時,見到有個 7,8 歲小朋友座喺梳化。
即刻 O 咗咀......

相關搜索目錄: SPA
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +15 多謝分享 2012-11-27 12:33
  • 白貓兒 威望 +15 多謝分享 2012-11-27 12:33
  • 白貓兒 金錢 +15 多謝分享 2012-11-27 12:33

為何 "不過出櫃台埋單時,見到有個 7,8 歲小朋友座喺梳化。 即刻 O 咗咀......" ? 我試過在九龍區一間足仔出櫃台埋單時,看到兩個"狼狗"在吸煙 。自此,由足仔改上SPA

唔知阿wing 佢老尖個邊個鋪睇成點? 希望開得成啦.

佐記個舊鋪我幾喜歡, 故想佢開得到. 因唔想過江.
好想同 Lolet 拍拍拍!!!

成個月無update.

今日試佐lily, 眼大大 斯斯文文 廿中 新人黎?! 我估下jar
我受到力, 手骨OK

其他方面要pick up.....應該真係下海無耐個的黎
但係我又好死衰, 鐘意依D咁ge 女仔 feel

dup完之後抄牌,無計拉...都算係杯茶黎有時調劑下都唔錯架

題外話:依間D女仔是否身高方面算高(或者俾一般高)嗎?
同埋好多客係淨中式需要問明服務?!

overall......硬件OK, 女仔都OK

相關搜索目錄:
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2013-1-4 06:39
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2013-1-4 06:39
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2013-1-4 06:39

還有一個新的叫 yuki
God's mill grinds slow but sure.

Fiona仲係唔係度?
可否update一下技師
thanks

引用:
原帖由 肥P仔 於 2013-1-5 14:19 發表 Fiona仲係唔係度?可否update一下技師thanks
Fiona和kk無返了 但和她們仍保持友好關係她倆的新動向我會update.我也少上去 最近冬至見到jessica nina 瑩瑩 tammy早收工了 前排亦見lily yuki 寶兒我不清楚 jenny無做了。

God's mill grinds slow but sure.

Thank you.
請pm Fiona新動向給我,謝謝!

現在灣仔要找好技師及地方都很難。

引用:
原帖由 肥P仔 於 2013-1-5 15:45 發表 Thank you.請pm Fiona新動向給我,謝謝!
应該新階段的發展不用私下pm 遲些可講

Tammy說有個新的 叫Cherry.

今天試過Cherry  樣子也不錯 細粒
有力 服務也很好

139 123456
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。