推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

41 12
發新話題

沒有Part 2又如何

引用:
原帖由 一支槍 於 2012-9-6 13:59 發表
其實正骨桑拿場一樣抓小費,我近排試唔少。
一般正骨我比$50/鐘,但D齋姑都EXPECT你比$100/鐘!

有D更甚者無原無故按埋雀(我無暗示,生理反應亦無表示),想搏多D小費,要我叫好多次停先至停,我直頭有被阿姑非禮的感覺,找數時直情想1毫子貼士都唔比。
槍兄,真係比你笑死!

引用:
原帖由 gen886 於 2012-9-7 02:43 發表
之前試過無做part 2 俾$50又無俾BG黑面, 乜而家無做part 2都要俾$100- $200 tip?? 當淨係dup下推下油鐘錢$300, 但無做part 2 都要俾$200 tip 好似有禷Q, 而家如果出左火會唔會要我俾三四百tip架??
我寧願佢地係鐘 ...
有美容院做男賓?
係邊?
幾錢?

相關搜索目錄: 美容

请问咩系Part2

引用:
原帖由 chanchan1234 於 2012-9-7 13:12 發表

有美容院做男賓?
係邊?
幾錢?
做facial既大部份各大型小美容院都做男賓, 做身既就有D唔做男賓

至於邊到有就請自己探險發掘下, 因為唔想令相關店舖惹來不必要既麻煩同騷擾.

可以打電話去問下收費睇下條囡係陀地定陀北, 經驗之談就係操不純正廣東話既多數做facial做身都ok.
陀地就麻煩D, 有D答一句唔做男客就收線, 有D要有女仕一同光顧先接你生意. 同埋唔好太鬼鼠用133打電話去問...有來電顯示似乎對方安心D成功機會高D
至於part2理論上全部都無, 同埋唔好諗住乜都可以用錢解決就手多多抽水, 到時人地報警就麻煩了.
但係同人溝通多D熟D既話就有驚喜發生都唔奇

假如做身或者推淋巴一part(45-60分鐘) 約$180 - $280呱..間間定價唔同

引用:
原帖由 gen886 於 2012-9-8 01:49 發表
做facial既大部份各大型小美容院都做男賓, 做身既就有D唔做男賓

至於邊到有就請自己探險發掘下, 因為唔想令相關店舖惹來不必要既麻煩同騷擾.

可以打電話去問下收費睇下條囡係陀地定陀北, 經驗之談就係操不 ...
Thanks for your advice.

過去既事就係過咗去既事;現在既事就係去做愛做既事。

小弟之前日也試過紫荆個美少女abby 虽然都儛part 2 但感覺也相當良好 也算是另一種享受

相關搜索目錄: 美少女

就是part 1技師用心K,比反合理是應該.
只拆鐘錢 她們跟本生存唔到. 你地唔好咁無良.

PART 2

你們所指的 PART 2 是指甚麼服務?

引用:
原帖由 milkydiary 於 2012-9-12 17:34 發表
你們所指的 PART 2 是指甚麼服務?
哥哥仔,Part 2 即有升空服務,末知你明否?

相關搜索目錄: 機票

我與lunyik兄的看法一樣。

其實我也很討厭一些技師濫索小費,或在服務過程中強調她們不少客人如何慷慨,給予500至1000元小費不等,希望產生效應,得到多些代支。這些行為令人反感。

不過,技師的拆鐘一般不高,以兩個鐘計,大場會拆80至90元,樓上鋪則為120至130元。如果代支過低甚或拒付小費,技師根本無生存空間。
過往在討論區看過有人於依雲亭做spa,付了200元小費後覺得不值,指稱該場是黑店,實在難以苟同。

以個人來說,我通常會視乎服務質素,給予200至300元小費。

相關搜索目錄: SPA
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2012-10-17 07:12
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2012-10-17 07:12
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2012-10-17 07:12

Without any Part 2 service, than I would prefer to go to those big, clean, good decorated and of course Good bone skill sanua la ! Why pay more! Like the shop I always use in Shanghai, no part 2 but most of the JS has very very good skills, so I went there nearly 4 years now.

就樓上鋪來說, 以前凝樂澗的阿雪、彤彤和水之戀的晴晴,現時水逸坊的Angel都是堅持原則,只做Part 1,但她們都很用心服務,因此亦有不少

熟客支持,並給予合理代支。
本帖最近評分記錄
  • 斯坦利 體力 +10 绝对讚同+支持原則堅持 2012-10-18 23:56
  • 斯坦利 威望 +10 绝对讚同+支持原則堅持 2012-10-18 23:56
  • 斯坦利 金錢 +10 绝对讚同+支持原則堅持 2012-10-18 23:56

引用:
原帖由 dick55 於 2012-9-20 21:48 發表

師兄又要方便自己, 又唔滿意人家收費, 講唔通喎!
明白。現已絕跡樓上Spa。
過去既事就係過咗去既事;現在既事就係去做愛做既事。

41 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。