推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

34 12
發新話題

金鑽

金鑽

有無Ching近來去過金鑽, #19又回來了. 她之前做了一段時間一樓一我都幫襯過. 因一樓一難做現在又回歸.
大家想跟她玩得癲就要熟客先可以, 其他生客就只有正常服務. 去找多她幾次就會變熟客. 你想怎樣不設防都可以.
本帖最近評分記錄

Good news, I want to try her before but didn't get the chance. Will go try her next week. Hope to be good!

好野!19番來拿  62呢番來未??

師兄小心有病

咩野病??

引用:
原帖由 poon28 於 2012-10-5 11:26 發表
咩野病??
多數都是牛奶仔或念珠菌

oh i see,  wear condom is ok

Brother,  how many time you find her before you can be 熟客 and 不設防?
引用:
原帖由 169man 於 2012-10-3 17:36 發表
有無Ching近來去過金鑽, #19又回來了. 她之前做了一段時間一樓一我都幫襯過. 因一樓一難做現在又回歸.
大家想跟她玩得癲就要熟客先可以, 其他生客就只有正常服務. 去找多她幾次就會變熟客. 你想怎樣不設防都可以.

[quote]原帖由 poon28 於 2012-10-5 12:23 發表
Brother,  how many time you find her before you can be 熟客 and 不設防?

Around 5-6 times

引用:
原帖由 surveyor 於 2012-10-5 09:32 發表
師兄小心有病
太遲喇.... 樓主話醫得到瓥ㄓw經醫好....

大家要玩不防金鑽大把女可以, 看你夠唔夠膽玩的.

引用:
原帖由 169man 於 2012-10-5 14:57 發表
大家要玩不防金鑽大把女可以, 看你夠唔夠膽玩的.
玩開環保會上痋A走上不歸路

引用:
原帖由 Salute 於 2012-10-6 06:40 發表

玩開環保會上痋A走上不歸路
Ching 說得對呀! 玩開環保次次都想唔用袋, 用袋就巳經無引, 這就不歸路.

指壓 is very good

8仔樣唔錯
唔知可唔可以環保
邪童回來了

8仔,好x老,功夫又麻麻。M蕭王31好過。

今日去左 諗住搵19 點知 做緊野 之後睇左2個 D KEEPER好似玩野咁 第一個冇波樣又唔好 唔知點玩 第2個成個材姑咁既樣都食唔落 想走 唔比我走 係咁拉住我叫我睇多幾個 好多個女咁話  拉左幾MINS 我話趕時間下次先 之後有個好串話咁趕就唔好上來啦 真係想問KEEPER =/= 老闆? 真係好趕客D KEEPER
如果19換其他場 就好了

Ching點解吾等到19做完,咪可以同佢玩鑊勁?

D keeper咁衰!上次我睇吾琚A話轉頭上過黎,個肥肥地高高地個keeper,係就轉頭上黎,吾好吾黎,我認得你。我聽能完最後個句,當堂火黎,大大聲回佢一句,你認得我?我夠認得你,佢即時凹水。正pk

引用:
原帖由 je2603 於 2012-10-8 00:39 發表
Ching點解吾等到19做完,咪可以同佢玩鑊勁?
唔知要等到幾時 佢話5MINS WOR 佢拉拉扯扯左我都有5-6分鐘 都未有人出來 就知佢拖字決
我係19去1樓1果陣幫襯過 冇要電話 上網搵左排 先知又返左去 諗住返食.........
果個四眼同肥肥地既KEEPER最PK 有人有19電話可以直接PM我 比我BOOK佢嗎 金鑽又7 冇電話BOOK

上星期六半夜二時飲完酒上去本想找#92但上鍾所以又找#19, 這次飲了酒差點又打真軍, 但插了一半拉反出來帶袋. 玩完後我問keepers那女做環保, 他說話19是環保女. 可能#19巳轉做全能女了

前晚試咗91 係袉地妹一名
高大廋底無波 可大大車同打真軍
試一次夠唒
邪童回來了

引用:
原帖由 169man 於 2012-10-9 20:47 發表
上星期六半夜二時飲完酒上去本想找#92但上鍾所以又找#19, 這次飲了酒差點又打真軍, 但插了一半拉反出來帶袋. 玩完後我問keepers那女做環保, 他說話19是環保女. 可能#19巳轉做全能女了
師兄 想問19 返幾點 放幾點度? THX

引用:
原帖由 yes3 於 2012-10-10 17:45 發表
師兄 想問19 返幾點 放幾點度? THX
5時後應該反工. 請玩完出報告

引用:
原帖由 poon28 於 2012-10-5 12:14 發表
oh i see,  wear condom is ok
如果係帶套洗乜M佢?

34 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。