推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

Rolling in the deep

引用:
原帖由 kenny01 於 2012-9-28 18:24 發表

咁只係你覺得睇一套戲只值翻版五元的價錢
我就覺得睇戲要入場買飛睇先至應該

要好戲靚演員真人表演, 幾百人入場都要夾幾舊水
如果你cheap cheap都食得落, 咁廟街仲有比廿蚊聽一晚, 側側膊可以慳埋果種

p ...
如果馮寶寶肯在老廟再唱一次,我當然很樂意俾 ...

不怎明白 Kenny 你說的 cheap cheap ?是地點?是唱的人?或聽的人呢?

http://www.youtube.com/watch?v=g6PTrhLW5ng

回復 25# 的帖子

被人呃唔重要,假如她能呃我一輩子,而我不發覺,
可能我還會多謝她一聲,
只要我活過並快樂,就算對方在打我飛機,只要我是快樂,而她能給我覺她也快樂,我其實會""選擇""相信的

人生.........有時胡塗一點其實是福,有些事,看得太清楚,可能反而活得不快樂
這又何苦
心慾展翅 慾念成魔 百轉千回 南柯一夢
------------------------------------------------
善修難,為魔易,千年修行,難敵一夜成魔

引用:
原帖由 血魔 於 2012-9-28 22:33 發表
被人呃唔重要,假如她能呃我一輩子,而我不發覺,
可能我還會多謝她一聲,
只要我活過並快樂,就算對方在打我飛機,只要我是快樂,而她能給我覺她也快樂,我其實會""選擇""相信的

人生.........有時胡塗一點其實 ...

你應該是由鴕鳥進化的

支持血魔!这艦@界没有蝞堮塈琱~越快乐。
什么都搞那么清楚干吗?
开心就好。
自欺欺人也不一定不好的,只要度不过,在这艦@界上有些皉閫A改Z不了,用自欺欺人用得其所也可以让你快乐。

回復 29# 的帖子

知音啊
心慾展翅 慾念成魔 百轉千回 南柯一夢
------------------------------------------------
善修難,為魔易,千年修行,難敵一夜成魔

引用:
原帖由 血魔 於 2012-9-29 16:22 發表
知音啊
是的,囡囡剮水魚實天公地道,難怪水魚和美女都越來越少,

水魚宰光了,美女賺夠了回家

所以水魚身邊永遠有靚女

聰明的就
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 kenny01 於 2012-10-3 09:43 發表
所以水魚身邊永遠有靚女

聰明的就
糖衣包的不會是好東西

不做水魚身邊永遠有靚女才值得驕傲

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-10-3 09:51 發表

糖衣包的不會是好東西

睇下d"靚女"係咪幻想出來0羅....

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-10-3 09:51 發表

糖衣包的不會是好東西

师傅,你讲我哑!

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-10-4 15:34 發表

师傅,你讲我哑!

Kenny 話你幻想

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-10-4 18:26 發表

Kenny 話你幻想   
又有囡囡自V伸请做老五了!

你試下下次比你兩百, 睇下有乜反應

七公是有女人缘。。个个都要申请做老X。。。。
我就难得遇到一个。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2012-10-8 17:51 發表
七公是有女人缘。。个个都要申请做老X。。。。
我就难得遇到一个。。。

也許想做老X分身家

我来都是一艦握u的高级r理。但老婆多,每人只分得三四千一臚諢I(不是家用,是用在她身上。)

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-10-9 10:55 發表
我来都是一艦握u的高级r理。但老婆多,每人只分得三四千一臚諢I(不是家用,是用在她身上。)

七爺真令人佩服,生果金都話加到2千2啦

good job and please keep going. very good. thanks.

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-10-8 19:45 發表

也許想做老X分身家   
想分七公既身家无甘易。。分师傅既可能会易好多。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2012-10-10 14:32 發表

想分七公既身家茈怍騿C。分师傅既可能N易好多。。。
师傅身家厚,今得很多层的!

去!我一定去!
既然要日後騙自己不會後悔。倒不如旱点去見一下面。

我會去見,我之前女友嫁了,在重慶,佢來深圳做野時都會探我, 上次食完飯仲去西沖游水. 其它野?當然有,好自然, 完左翻去繼續做好老婆.

而家大陸女人思想係好開放下 ....

引用:
原帖由 franzkafka 於 2012-10-11 10:21 發表
我會去見,我之前女友嫁了,在重慶,佢來深圳做野時都會探我, 上次食完飯仲去西沖游水. 其它野?當然有,好自然, 完左翻去繼續做好老婆.
人妻 (正式結婚) 都上,好膽量

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 Ah+Chiu 於 2012-10-18 04:22 發表

人妻 (正式結婚) 都上,好膽量
好想知道超哥使吴使训觉既呢。。好多是看你都三四点都未训。。你系几点起身既呢。。

相關搜索目錄: 結婚

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。