推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

48 12
發新話題

[原創] 北角北景街潤X紅牌亞寶自立門,技術更(勝)從前!

北角北景街潤X紅牌亞寶自立門,技術更(勝)從前!

小弟於今年初係呢個論壇向各位師兄介紹了北景街潤X亞寶後接獲不少師兄PM查詢,其後亦收到很多師兄PM小弟道謝推介,前幾天收到亞寶SMS,原來亞寶已榮升為老闆自立門,地址亦在舊店左緊,小弟當然再為各師兄探探軍情,鋪內面積應比潤X大,不過由於是剛頂手,所以仍原用頂手前裝飾,面門較潤X舊些少,我相信會慢慢改進,在{驟眼見有三至四個女技師註{,但係我一心去再與亞寶續前緣,迅速與寶進入酮X太空倉,唔知係咪想留客,技術更性從前(詳情不多提了,相信以前找過她的師兄絕對理解我的感受hehe )快樂時光過得很快就90分鐘了,因想再為大家報導其他項目,便向亞寶提議做多一part,順便再睇清楚其他女技師,老實講就算有更好既,我都只會返啅亞寶,按腳的也按得不錯,但係我相信門面以後一定要慢慢改進!都係果句不想幫人賣廣告,只留下以下資料,如大家想試試亞寶或有師兄想和她再續前情,可以PM給我拿電話預約她,如有師兄不知北角潤X亞寶是誰,可以追看我之前的有關北角潤X亞寶的帖文,師兄們我只推介亞寶,亦只會如以往般M她按,其他註{技師請自行(發掘) 地址為北角英X道X皇中心商場地庫X心足(店門私隱道幾高,但店內則雖時改進)價錢則與舊店差不多,連溫柔小費合共亦是360大洋(未計我這次按了1 part腳)!但請師兄們給她一些時間把門面改進!為方便大家從,半年前T於亞寶的帖文在此:http://forum.timway.com/f/viewthread.php?tid=553618&highlight=

相關搜索目錄: 廣告
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +25 多謝分享 2012-11-18 23:27
  • 白貓兒 威望 +25 多謝分享 2012-11-18 23:27
  • 白貓兒 金錢 +25 多謝分享 2012-11-18 23:27

Good...  Thx ching!

是否很多S那個地庫商場?

Please pm me the phone number. Thank you.

Thanks for the report, will try later !!

引用:
原帖由 chowsingchichi 於 2012-11-18 16:11 發表
小弟於今年初係呢個論壇向各位師兄介紹了北景街潤X亞寶後接獲不少師兄PM查詢,其後亦收到很多師兄PM小弟道謝推介,前幾天收到亞寶SMS,原來亞寶已榮升為老闆自立門,地址亦在舊店左緊,小弟當然再為各師兄探探軍情,鋪內 ...
先唔該師兄鮥m.不過今日打去問過話冇得沖涼.呢樣就比較麻煩,真係好唔慣.

幾日前路過,個門面真係殘到呢,加埋個c9坐鬗J面,完全無興趣入

引用:
原帖由 chowsingchichi 於 2012-11-18 16:11 發表
小弟於今年初係呢個論壇向各位師兄介紹了北景街潤X亞寶後接獲不少師兄PM查詢,其後亦收到很多師兄PM小弟道謝推介,前幾天收到亞寶SMS,原來亞寶已榮升為老闆自立門,地址亦在舊店左緊,小弟當然再為各師兄探探軍情,鋪內 ...
ching, please pm me tel of ah bo, tks.

引用:
ching please pm ah bo telephone no. tks!

師兄,煩請pm我!

too old .not my cup of tea

北角除左呢間重有冇類似的?

試左師兄講既 AP
Part 1 比想像中好,至於 Part 2 我不知 ching 可以玩成點,但我整体滿意
AP 都幾健談,言談中都知她玩得
樣一般,但幾好笑容,有意 ching 建議先預約免撲空
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +10 多謝分享 2012-11-27 09:14
  • 白貓兒 威望 +10 多謝分享 2012-11-27 09:14
  • 白貓兒 金錢 +10 多謝分享 2012-11-27 09:14

其它技師如何?可以選擇嗎?

引用:
原帖由 aaron007 於 2012-11-27 01:10 發表
其它技師如何?可以選擇嗎?
聽佢地說話都是玩得之人
手骨好不好就唔知啦

pm我,謝謝!

回復 11# 的帖子

她有幾大?30 or 40?

Please pm me the phone number. Thank you.

師兄,煩請pm我.......

don't expect too much
the place is terrible
I went there and decided not to try after step in the see the place.....

師兄可否告知阿寶預約電話?謝謝!

不好意思,在下看過一本書"靈異實錄"(在書局可以買到),有提過這個場之靈異事件,這番說話不要誤解為針對這個場。

引用:
原帖由 八十後 於 2012-12-24 10:08 發表
不好意思,在下看過一本書"靈異實錄"(在書局可以買到),有提過這個場之靈異事件,這番說話不要誤解為針對這個場。
Sorry, 我指這個場是指英皇中心地庫商場,不是指桑拿場。

J完冇得}涼, 真係好想試一試

48 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。