推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

社會異動

社會異動

近日社會出現好多異動,明明國教支持者多,一瓛峟p指出反對不是主流,但卻被大水喉騎劫主流聲音,有心人複製文革,策動年輕人做紅嬪L,以恐嚇猥瑣語言暴力陽具壓倒主流聲音,而生果帶頭歪曲主流民意,傳媒為自保歸邊,亞視良心企出謠洁A被反對者批鬥聲討,最後亞視講中哂,個個即刻失憶唔記得,反者選擇性老人痴呆症。
最奇怪係本版沉寂多時的版友或低調吹水麊岸肮藒M活躍起來,言論亦轉為激烈反中亂港,呢個古怪異動,很怪異,而且好突然,唔似偶然。小人鸄隉A似係五毛推手收錢做洁C如果唔係我就解釋唔到呢個偶然點解咁偶然。

相關搜索目錄: 語言

q
引用:
原帖由 無神論狂徒 於 2012-10-23 10:38 發表
近日社會出現好多異動,明明國教支持者多,一瓛峟p指出反對不是主流,但卻被大水喉騎劫主流聲音,有心人複製文革,策動年輕人做紅嬪L,以恐嚇猥瑣語言暴力陽具壓倒主流聲音,而生果帶頭歪曲主流民意,傳媒為自保歸 ...
佢自己都穿晒崩啦“擱教“。

心繫家國
天佑我皇................God save the Queen

引用:
原帖由 無神論狂徒 於 2012-10-23 10:38 發表
近日社會出現好多異動,明明國教支持者多,一瓛峟p指出反對不是主流,但卻被大水喉騎劫主流聲音,有心人複製文革,策動年輕人做紅嬪L,以恐嚇猥瑣語言暴力陽具壓倒主流聲音,而生果帶頭歪曲主流民意,傳媒為自保歸 ...
拉遠 D拉闊 D 個角度睇
成個亞洲都出現好多異動﹐D 異動對住邊個做目標你都知道
焦點聚回傷港的話
大家發覺今年無厘頭突然有一班港毒扯爛面跳出
係人都知道港毒就算有市場都冇路行
台灣有自己國防﹐有老味撐腰
2005年老共出一條 「 反分裂國家法」後﹐台毒即刻謝哂
何況死剩把口只有口水﹐怕痕又怕痛鼢銢r?
明知冇用都要搞﹐只係為鰷K亂
腦功能正常少少鴾H都知道其實冇乜實用

突然多條大水喉﹐應該係來自針對左仔鷹鵀釵抾掑O
你諗下邊 D 勢力最唔妥左仔政策?

引用:
原帖由 全軍盡 於 2012-10-23 13:44 發表

你少出街所以唔多知世情唧...

膠登友比跌咳&u仔兩個大台長期掃撚把,班友只能聚晌膠台&肉浦台一兩個版塊度日日上演千人打飛機,打黎打去都係自已友,有d打到無味咪出外去d蚊型版面度巡航扮勁囉...

冇人掃就即 ...
又唔好睇少高登班毒撚打飛機既禍害。好多後生仔入世未深又不求甚解,聽得多高登班港獨反中友偉論咪一代傳一代變成另一批獨撚。呢種情況不得不正視。
enjoy every moment of now

所以似三路會發功,想搞亂香港。劍指中國。亦可能為釣魚台出招。

相關搜索目錄: 釣魚

引用:
原帖由 Manics 於 2012-10-23 17:53 發表

又唔好睇少高登班毒撚打飛機既禍害。好多後生仔入世未深又不求甚解,聽得多高登班港獨反中友偉論咪一代傳一代變成另一批獨撚。呢種情況不得不正視。
非也﹐果班只係小丑、茄哩啡﹐冇幾大影響力
你睇翵C次有政治議題上街吠﹐總有一班白痴父母拖男帶女一齊去吠
話要等 d 仔女認識吻豬豉油喎
白痴父母身教言行去灌輸細路仔女﹐凡有唔合自己心意翵ぐN去吠就去嘈
乜事都政治化﹐連唔識咩係政治鴾p學生都被利用
另外﹐教育方面﹐由中小學至高等教育都係由班含洋港毒操控
何謂大是大非由佢地下定義然後灌輸俾學生
傷港想唔含得卵都好難
5年後﹐最多10年﹐呢度仲存在的話﹐我會寫篇傷港祭文

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。