推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

~飲~

大家晚上好
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-3-28 23:07 發表
晚安薔h果幾位
上次你又話11:30
你聽錯鱁忖j話豬精講呀!?
2300係正常關閘時間, 最遲也不過2400!!

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-3-28 23:07 發表
認真爭唔過
係囉!!! 唔好制呀!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-29 09:18 發表
都话小捕快係花心人黻
大家都明白知道大傻採花賊小豬豬惡行謚!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-29 09:36 發表
咁又係,你{小捕快滶
Kawdya, 你唔好行咁近小豬豬老婆如花呀!!
唔好制呀!! 上次CY行近如花少少就畀小豬豬喇!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-29 09:50 發表
小捕快不嬲都语伦次架啦
大家都知小豬豬你係口不擇言界及語無倫次界翹楚啦!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-29 09:51 發表
又哭唔大哥喇
唔大.................哥
小豬豬又想毒害唔大哥!!?

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-29 09:59 發表
咁又未至于呢臚U场
咁你快囓h著草啦, 唔送喇!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-29 10:17 發表
超级捕快小傻傻,唔係你想我,唔使做啊,唔通你想养起我
CY想養起你好耐啦, 你唔好辜負佢呀!!!

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-3-29 19:41 發表
你]成日都互相指責對方,到底有乜目的
大家早都話小豬豬佢同CY有路謚!

好, 茅人............

[fly]落閘!!!!!!!!! [/fly]

(關閘後如要出入, 可用側門, 那裡有巡警把守!! )

各位早晨, 我都要做野先

各位早晨 我都要食野先

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-3-30 09:26 發表
各位早晨 我都要食野先
各位4:30pm 我都要食野後做野先

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-30 16:24 發表

咁我都要訓一陣先

各位大哥好呀

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-3-30 16:28 發表

咁我都要訓一陣先
卡姐咁早就训觉

今晚又出动定喇

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-30 16:24 發表

唔大哥今日食乜野啊

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-3-30 09:26 發表
各位早晨 我都要食野先
卡姐唔係去偷野先咩

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-29 22:55 發表

大家早都話小豬豬佢同CY有路謚!
我同TAMA哥仔都知你同如花有路囉

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-29 22:53 發表

CY想養起你好耐啦, 你唔好辜負佢呀!!!
你唔好辜负如花就真,佢都养你好耐啦

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-29 22:53 發表

咁你快囓h著草啦, 唔送喇!
你未同我织好对草鞋,我点着草啊

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-29 22:52 發表

小豬豬又想毒害唔大哥!!?
我未害唔大哥你就哭囉,可见你居心叵测,想唔大哥乜乜乜好耐喇

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-29 22:51 發表

大家都知小豬豬你係口不擇言界及語無倫次界屩撥※!
大家都知你口是心非,口出狂言,口若悬河(吹水时)架啦

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-29 22:48 發表

Kawdya, 你唔好行咁近小豬豬老婆如花呀!!
唔好制呀!! 上次CY行近如花少少就畀小豬豬喇!
小捕快怕你地抢咗佢嘅如花呀

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。