推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

賤熊 30 (TED)

引用:
原帖由 Ah+Chiu 於 2012-10-17 01:23 發表
師傅,多講無謂,快快出 下一part 。

我聽蜘蛛仔講,將個囡囡中出,中出後,個囡囡會聽話 d,唔知你會不會認同?
好似系超哥你讲既播。。系听你讲得最多。。

引用:
原帖由 Salute 於 2012-10-17 06:34 發表

講這方法,提起我又覺得係喎。自從與她打真軍內射后,她也改變了。其實,反過來想,可能是她覺得是征服了我,因為除了老虎就只有她能提取我的精華。但各位也要摘好安全,不要中伏
我觉得是女女让你中出的话。。她跟你已是非一般的关系。。而不是中出左而关系变得非一般。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-10-16 17:22 發表

和方姐有冇打 ?

聽講比佢捉到你,你就會好大鑊喔  
约了她这蘇P期六海霞饮茶。然後........

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 AINY 於 2012-10-17 11:08 發表

我觉得是女女让你中出的话。。她跟你已是非一般的关系。。而不是中出左而关系变得非一般。。。
我都認同AINY兄講法,女女比你真軍代表她喜歡和信任你 (當然有D女唔識"安全性行為" 或 加錢真軍者例外)。而非真軍之後關係變得非一般!

引用:
原帖由 AINY 於 2012-10-17 11:08 發表

我觉得是女女让你中出的话。。她跟你已是非一般的关系。。而不是中出左而关系Z得非一般。。。
我也同意AINY兄的讲法。

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-10-16 17:28 發表
我有問過我的前度,她們喜歡過我什麼?(雖然很少優點)

共同的說:喜歡我有禮貌

我想這是追女仔的首要吧,要有禮貌,令他們首先有個好感,無論你是否他的 Mr. Right.
呢点好同意。。一定要尊重女女(师傅讲有礼貌系讲追女仔包括埋正经女仔)。。

是第一样要留意既野。。好多师兄第一步已犯错。。衰左。。最大忌就系女女坐低无耐就抽水。女女会好反感,当然D师兄会话我比钱玩点解吴抽水。。但系好不幸。。甘系会百分百无好结果既。。

引用:
原帖由 AINY 於 2012-10-17 17:11 發表

呢穧n同意。。一定要尊重女女(师傅讲有鷋爸t讲追女仔包括埋正r女仔)。。

是第一帛n留意既野。。好多师兄第一步已犯错。。衰左。。最大忌就系 ...
同时,未坐就问:

(1) 咀唔咀得?
(2) 打波得唔得?
(3) 吹唔吹哑?

咀唔咀得,不是问回来的!是坐下的几臚p时中的气氛陪养回来的!
吹唔吹是做爱就N吹,只是给你吊,被当然不吹喇!

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-10-16 17:36 發表

如果因為想個女人聽話而中左招 ,一定不值得,你會不會認同?  
蜘蛛仔,你出來回應師傅一下吧!

引用:
原帖由 markLee 於 2012-10-17 14:34 發表

我都認同AINY兄講法,女女比你真軍代表她喜歡和信任你 (當然有D女唔識"安全性行為" 或 加錢真軍者例外)。而非真軍之後關係變得非一般!
又可能係分享下內部問題
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-10-17 17:48 發表

同时,未坐就问:
(1) 咀唔咀得?
(2) 打波得唔得?
(3) 吹唔吹哑?
咀唔咀得,不是问回来的!是坐下的几臚p时中的气氛陪养回来的!
吹唔吹是做 ...
这穨琱ㄓj同意,我觉得KTV里的女女既然是出来干的,有很多都很直接的,我通常都在花街悄悄的问她们吹不吹,若她回答N吹我才带进KTV房,免得到时带回房里才来扫R。当然,要象七少兄所讲慢慢培养感觉才来}到目的也可以,但是没有100%成功。

引用:
原帖由 alextian 於 2012-10-18 12:21 發表

这穨琱ㄓj同意,我觉得KTV里的女女既然是出来干的,有很多都很直接的,我通常都在花街悄悄的问她们吹不吹,若她回答N吹我才带进KTV房,免得到时带回房 ...
师兄这是很直接的交易玩法。。如果没有想着以后还想玩得深入一点。。就是有点感情/感觉那种。。这是很有保证的玩法。。我们一个战友还会把女女的奶掏出来看和摩。。搞清楚不是黑提才要的。。也是基于与师兄相同的想法吧。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-10-17 12:20 發表

约了她这蘇P期六海霞饮茶。然後........

係光頭話方姐燒你大奔

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 AINY 於 2012-10-17 17:11 發表

呢点好同意。。一定要尊重女女(师傅讲有礼貌系讲追女仔包括埋正经女仔)。。

是第一样要留意既野。。好多师兄第一步已犯错。。衰左。。最大忌就系 ...
對囡囡都講禮貌 既

我也很同意要有點禮,囡囡都是人,出來打份工,不要把人家看作性奴般,雖然未必個個囡囡appreciate你對她守禮,更有些就親機屈你,但出來玩,求開心,過得自己過得人。總有些囡囡會appreciate,會有另外的驚喜收穫

引用:
原帖由 Salute 於 2012-10-19 08:39 發表
我也很同意要有點禮,囡囡都是人,出來打份工,不要把人家看作性奴般,雖然未必個個囡囡appreciate你對她守禮,更有些就親機屈你,但出來玩,求開心,過得自己過得人。總有些囡囡會appreciate,會有另外的驚喜收穫:l ...
记得一次在JY, 坐了个颇靓女女。。坐了大概半小时她竟跟我说我很好。。我觉得很奇怪。。才一会儿也没跟你说几句话。。怎么要说我好呢。。女女说坐下来那么久了我还没动手动脚。。。 。。之后就好鬼热情找待。。。

师傅说的礼貌真很重要。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2012-10-19 11:02 發表

记得一次在JY, 坐了个颇靓女女。。坐了大概半小时她竟跟我说我很好。。我觉得很奇怪。。才一会儿也没跟你说几句话。。怎么要说我好呢 ...
JY 係乜?

囡囡心忖:睇你唔出咁斯文

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-10-19 11:33 發表
JY 係乜?

囡囡心忖:睇你唔出咁斯文   
江阴。。忍手有好回报。。。

都唔知邊度

江阴? 师傅还没有讲课哦?

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-10-20 15:59 發表
都唔知邊度
我成日去既一处地方。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2012-10-22 10:44 發表 我成日去既一]地方。。。
咁即係虷褥魽A还是阴邿D ?

引用:
原帖由 alextian 於 2012-10-18 12:21 發表

这穨琱ㄓj同意,我觉得KTV里的女女既然是出来干的,有很多都很直接的,我通常都在花街悄悄的问她们吹不吹,若她回答N吹我才带进KTV房,免得到时带回房 ...
当然我也不是100%成功,但成功的机N率很高。而且,成功後,囡囡很投入!

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-10-18 18:15 發表

係光頭話方姐燒你大奔   
结果含了大 J !!

引用:
原帖由 Haidada 於 2012-10-18 12:27 發表

师兄这是很直接的交易玩法。。如果没有想茈H后还想玩得深入一礡C。就是有繴P情/感觉那种。。这是很有保证的玩法。。我们一û ...
谢谢大海兄的意憛A若是要把女女的奶掏出来看和摩。。搞清楚不是黑提才要的,这一穨还真做不到,感觉有过分。

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-10-22 11:46 發表

当然我也不是100%成功,但成功的机N率很高。而且,成功後,囡囡很投入!
谢谢师兄的教导。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。