推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

好想鬧爆一間電話預約

好想鬧爆一間電話預約

係隔離台睇到有間電話預約上門骨, , 好似幾ok, 就打電話去問試下, 當然吾係佢上門而係我上門啦, 係隔離台講左上門係600, 係電話問極都吾講係幾錢,好咁我就上去睇睇, 去到附近, 佢再指路, 我心諗咁奇的, 呢度好似係另一間上樓骨的地址, 但我吾理, 照上去睇, 一到, 竟然係某間樓上骨, ok算, 都即本睇下你係咪有吾同的offer, 點知就係開門呢個技師, 好啦, 算, 再問價錢, 一路拖, 2分鐘後, 終於講係好似係網上咁遘係雙鐘600, 咁我問包d咩? 佢又拖又吾講, 我直接問除左dup之外, 係咪有part 2 or part 3, 佢話得part 2, 咁我講話你吾騙人要600啦, 係咪short 左啊.....佢收呢個價錢係因為一路昆我話係睇上門預約個邊來, 所以係呢個價.....低x能....如果我係waklk in , 吊, 同平時一樣...雙鐘係300+另加小費, 都吾使600....咁樣做生意, 我認為好吾能掂....希望巴打吾好再遇上.....

呢d正pk 經營手法!!

引用:
原帖由 ckr1234 於 2012-9-19 19:11 發表
呢d正pk 經營手法!!
一定要鬧爆佢. 好那pk, 當我地係白痴仔啊

開名 blacklist 佢啦!

請問 c hing 係邊區嘅(極品)呀?

引用:
原帖由 大靠估 於 2012-10-16 00:21 發表
請問 c hing 係邊區鵅]極品)呀?
x沙咀

哈,係咪係二樓既呢,我試過同你一樣的情況。

引用:
原帖由 cpcake 於 2012-10-26 15:32 發表
如果係慣犯咁真係要比D Hints,警惕下大家喎...

引用:
原帖由 square 於 2012-10-26 18:26 發表

如果係慣犯咁真係要比D Hints,警惕下大家喎...
我個CASE 同佢差唔多, 不同的是係我去到之後價格講完一輪後當返正常去做正常90MIN 的價格,
但竟然按左唔夠十分鐘後, 條女見有客黎做SPA, 話要轉去同佢做SPA, 將我扔俾另一個技師.

總之電預這回事佢唔講清楚就千祈咪落答.

如果樓主確認係我講那間的話, 先萛吧, 但此事證明好多電預玩灰色地帶的話很易給被當老襯, 各位朋友小心勒.

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 cpcake 於 2012-10-26 15:32 發表
吾記得係咪係2樓, 但好似係金馬侖道

電話預約真係好易中伏

引用:
原帖由 JingXX 於 2012-10-29 21:38 發表
電話預約真係好易中伏
師兄小心為上.....如果遇到咁不幸真係要係這裡分享

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。