推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

~飲~

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-12-10 09:19 PM 發表

邊有呀???
你都未劲啊,果位就是爱大哥仲猛啊
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-10 21:26 發表
叫得咁细\鬼听到你咩
睇下我D啦
卡卡姐,你好吗
你嗌救命呀????

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-12-10 09:25 PM 發表

我都差不多訓呀, 要休息多多先得
今次真係要讲再见囉喎:卡卡姐88

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-10 21:27 發表
你都未劲啊,果位就是爱大哥仲猛啊
愛大哥??????????

你地二個乖乖地喇, 我去訓喇.........

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-12-10 09:28 PM 發表

你嗌救命呀????
嗌救命未必有咁大声啊

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-12-10 21:29 發表
你地二個乖乖地喇, 我去訓喇.........
拜拜 卡卡小姐!!!!

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-12-10 09:29 PM 發表

愛大哥??????????
咪就係佢啰

記得幫我落閘喔, 最好依家冇乜人順便幫我粉飾下舖頭, 買d花花佈置下咁喇,
拿.....為你地好, 教你地去汞女仔呀
88 la..................

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-12-10 21:33 發表
記得幫我落閘喔, 最好依家冇乜人順便幫我粉飾下舖頭, 買d花花佈置下咁喇,
噢........
拜拜............

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-12-10 09:33 PM 發表
咁WEEEWAAA大哥做买野,我做装飾啦

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-10 21:39 發表
咁WEEEWAAA大哥做买野,我做さ1
好呀, 你畀錢!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-12-10 09:42 PM 發表

好呀, 你畀錢!!!!!!!!!!!!
命就有条,你要唔要啊

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-10 21:45 發表
命就有,你要唔要啊
咁要睇鴷d卡小姐想點佈置喇...........

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-12-10 09:49 PM 發表

咁要睇鴷d卡小姐想點佈置喇...........
卡卡姐处置我条命就得,佈置就有D难度

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-10 21:52 發表
卡卡姐]置我蝛R就得,佈置就有D难度
好, 搞黈薵^先......

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-12-10 09:58 PM 發表

好, 搞黈薵^先......

我都唔执输
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-10 22:00 發表
我都唔执]
聖誕節喎,. 你隻豬仔都要應儭`至得!!

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-12-10 10:02 PM 發表

聖誕節喎,. 你隻豬仔都要應儭`至得!!
我地唔兴过鬼佬节嘅

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-10 22:06 發表
我地唔R过鬼佬节
咁你想點佈置卡卡小姐呢度呢???  

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-12-10 10:08 PM 發表

咁你想點佈置卡卡小姐呢度呢???  
我谂住屙笃就走佬喎
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-10 22:13 發表
我谂住屙笃就走佬喎
卡卡小姐.......你呢度冇喇.....

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-12-10 10:16 PM 發表

卡卡小姐.......你呢度冇喇.....
就係咁先逼到卡卡姐去我度

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-10 22:21 發表
就係咁先逼到卡卡姐去我度
你鶣?? 即係邊度??

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-12-10 10:23 PM 發表

你鶣?? 即係邊度??
我度咪係无间道啰

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。