推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

29 12
發新話題

佐敦泰殿

佐敦泰殿

是否關門大吉?

我都想知.....
上星期二下午去.....襟門鐘冇人應。
再打電話又冇人聽.....

泰殿開到今周三
地方之後移交下一手
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 forester18 於 2012-11-12 15:43 發表 我都想知.....上星期二下午去.....襟門鐘冇人應。再打電話又冇人聽.....
上周確曾某時候人未返到 未開門
相信现在已正常翻
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2012-11-12 15:51 發表
泰殿開到今周三
地方之後移交下一手
唉......又少間好去處了。
一向係老闆娘嘅忠實fans,唔知九龍區會唔會開間新的???

引用:
原帖由 forester18 於 2012-11-12 17:06 發表 唉......又少間好去處了。一向係老闆娘鴭器璒ans,唔知九龍區會唔會開間新的???
係啦,我都唔過海

引用:
原帖由 forester18 於 2012-11-12 17:06 發表 唉......又少間好去處了。一向係老闆娘鴭器璒ans,唔知九龍區會唔會開間新的???
你可問下她。

It's sad to here so as we left such happy moment there! Wishing that another good one to be open in this area

Today is the last day for business.  Take time to visit !!!

you can find her in the wanchai shop

有無ching過去過轉手後的泰殿呢? 我上星期行過, 招牌閃閃下, 可惜過門未能入.
好想同 Lolet 拍拍拍!!!

引用:
原帖由 rainelau 於 2012-11-28 16:27 發表
有無ching過去過轉手後的泰殿呢? 我上星期行過, 招牌閃閃下, 可惜過門未能入.
易手後未去過.....
ching, 你幾時閃入去試吓???

昨晚約了朋友9:00 食飯, 見有2個多小時, 便中落去睇下, 見到招牌無開 , 望入去重門深鎖 . 相信真係執左無人接手.

有點可惜. 雖然只去過幾次, 但每次感覺不錯, angel , 林林 ....而且就我夜生活地帶.

希望有機會重開

引用:
原帖由 rainelau 於 2012-11-30 10:38 發表 昨晚約了朋友9:00 食飯, 見有2個多小時, 便中落去睇下, 見到招牌無開 , 望入去重門深鎖 . 相信真係執左無人接手. 有點可惜. 雖然只去過幾次, 但每次感覺不錯, angel , 林林 ....而 ...
係十一月中轉手左俾人
大概人地未執好暫未重開

真可惜,..........

又少間好去處了。

天后區好似有間同名新開?!?!

引用:
原帖由 delongue 於 2012-12-1 10:43 發表
天后區好似有間同名新開?!?!
應不是同一間!

偶然經過, 門口已有新的廣告, 好似叫做卓X, 有電話, 不過堶惘n似未著燈, 也沒有進去或致電! 等下一次再去探訪!

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 peterau200609 於 2012-12-6 10:26 發表 偶然經過, 門口已有新的廣告, 好似叫做卓X, 有電話, 不過堶惘n似未著燈, 也沒有進去或致電!
等下一次再去探訪!
試過回來報告請開新题目

相關搜索目錄: 廣告

請問有無C Hing知泰殿老闆娘,有沒有開新店?

引用:
原帖由 快樂人 於 2012-12-16 19:34 發表
請問有無C Hing知泰殿老闆娘,有沒有開新店?
好似未有任何打算

昨晚搭巴士經過, 新招牌已有: 唯美  2450 8288.

如不是約了朋友, 真想落車. 希望有ching 可一試及出個報告, 感激不盡.

請問有冇ching知前泰殿angel去左邊個場做?thx !

29 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。