推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

~飲~

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-8-18 05:35 PM 發表

收到~~~~~~~~不打不相識
我慣架啦............係樹比人打.....

呢度有好多網友都鐘意飲兩杯, 得閒有機會聯絡o下....

引用:
原帖由 mnywong 於 2006-8-18 05:38 PM 發表

我慣架啦............係樹比人打.....

呢度有好多網友都鐘意飲兩杯, 得閒有機會聯絡o下....
但係我見你俾佢地打得好冧喎...

引用:
原帖由 alia 於 2006-8-18 05:41 PM 發表

但係我見你俾佢地打得好冧喎...
都ok啦... 都係講笑o者...

同bb t 黎 ?

好野, 就收工去HAPPY HOUR LOR.....

引用:
原帖由 mnywong 於 2006-8-18 05:48 PM 發表

都ok啦... 都係講笑o者...

同bb t 黎 ?
今日冇呀...尋日就同佢食lunch...

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-8-18 05:54 PM 發表
好野, 就收工去HAPPY HOUR LOR.....
Have a nice Happy Friday.

引用:
原帖由 alia 於 2006-8-18 05:57 PM 發表

今日冇呀...尋日就同佢食lunch...
你地lunch係咪好晏架 ?

引用:
原帖由 mnywong 於 2006-8-18 06:00 PM 發表

你地lunch係咪好晏架 ?
尋日就兩點半...

引用:
原帖由 mnywong 於 2006-8-18 05:59 PM 發表

Have a nice Happy Friday.
咁多位, 走先啦~~ENJOY WEEKEND~~

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-8-18 06:07 PM 發表

You too!! Have a nice evening...

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-8-18 06:07 PM 發表

bow:

大巴晚上好

晚生向咁多位師叔師租請個早安 ^_^

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-8-19 09:35 發表
晚小姐早晨

各位街坊老友早晨

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-8-19 01:35 AM 發表
琴晚飲成點呀

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-8-19 10:05 AM 發表

琴晚飲成點呀
哎,,,貓哂啦

引用:
原帖由 Garfield 於 2006-8-19 09:39 AM 發表

晚小姐早晨
極品貓有禮....午安

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-8-19 12:09 PM 發表

哎,,,貓哂啦
仲要是走既時間落大雨, 行番屋企段路又遠, 身冇分文, 行足20分鐘先返到去,,,,淋到對鞋都裝得到水呀, 唔駛沖涼tim la...

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-8-19 04:15 AM 發表

仲要是走既時間落大雨, 行番屋企段路又遠, 身冇分文, 行足20分鐘先返到去,,,,淋到對鞋都裝得到水呀, 唔駛沖涼tim la...
琴晚成12點幾至下打雨,
你收工就去飲
唔貓至怪

HI!

我又要飲勝.....

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-8-19 12:27 PM 發表

琴晚成12點幾至下打雨,
你收工就去飲
唔貓至怪

引用:
原帖由 hcma 於 2006-8-19 09:48 PM 發表
HI!
hihi

引用:
原帖由 oleikcaj 於 2006-8-19 10:24 PM 發表
我又要飲勝.....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。