推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

~飲~

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-10-3 02:00 PM 發表
唔做, 細b姊, 巴巴
三位姊姊飯後好
食到好飽喇................
飽後就要 ZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZz

食飽訓醒~再飲下午荼

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-10-3 03:16 PM 發表
食飽訓醒~再飲下午荼
咁就係要'轆'了

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-10-3 03:20 PM 發表

咁就係要'轆'了

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-10-3 01:58 PM 發表
乜咁睇唔開, 係咪你包先~~~~
冰個睇唔開?
--------------------
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-10-3 02:00 PM 發表
唔做, 細b姊, 巴巴
三位姊姊飯後好
食到好飽喇................
點解係姊姊既?
點解唔係 dee dee 呢?
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 billyt1333 於 2006-10-3 03:44 PM 發表

冰個睇唔開?
----------------------------------> 細b

引用:
原帖由 billyt1333 於 2006-10-3 03:45 PM 發表

點解係姊姊既?
點解唔係 dee dee 呢?
咪發夢~

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-10-3 04:38 PM 發表
----------------------------------> 細b
佢因乜睇唔開呀?
你有冇幫手勸下佢呢?
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-10-3 04:38 PM 發表
咪發夢~
我打算夜d 先~
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 billyt1333 於 2006-10-3 05:05 PM 發表

佢因乜睇唔開呀?
你有冇幫手勸下佢呢?
有人思覺失調....

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-10-3 05:10 PM 發表

有人思覺失調....
失調, 誰.....

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-10-3 05:10 PM 發表
有人思覺失調....
咁你仲唔帶佢去hi 醫生?
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-10-3 05:11 PM 發表

失調, 誰.....
#1113果位.....

引用:
原帖由 billyt1333 於 2006-10-3 05:24 PM 發表

咁你仲唔帶佢去hi 醫生?
冇食飯, 我推佢唔郁

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-10-3 05:28 PM 發表
#1113果位.....
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-10-3 05:29 PM 發表
冇食飯, 我推佢唔郁
咁仲唔拿拿林食d 野再帶佢去hi 醫生
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 billyt1333 於 2006-10-3 05:33 PM 發表

咁仲唔拿拿林食d 野再帶佢去hi 醫生
已經比佢激到暈底左, CALL緊白車送自己入醫院

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-10-3 05:38 PM 發表

自己call比自己

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-10-3 05:38 PM 發表
白車到左未呀?
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 billyt1333 於 2006-10-3 05:51 PM 發表

白車到左未呀?
衰仔

引用:
原帖由 billyt1333 於 2006-10-3 05:51 PM 發表

白車到左未呀?
收工時間, 塞緊車

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-10-3 05:45 PM 發表

自己call比自己
用盡最後既意志 CALL左, 勁呀

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-10-3 05:52 PM 發表
衰仔
...呀媽?!...
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-10-3 05:53 PM 發表
收工時間, 塞緊車
咁咪好易搶救唔到?
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。