推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

~飲~

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-12-22 08:29 AM 發表
一個冬至的早晨

卡姐,唔大哥早晨

笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-12-22 08:41 AM 發表

油咁貴, 咁你未又升值左
唔大哥,猪油唔可以当航空油咯喎

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-12-22 08:41 AM 發表

下次唔好染紅啦
染黑唔知得唔得呢

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-12-22 08:42 AM 發表

但呢次失敗
下次仍需努力
飞翔尚未成功,小猪仍须努力

大卡卡今日未返呢

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-22 11:02 AM 發表
大卡卡今日未返呢
因為今天係冬至
很多公司會放早一些
所以卡卡集中精神工作
可以早一些走

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-12-22 11:08 AM 發表

因為今天係冬至
很多公司會放早一些
所以卡卡集中精神工作
可以早一些走
唔大哥你有冇得早落班呀

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-22 11:10 AM 發表

唔大哥你有冇得早落班呀
我都與往日差不多
咁你今天用不用開工
因為冬至係中國節
你都可以不用開工

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-12-22 12:40 PM 發表

我都與往日差不多
咁你今天用不用開工
因為冬至係中國節
你都可以不用開工
我地唔使开工,大陆好注重过冬架,俗语有话冬大过年,好多私人企业都会放早班,

唔大哥食饭未

~~~祝各位版友冬至快樂~~~

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-22 12:56 PM 發表

我地唔使开工,大陆好注重过冬架,俗语有话冬大过年,好多私人企业都会放早班,

唔大哥食饭未
今天公司搞大食會, 已飽餐一頓了
不如只算係聖誕聯歡, 不算做冬

引用:
原帖由 Bravo 於 2006-12-22 02:38 PM 發表
巴巴, 冬至美滿(個肚肚)

引用:
原帖由 Bravo 於 2006-12-22 02:38 PM 發表
Bravo姐姐冬至快樂

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-12-22 02:56 PM 發表

今天公司搞大食會, 已飽餐一頓了
不如只算係聖誕聯歡, 不算做冬
香港过聖誕就好似我地过年咁喎,係咪啊唔大哥

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-22 03:02 PM 發表

香港过聖誕就好似我地过年咁喎,係咪啊唔大哥
我既感覺係聖誕氣氛好過過農曆年
處處都十分熱鬧
而且年輕一輩(好似我咁)咁較受這節日氣氛感染

以前過農曆年大多數商店都關,
不過近幾年香港經濟不好,
香港很多商店都係過年其間也繼續營業
所以農曆年也沒有以前咁悶旦了
永遠只看著電視一些拜年節目

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-12-22 03:19 PM 發表

我既感覺係聖誕氣氛好過過農曆年
處處都十分熱鬧
而且年輕一輩(好似我咁)咁較受這節日氣氛感染

以前過農曆年大多數商店都關,
不過近幾年香港經濟不好,
香港很多商店都係過年其間也繼續營業
所以農曆 ...
唔大哥,咁你有冇去买玩具玩啊

笑甩只牙喎

相關搜索目錄: 玩具
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-22 11:02 AM 發表
大卡卡今日未返呢
依家先上到黎

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-12-22 11:08 AM 發表

因為今天係冬至
很多公司會放早一些
所以卡卡集中精神工作
可以早一些走
唔大哥真聰明

引用:
大巴聖誕快樂

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-22 03:00 PM 發表

Bravo姐姐冬至快樂

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-22 03:29 PM 發表

唔大哥,咁你有冇去买玩具玩啊

笑甩只牙喎
小卡卡都笑喇

相關搜索目錄: 玩具

阿卡, 小卡卡, 唔大哥, 阿一...冬至食好野, 平安夜好平安, 聖誕節有火雞, boxing day拆大禮物, 除夕好開心, 新年好好
--------------------
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 billyt1333 於 2006-12-22 05:15 PM 發表
阿卡, 小卡卡, 唔大哥, 阿一...冬至食好野, 平安夜好平安, 聖誕節有火雞, boxing day拆大禮物, 除夕好開心, 新年好好鲻
大家咁話

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-12-22 04:29 PM 發表

依家先上到黎
点解嘅,卡姐

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-12-22 04:29 PM 發表

唔大哥真聰明
仲好狡猾添

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。