推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

~飲~

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-12-6 11:35 AM 發表

但我更愛周公主多D  
周公主咪周日清个宝贝女,唔大哥小心外父喎
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-6 11:39 AM 發表

周公主咪周日清个宝贝女,唔大哥小心外父喎
外父總有面對時
怕不了這麼多

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-12-6 11:53 AM 發表

外父總有面對時
怕不了這麼多
我以为唔大哥话外父總是这么多添

周日清外父日日嚟揾你呢个金龟婿借钱时你就唔係咁讲喇

唔大哥要見外父
貢要帶埋我同小糊塗一齊去好喎

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-12-6 12:42 PM 發表
唔大哥要見外父
貢要帶埋我同小糊塗一齊去好喎
卡姐你D场合唔啱D细路女去架

卡卡姐食饭未

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-6 12:45 PM 發表

卡姐你D场合唔啱D细路女去架
冰個係細佬女

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-6 12:46 PM 發表
卡卡姐食饭未
等緊小糊塗請我食....

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-12-6 12:47 PM 發表

等緊小糊塗請我食....
我来来去去都係果几间,卡姐去唔去架

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-12-6 12:46 PM 發表

冰個係細佬女
我係话老细条女啊

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-6 12:50 PM 發表

我係话老细条女啊
衰仔

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-6 12:49 PM 發表

我来来去去都係果几间,卡姐去唔去架
小糊塗遇請, 梗係去

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-12-6 12:51 PM 發表

衰仔
又讲错咗添,应该係老周个女,即唔夫人是也

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-12-6 12:52 PM 發表

小糊塗遇請, 梗係去
卡姐唔怕拉登叔叔咩

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-6 12:57 PM 發表

卡姐唔怕拉登叔叔咩
有野食, 卡卡姐唔怕架

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-12-6 01:04 PM 發表

有野食, 卡卡姐唔怕架
唔大哥即係话卡卡姐係谓食猫啦

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-6 01:18 PM 發表

唔大哥即係话卡卡姐係谓食猫啦
我意思係因為你請, 卡卡姐會放心咁大食一餐

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-12-6 01:19 PM 發表

我意思係因為你請, 卡卡姐會放心咁大食一餐
咁我都好够脸喎,卡卡姐係大女侠不吃嗟来之食

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-6 01:29 PM 發表

咁我都好够脸喎,卡卡姐係大女侠不吃嗟来之食
卡卡大俠足面你架

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-12-6 01:33 PM 發表

卡卡大俠足面你架
先行贿赂卡卡女侠,咁下次犯案时比佢捉到我就话:你唔记得我地一齐食过饭

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-6 01:38 PM 發表

先行贿赂卡卡女侠,咁下次犯案时比佢捉到我就话:你唔记得我地一齐食过饭
卡卡女俠係公事公辦 絕不偏私架

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-12-6 01:46 PM 發表

卡卡女俠係公事公辦 絕不偏私架
若然係咁我就要先下手为强一于设下鸿门晏恭候卡姐大驾光临

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-6 01:51 PM 發表

若然係咁我就要先下手为强一于设下鸿门晏恭候卡姐大驾光临
有冇預我先

講咩                             

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-12-6 03:08 PM 發表

有冇預我先
唔大哥嘅意思係同小糊涂联手对付卡姐定准备同卡姐携手共赴刀山啊

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。