推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

~飲~

傻卡......發財!

引用:
原帖由 Garfield 於 2007-2-18 20:43 發表
傻卡......發財!

屎肥貓~屎肥貓~
你欠我個打啤酒幾時還

相關搜索目錄: 啤酒

點解成晚都冇人架

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-2-18 12:18 發表
財神到 接財神啦
接埋, 多謝唔大哥!!!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-2-18 13:22 發表
所以貝w唔去
唔捨得唔大哥哩!?

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-2-18 13:28 發表
未训醒,一时手快击错鱆穜,本来呢艦是的------------------------>
差咁遠都得??

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-2-18 13:30 發表
就得家父,母藺Q
每封一佰萬, 都有二佰萬啦!!!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-2-18 13:33 發表
寻晚食完[年饭就出鰽韞斑糧階斑q宵,今朝一早又比D醒狮吵醒,
而家都想训番藻^笼觉.
你咪去舞埋一份囉!!

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-2-18 22:57 發表
點解成晚都冇人架
小弟巡過, 冇人好安全!!!

好, 茅人............

[fly]落閘!!!!!!!!! [/fly]

(關閘後如要出入, 可用側門, 那裡有巡警把守!! )

各位,恭喜發財!!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
音樂無界限

引用:
原帖由 Garfield 於 2007-2-18 20:43 發表
傻卡......發財!

帮主新年快乐
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-2-18 22:57 發表
點解成晚都冇人架
卡姐年初一係屋企咁惨

我晚晚都去打麻雀

天日班朋友去贵阳玩,就散场囉,冇得玩囉

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-2-18 23:06 發表

唔捨得唔大哥哩!?
直情唔捨得你呀

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-2-18 23:08 發表

每封一佰萬, 都有二佰萬啦!!!
年年都係三十蚊,年年都叫出年唔好问囉

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-2-18 23:09 發表

你咪去舞埋一份囉!!
咁大个仲去咩,以前细蚊仔时我真係舞狮头架

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-2-18 23:20 發表
各位,恭喜發財!!
狂人大哥,大家发财呀

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-2-19 03:58 發表
卡姐年初一係屋企咁a
我晚晚都去打麻雀
天日班朋友去贵W玩,就散场囉,冇得玩囉
對你謠艙晶麉Y好事!!!!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-2-19 03:58 發表
直情唔捨得你呀
好, 小弟好感動!!
小豬豬, 快來受小弟一!!!!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-2-19 04:00 發表
年年都係三十蚊,年年都叫出年唔好问囉
果然係富戶!!!!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-2-19 04:01 發表
咁大艦禰h咩,以前细蚊仔时我真係舞狮`架
大個仔唔舞得獅?????????????????

好, 茅人............

[fly]落閘!!!!!!!!! [/fly]

(關閘後如要出入, 可用側門, 那裡有巡警把守!! )

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-2-19 23:35 發表

對你謠艙晶麉Y好事!!!!
有乜鬼好事呀,咪又係一鸡死一鸡鸣,走咗一班还有一班,

呢几日仲玩埋大细三公

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-2-19 23:37 發表

好, 小弟好感動!!
小豬豬, 快來受小弟一棍!!!!
整你一野先

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-2-19 23:38 發表

果然係富戶!!!!
你即係笑我0者

利是係讲意头唔论多少架

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。