推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

~飲~

訓左啦,,,,訓到好甜呀, 仲流緊口水, 好鬼可愛

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-10-27 03:00 PM 發表
訓左啦,,,,訓到好甜呀, 仲流緊口水, 好鬼可愛
次次都流口水

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-10-27 03:11 PM 發表

次次都流口水
BB仔係咁架嘛.....

引用:
原帖由 杜拜千禧 於 2006-10-27 03:19 PM 發表

哈!我也想睇下小卡卡流口水既樣呢!
好好好好好好可愛, 錫哂小卡卡

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-10-27 04:00 PM 發表

BB仔係咁架嘛.....
咁又係

引用:
原帖由 杜拜千禧 於 2006-10-27 04:32 PM 發表

小卡卡真的很幸福呢!
你快快造個小千禧啦

點解呀 真係好鬼可愛架

等夠鐘, 即刻閃人,,,~倒數~~~~~~~~~

閃啦, 各位保重

arcadia 姐晚上好
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

快D有人来,快D有人来。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

装多几注香先得

喃嘛,喃嘛,喃嘛

~~各位早晨~~

arcadia 姐早晨

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-10-28 07:31 AM 發表
~~各位早晨~~
唔大哥今日咁早啊,星期六冇息休咩

各位早晨

卡卡病了

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-10-28 10:24 AM 發表
各位早晨

卡卡病了
你见点啊,冇事啊嘛

x9999999999999999999

引用:
原帖由 杜拜千禧 於 2006-10-28 11:10 AM 發表

卡卡,您無事嘛?
杜大哥早晨

引用:
原帖由 杜拜千禧 於 2006-10-28 11:22 AM 發表

哈!涂涂,早晨呀!
放假会去哪里玩呢?
无假放啊,下午要开工

引用:
原帖由 杜拜千禧 於 2006-10-28 11:46 AM 發表

明天应该有呢!放工会去哪玩呀?
我地都无话休息ge有電话到就要开工,不论何时何地

放工通常响屋企上网,一係就去打麻雀

引用:
原帖由 杜拜千禧 於 2006-10-28 11:10 AM 發表

卡卡,您無事嘛?

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-10-28 12:04 PM 發表

arcadia 姐你食左饭末啊

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。